Huurstunt.nl

Alle reviews

Huurstunt.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Online Star Register
Online Star Register

Altijd al een ster op uw naam willen hebben? Het klinkt misschien een beetje gek, maar via Online Star Register (OSR) is het mogelijk een ster naar...

Logo Rooming
Rooming

Een kamer vinden kan vandaag de dag in Nederland al gauw moeilijk worden. Het aanbod is laag en bepaalde eisen vormen al snel obstakels. Tijdens je...

Logo Lease Je Meubels
Lease Je Meubels

Op zoek naar nieuwe meubels voor in uw huis of op kantoor? Op onze site ReviewsBird.nl zijn verschillende bedrijven opgenomen waar u meubels, verli...

Logo JAAP.NL
JAAP.NL

ReviewsBird.nl is niet alleen een platform over webshops waar u producten kunt kopen, maar zeker ook over meer belangrijke zaken in het leven. Natu...

Huurstunt.nl

Woningzoekenden hebben het moeilijk in Nederland. Wanneer je je laat inschrijven bij een woningbouw vereniging, moet je meestal jaren moet wachten voordat je eindelijk in aanmerking komt voor een betaalbare huurwoning. Het is moeilijk een overzicht te krijgen van particuliere huurhuizen. Daar probeert Huurstunt.nl verandering in te brengen. Deze website bemiddelt tussen de particuliere verhuurder, makelaar en de woningzoekende. Bent u op zoek naar een huurwoning of wilt u juist een woning, studio of kamer te huur aanbieden? Misschien is het platform Huurstunt.nl iets voor u! Maar voordat u overgaat tot registratie bij dit online verhuur platform, leest u eerst eens de achtergelaten reviews van anderen door. Mensen die ervaring hebben met Huurstunt.nl in de hoedanigheid als huurder of als verhuurder willen wij vragen hier op onze vergelijkingssite hun beoordeling over deze website bij ons achter te laten. Wanneer we de handen in elkaar slaan, wordt het leven een stuk gemakkelijker voor ons allemaal!

Over Huurstunt.nl
Wanneer de website Huurstunt.nl is opgericht is helaas niet bekend. Het team bestaat uit 18 medewerkers die zich elke dag inzetten om het platform waarop huurhuizen in heel Nederland worden aangeboden te onderhouden en te verbeteren. De medewerkers van de Klantenservice zitten iedere dag klaar om informatie te geven over het aanbieden van een huurhuis of aan mensen die geïnteresseerd zijn in het huren van een woning. Je kunt je inschrijven als huurder, verhuurder of makelaar. Makelaars kunnen natuurlijk zowel in de hoedanigheid als woning zoekende en als woning aanbieder op dit platform aanwezig zijn. 

Producten en diensten van Huurstunt.nl
Op de website van Huurstunt.nl worden huurders, verhuurders en tussenpersonen (makelaars) bij elkaar gebracht. Op deze manier proberen ze het woningaanbod voor en door particulieren meer te centraliseren, zodat het zoeken naar een huurder of huurwoning gemakkelijker wordt. De huurwoningen zijn te vinden door het hele land: Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Assen, Breda, Delft, Deventer, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Enschede, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Heerlen, Helmond, Hilversum, Hoofddorp, Kerkrade, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Nieuwegein, Nijmegen, Ridderkerk, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Schijndel, Spijkenisse, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Veldhoven, Venlo, Vlaardingen, Waalwijk, Zaandam, Zoetermeer, Zutphen en Zwolle. De aanbieder van het huurhuis en de huurder betalen alleen een percentage bemiddelingskosten wanneer er een huurovereenkomst tot stand is gekomen. Zowel de potentiële huurders als de aanbieders van huurhuizen worden door Huurstunt geverifieerd voordat zij op dit digitale platform voor woningzoekenden worden toegelaten, zodat men er zeker van kan zijn dat het aanbod huurhuizen ook echt betrouwbaar is. 

Complimenten, klachten en tips over Huurstunt.nl
Heeft u wel eens een woning gehuurd via Huurstunt.nl? Of misschien wel een huurwoning gevonden? Welke ervaring u ook heeft met dit platform, graag horen wij van u of dit platform betrouwbaar is. Wat heeft Huurstunt allemaal voor u mogen betekenen. Bent u blij met de service die u heeft ontvangen, of juist teleurgesteld. Laat het ons weten, en help anderen met het achterlaten van een review waarin u uw persoonlijke ervaring vertelt en een eerlijke beoordeling geeft.