Lease Je Meubels

Alle reviews

Lease Je Meubels

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Huurflits
Huurflits

 Op zoek naar een nieuwe huurwoning? Hier vind je de reviews van consumenten over Huurflits.nl, de internetsite waar op privé verh...

Lease Je Meubels

 

 

Op zoek naar nieuwe meubels voor in uw huis of op kantoor? Op onze site ReviewsBird.nl zijn verschillende bedrijven opgenomen waar u meubels, verlichting, keukens en andere zaken voor uw interieur kunt kopen. Maar heeft u wel eens nagedacht over het leasen van meubels? Zeker wanneer je niet zo een groot budget hebt of ergens tijdelijk verblijft kan dit een enorme uitkomst bieden. Ook voor mensen die regelmatig hun interieur willen wisselen kunnen in deze nieuwe trend voor particulieren geïnteresseerd zijn. Meer weten over het bedrijf met de naam Lease Je Meubels? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Van elk bedrijf dat is opgenomen in onze reviewgids geven wij een korte omschrijving over de bedrijfsorganisatie en vertellen u iets over de producten en diensten die zij leveren. Daarna is het helemaal aan u! Wij verzoeken iedereen die persoonlijke ervaring heeft met een van de bedrijven die in onze gids opgenomen zijn om een eerlijke review achter te laten. Aan de hand van deze persoonlijke beoordelingen kunt u vervolgens met een gerust hart uw beslissing nemen of u wel of geen zaken wilt doen met het bedrijf achter de website. Kijk snel verder en lees wat anderen vinden van LeaseJeMeubels.nl. Zelf uw eigen persoonlijke review achterlaten mag natuurlijk ook!

Over Lease Je Meubels
Het bedrijf met de naam Lease Je Meubelen is er voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Over het bedrijf achter deze website is helaas op het internet niet veel  informatie te vinden. Wel hebben we kunnen achterhalen dat dit bedrijf onderdeel is van Partnershops Lease B.V. opgericht in 2019 en in november 2019 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel op een adres in Barneveld. 

Producten en diensten van Lease Je Meubels
Bij Lease Je Meubelskan iedereen meubels leasen. Op de website worden echter alleen boxsprings en banken aangeboden. Het leasecontract geldt voor 5 jaar. Gedurende deze vijf jaar heb je ook garantie op de geleasete meubels. Na vijf jaar loopt het leasecontract af en worden de meubels weer door het bedrijf teruggenomen en kan je weer een nieuwe bank of boxspring leasen. Voordeel is natuurlijk dat de afschrijving van het door jouw geleasete meubels maar een paar euro per maand bedraagt, en dat je vijf jaar lang garantie hebt, zodat dat je hiervoor in één keer een grote investering dient te doen. Ideaal voor bijvoorbeeld studenten. Via de website kun je een keuze maken. Na het invullen van het formulier neemt de Lease Je Meubels medewerker contact met je op om een afspraak te maken voor de levering. De thuisbezorging en eventuele montage zijn gratis. Vervolgens wordt er een automatische incasso op je iDEAL gezet, en mocht het product onverhoopt kapot gaan, dan wordt deze gratis vervangen. 

Complimenten Klachten en Tips over Lease Je Meubels
Heeft u wel eens meubelen geleaset? Alhoewel het leasen van een interieur of gedeeltes daarvan een redelijk nieuwe trend in België en Nederland is, is dit in landen als Amerika al jaren heel normaal. Het is ideaal voor de mensen die zich geen grote uitgaven kunnen permitteren, of mensen die iedere 5 jaar een nieuw interieur willen. Graag horen van wij van u wat uw persoonlijke ervaring is met het leasen van meubelen. Heeft u ervaring met het bedrijf Leasejemeubels.nl?  Heeft u misschien tips voor mensen die hierin geïnteresseerd zijn? Wij verzoeken u vriendelijk om uw ervaringen met ons te delen. Uw review helpt mee aan het creëren van een platform waarop consumenten eerlijke reviews kunnen lezen over bedrijven op het internet en teleurstellingen te voorkomen.