Drukbedrijf.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100.0% zou hier weer kopen

Drukbedrijf.nl

Neem jij binnenkort deel aan een opkomend evenement, zoals bijvoorbeeld een informatiebeurs? Dan kan het handig zijn om jouw organisatie te adverteren via drukwerk, maar hoe kom je daar aan? Drukbedrijf.nl is een bedrijf dat je daarbij wellicht verder opweg kan helpen.

Voordat je producten door Drukbedrijf.nl laat drukken, wil je wel zeker zijn dat de onderneming aan jouw verlangens voldoet. Daarbij kan je denken aan kwesties als: wat voor soort producten kan ik laten drukken door Drukbedrijf.nl? Is het eigenlijk wel makkelijk om mijn eigen foto’s te ontwerpen en bewerken via het bedrijf? Hoe zit het met de kwaliteit en garantie? Wat voor levertijden en garantie kan ik verwachten? Waar kan ik contact opnemen met het bedrijf bij onduidelijkheden? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, is het mogelijk Drukbedrijf.nl beoordelingen en reviews te lezen op onze site. Op die manier kun je zelf bepalen of winkelen bij Drukbedrijf.nl een goed idee is.

Wat is Drukbedrijf.nl

Drukbedrijf.nl is een Nederlandse onderneming gevestigd in Amsterdam waar klanten allerlei drukwerk kunnen vinden. Het bedrijf stelt dat zij een groepje drukwerk liefhebbers zijn, die het net iets anders willen doen dan de rest. Zo legt de onderneming de nadruk op het beantwoorden van alle drukwerk vragen, of is het mogelijk om zelf langs te gaan en te praten met een van hun drukwerk pro’s, aldus Drukbedrijf.nl. Naast het direct bestellen van producten, is het ook mogelijk om samples bij de onderneming te krijgen.

Producten en diensten

Drukbedrijf.nl is een bedrijf waar bedrijven en particulieren allerlei soorten producten kunnen laten drukken. De producten van de onderneming zijn verdeeld over diverse categorieën, waaronder: Kers, Duurzaam Drukwerk, Horeca, Verpakkingen, Huisstijl, Promotie, Presentatie, Buitenreclame, Textiel, Papiersoorten, Boeken, Pennen, Relatiegeschenken, Fotoproducten en Accessoires. Bij het selecteren van een product kunnen klanten zelf aan de hand van hun voorkeuren aangeven wat voor soort materialen en groten zij verlangen. De laatste stap is om het aantal producten aan te geven.

Betalen en bezorgen

Weet je zeker dat je wilt bestellen bij Drukbedrijf.nl? Dan kun je betalen op verschillende manieren, zoals: iDEAL, Bancontact, Mastercard, Maestro, Visa, PayPal, American Express, Biller of op rekening. Bij alle producten die klanten online kunnen bestellen zijn de verzendkosten al inbegrepen. Levertijden verschillen op basis van hoeveelheid en type product.

Contact

Nog vragen, opmerkingen of klachten die je wilt delen met Drukbedrijf.nl? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan gaat dat op diverse manieren, zo kun je direct een bericht sturen naar een van de werknemers van het bedrijf. Neem je liever telefonisch contact op? Dan is het mogelijk om te bellen naar het nummer: 020 - 348 48 72. Mailen gaat ook, gebruik daarvoor: info@drukbedrijf.nl. Om zelf langs te gaan bij het bedrijf moet je aan de Spaklerweg 75, 1114 AE, Amsterdam.

Reviews en beoordelingen

Heb je al eens eerder producten laten afdrukken door Drukbedrijf.nl? Of een andere soort ervaring gehad met de onderneming? Dan zijn wij benieuwd hoe je dat vond gaan! Deel je mening over Drukbedrijf.nl met ons in de vorm van een review en beoordeling. Als je dat doet kunnen andere potentiële klanten van het bedrijf een beter beeld over de onderneming schetsen. Meer reviews en beoordelingen over soortgelijke bedrijven lezen gaat ook, bezoek daarvoor onze site.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Matthias 1 jaar geleden
10
Ik heb onlangs bij Drukbedrijf.nl mijn visitekaartjes besteld en ik ben ontzettend tevreden met het hele proces. Het was erg makkelijk om via de website mijn bestelling te plaatsen. Ook was...

Alle reviews ( 1 )

Review voor Drukbedrijf.nl: Snel & Goedkoop met Topkwaliteit

Ik heb onlangs bij Drukbedrijf.nl mijn visitekaartjes besteld en ik ben ontzettend tevreden met het hele proces. Het was erg makkelijk om via de website mijn bestelling te plaatsen. Ook was ik blij verrast dat ze beloven dat je binnen 24 uur je drukwerk geleverd krijgt, en dit hebben ze absoluut waargemaakt! De kwaliteit van het drukwerk is top en ik kon merken dat er veel zorg aan mijn bestelling werd besteed. Ik hoefde me geen zorgen te maken over verzendkosten, wat ook fijn is. Al met al kan ik iedereen die op zoek is naar snel en goedkoop drukwerk deze website aanraden. De combinatie van professionele kwaliteit én vlotte service maakt Drukbedrijf.nl een plezierige partij om mee samen te werken.

M
Matthias 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
10
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!