Hunkemoller

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Hunkemoller

Heb jij een romantisch uitje gepland of heb je gewoon je dagelijkse ondergoed nodig? Hunkemöller heeft het allemaal. Deze webshop/winkel heeft alles wat te maken heeft met lingerie, badmode of accessoires.

Het is waar dat voordat je in een bedrijf investeert of iets koopt, je wilt weten of het bedrijf geloofwaardig is. Om te zien of ze betrouwbaar zijn, kun je deze reviews lezen.

Wat is Hunkemöller?

Hunkemöller is een lingeriezaak dat al meer dan honderd jaar bestaat. De kleding, accessoires en woningtextiel van Hunkemöller worden niet alleen in Europa, maar wereldwijd steeds modieuzer. Zij zijn snel gegroeid met meer dan 900 winkels en hypermoderne webshops. Hun klanten houden van de kwaliteit van hun producten & kleding en ook van hun kenmerkende merkhandschrift dat zorgt voor een voortdurende stroom van nieuwe outfits & kleding. Zij richten hen op iedereen: alle vrouwen, van elke leeftijd, cultuur, lichaamsvorm, smaak of budget.

Ze hebben zo'n 7400 medewerkers, zijn in 19 landen actief en maken meer dan 641 miljoen euro in sales per jaar.

Dit is hen duurzaamheidspact voor verandering en verbetering:

Mensen

Het is belangrijk dat we de mensen met wie we werken waarderen, respecteren en zorgen.

Producten

Wij gebruiken stof van duurzame materialen. Al onze producten zijn gemaakt van materiaal dat is gerecycled of geoogst op een manier die niet schadelijk is voor het milieu.

Planeet

Een verschuiving naar groene energie zou duurzaamheid bevorderen, een van de belangrijkste thema's van vandaag. Het zou niet alleen de gevolgen van vervuiling en opwarming van de aarde kunnen voorkomen, maar ook meer oplossingen creëren om een einde te maken aan de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

Producten en diensten van Hunkemöller

Hunkemöller heeft alles voor elke vrouw. Van BH's, slips, lingerie, nachtmode, private lingerie, accessoires, beenmode, sportkleding, loungewear en badmode.

Hunkemöller heeft een webshop (hunkemoller.nl), maar als je liever de producten even wilt passen dan kan je langskomen bij een van de 180 winkels door heel Nederland. Waar je ook woont, Hunkemöller heeft een winkel bij jou in de buurt.

Hunkemöller heeft de optie om nu te shoppen en later te betalen met Klarna. Daarnaast heb je ook gratis verzending te pakken met een winkelwagen van boven de 65 euro. Je hebt ook gratis verzending met Click & Collect. De levertijd van Hunkemöller zijn over het algemeen een paar werkdagen.

Hunkemöller retour- en garantiebeleid

Je kunt je bestelling retourneren in de winkel of bij een DHL Servicepunt.

Retourneren in een winkel: Breng je retourneerbare artikelen naar een winkel in de buurt en toon je bevestigingsmail van je bestelling op je mobiel of neem het retourformulier mee. Ze zullen je account binnen 2 dagen aanvullen. Dit kan niet in de winkel.

Retourneren bij een DHL Servicepunt

: Breng ons op de hoogte van je retourzending in ons Retourportaal: je bestelnummer en e-mailadres zijn nodig om de juiste bestelling te identificeren. Je bestelnummer kun je zien in de bevestigingsmail, die je na je aankoop zou moeten hebben ontvangen.

We raden je aan het artikel in de originele doos te retourneren. Als je die niet kunt vinden, zorg er dan voor dat je pakket stevig is en er geen oude etiketten op zitten.

Je hebt geen printer nodig. Je ontvangt een e-mailbevestiging met een QR-code van je retourmelding.

Je zou een QR-code op je telefoon kunnen scannen & inleveren bij een van de DHL-retourpunten. Zij printen het etiket voor je en zorgen voor de rest.

Er zijn enkele voorwaarden voor het retourneren van artikelen bij Hunkemöller:

1. Artikelen moeten binnen 30 dagen worden geretourneerd. Dit gaat in op de dag van ontvangst.

Als een product ongebruikt en onbeschadigd is, met alle originele hangtags/labels, komt het in aanmerking voor omruiling.

3. Hunkemöller behoudt zich het recht voor je terugbetaling te weigeren als je artikelen niet in de staat waarin ze zijn verkocht aan ons worden geretourneerd, dat wil zeggen inclusief originele onderdelen, verpakking en alle andere meegeleverde accessoires.

4. Scheid je retourzendingen in meerdere pakketten. Als je gebruik wilt maken van DHL Servicepoint, vraag dan voor elke bestelling een retourzending aan.

Klantenservice van Hunkemöller

Dit zijn de algemene openingstijden van de Hunkemöller winkels:

Zaterdag 10-18:00 uur

Zondag

12-18:00 uur

Maandag

12-8:00 uur

Dinsdag

10.00-8.00 uur

Woensdag

10.00-8.00 uur

Donderdag

10.00-9.00 uur

Vrijdag

10.00-8.00 uur

Voor vragen voor de klantenservice kun je Hunkemöller bereiken op 035-646 5412 en via chat op maandag tot en met vrijdag, 8:00 - 18:00 uur.

Facebook: https://www.facebook.com/hunkemoller/
Twitter: https://twitter.com/Hunkemoller

Instagram

: https://www.instagram.com/hunkemoller/?hl=en

Reviews en ervaringen met Hunkemöller

Heb je onlangs iets bij deze winkel gekocht? Beviel de service je? Zou je het andere mensen aanraden? Deel je ervaring om anderen te helpen de juiste keuze te maken bij de aankoop. Als je nog niets gekocht hebt, dan kun je hier de beoordelingen over Hunkemöller vinden.


Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review