Avans+

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

Avans+

Avans+ - De Beste Keuze voor Jouw Ontwikkeling

Als je als ambitieuze professional verder wilt komen in je carrière, dan is Avans+ de beste keuze voor jou. Avans+ ziet zichzelf als dé opleider voor professionals die het beste uit zichzelf willen halen. Met persoonlijke aandacht, flexibele leerroutes en ervaren docenten uit de praktijk, biedt Avans+ de perfecte omgeving om te groeien en te ontwikkelen.

Het Avans+ Aanbod

Bij Avans+ vind je een breed aanbod aan opleidingen in verschillende vakgebieden. Of je nu geïnteresseerd bent in Finance & Control, HRM, ICT, Management & Bedrijfskunde, Onderwijs & Kinderopvang, Personal & Corporate Finance, Techniek & Bouw, Verpleegkunde & Welzijn, Bachelor, Master, Masterclass, Postbachelor, Post-master of Post-mbo, Avans+ heeft de juiste opleiding voor jou. Met meer dan 20 jaar ervaring en een uitgebreid netwerk van gelijkgestemde professionals, is Avans+ dé plek waar jouw ambitie werkelijkheid wordt.

"Het leren stopt nooit. Het is altijd voortdurend. Dat is iets wat je in je hele leven doet." - Peter Drucker

Flexibiliteit en Praktijkgerichtheid

Avans+ begrijpt dat professionals met drukke agendas flexibiliteit nodig hebben. Daarom biedt Avans+ flexibele leerroutes waarmee je zelf het tempo van je opleiding kunt bepalen. Je kunt je eigen praktijk meenemen in je opleiding, waardoor je direct kunt werken aan relevante opdrachten en projecten. Daarnaast starten de opleidingen van Avans+ maar liefst vier keer per jaar, zodat je op elk gewenst moment kunt instappen.

De Kracht van Ervaren Docenten en Gelijkgestemde Deelnemers

Bij Avans+ krijg je les van ervaren docenten die zelf werkzaam zijn in het vakgebied. Hierdoor krijg je niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische inzichten die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Daarnaast leer je van gelijkgestemde deelnemers, die net als jij streven naar groei en ontwikkeling. Dit zorgt voor een inspirerende en motiverende leeromgeving waarin je samen successen kunt vieren en uitdagingen kunt overwinnen.

STAP-budget - Investeer in Jezelf

Om jezelf te blijven ontwikkelen in je loopbaan, kun je gebruik maken van het STAP-budget. Met het STAP-budget krijg je maximaal ?1000,- subsidie op een opleiding. Avans+ helpt je graag bij het aanvragen en benutten van dit budget, zodat je jouw ontwikkeling financieel voordelig kunt starten.

Contacteer Avans+

Wil je meer weten over de opleidingen en mogelijkheden bij Avans+? Neem dan contact op via telefoonnummer 088 - 909 80 00, stuur een mail naar info@avansplus.nl of bezoek de website www.avansplus.nl. Het team van Avans+ staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen in jouw ontwikkeling.

Laat een Review Achter!

Ben je al bekend met Avans+ en heb je een opleiding gevolgd? Laat dan een review achter op ReviewsBird en deel jouw ervaringen en mening met anderen. Jouw feedback is waardevol en helpt anderen bij het maken van de juiste keuze voor hun ontwikkeling. Alvast bedankt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Jesper van der Velden 1 jaar geleden
9.5
Ik heb onlangs mijn post-HBO opleiding gevolgd bij Avans+ en ik kan zeggen dat het een geweldige ervaring was. Er zijn meer dan 200 verschillende bachelor-, post-bachelor- en masteropleiding...

Alle reviews ( 1 )

Educatieve ervaring bij Avans+

Ik heb onlangs mijn post-HBO opleiding gevolgd bij Avans+ en ik kan zeggen dat het een geweldige ervaring was. Er zijn meer dan 200 verschillende bachelor-, post-bachelor- en masteropleidingen waaruit je kunt kiezen, dus er is voor ieder wat wils. Wat mij opviel was de praktische aanpak van de cursussen. Ik leerde niet alleen de theoretische concepten, maar ook hoe deze in de praktijk kunnen worden toegepast. De docenten hadden veel expertise in hun vakgebied en ze waren altijd bereid om ons te helpen als we vragen hadden. Daarnaast waren er regelmatig gastdocenten die uitnodigend gingen over hun eigen werkzaamheden. Hierdoor kregen wij nog beter beeld van hoe onze nieuwe vaardigheden ingezet konden worden tijdens het werken. Het studiemateriaal werd op een goede manier aangeboden via een online leeromgeving en tijdens fysieke lessen werden goede voorbeelden gebruikt om complexe stof goed te kunnen begrijpen. Ook kwamen we regelmatig met medestudenten samen die afkomstig waren uit verschillende organisaties en branches, dit leverde verrijkende discussies op. De faciliteiten zijn modern uitgerust met slimme classrooms waarin interactief les wordt gegeven, In alles zie je dat Avans+ staat voor hogere onderwijskwaliteit, professionaliteit Een erg prettige organisatie!

J
Jesper van der Velden 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review