Animoto reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Animoto

Ben je al een poosje op zoek naar een website waar je zelf video’s kunt maken? Het kan soms lastig zijn om een website te vinden waar je een video kunt maken voor verschillende doeleinden. Zo kun je de website van Animoto gebruiken om zelf een video te maken met je eigen foto’s en video’s. Ben je al een gebruiker van Animoto? Dan is het misschien een goed idee om een review te geven over je ervaring met deze video maker app. Dit om toekomstige en overige gebruikers te informeren over de diensten van Animoto.

Over Animoto

Animoto is webapplicatie dat je de gelegenheid biedt om beeldmateriaal te maken van foto’s, video’s en muziek voor verschillende doeleinden. Dit bedrijf is opgericht in het jaar 2006 en telt meer dan 100 werknemers. Het hoofdkantoor is gevestigd in New York City en er is een bijkantoor in San Francisco. Het bedrijf is opgericht met als doel dat videobeelden met een slechte kwaliteit tot het verleden horen. Dat is de reden dat het bedrijf verschillende maandelijkse abonnementen biedt aan haar klanten. Diverse doelgroepen maken gebruik hiervan: scholieren, social media beïnvloeders, fotografen, makelaars en bedrijven (marketing doeleinden, presentaties).

Producten en diensten van Animoto

Je kunt gebruikmaken van de producten van Animoto door in te loggen op hun website. Als je eenmaal ingelogd bent, dan liggen veel opties voor de hand. Je kunt video’s maken voor verschillende doeleinden. Denk daarbij aan een presentatie voor je studie of werk. Ook als je een slideshow wilt maken in verband met de jaardag van een geliefde of voor het verstrekken van informatie. Daarnaast zou je ook een video kunnen maken voor marketingdoeleinden. Ben je een beïnvloeder en wil je een video in elkaar zetten voor social media, dan is het handig om deze tips te lezen die je kunnen helpen om een goede video in elkaar te zetten.

Animoto pakketten

Het bedrijf biedt enkele pakketten aan haar gebruikers waaruit gekozen kan worden zoals: gratis, basis, professioneel, professioneel plus. Bij elk pakket kun je een ongelimiteerd aantal video’s maken en delen, kiezen uit een redelijke muziek collectie. Daarnaast kun je gebruikmaken van verschillende opties terwijl je je video aan het maken bent. Er worden enkele templates aangeboden waaruit je kunt kiezen. Je kunt ook om commentaar plaatsen op de video’s of je kunt bestaande video’s inkorten als je dat nodig vindt. Dat valt onder de categorie van videomontage.

Promotiecode Animoto

Animoto heeft een tijdelijke promotie waarbij je moet inloggen met de code ‘TEMPLATES30’ om in aanmerking te komen voor een korting van 30% op de laatste en nieuwste templates.

Socialmediakanalen en contact

Animoto is te volgen via diverse socialmediakanalen zoals Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn en zelfs Youtube. Heb je problemen met één van hun producten of weet je niet zo goed hoe je die moet gebruiken? Dan kun je naar de pagina met de veel gestelde vragen van hun website. Daar zijn er enkele categorieën waaruit je zou kunnen kiezen. Kom je er toch niet uit, dan kun je contact maken met de Animoto Help Center via het contactformulier. Het team van het Animoto Help Center is tijdens werkuren beschikbaar voor jou van maandag tot en met vrijdag.

Complimenten, klachten en tips voor Animoto

Heb je al gebruik gemaakt van de Animoto video maker? Waarvoor heb je de Animato slideshow gebruikt? Is het de tijd en moeite waard geweest en ben je tevreden met het eindresultaat? Had je hulp nodig bij het maken van je video? Als het antwoord hierop ja is, vertel ook graag of je tevreden bent met hun klantendienst. Zou je de Animoto app weer willen gebruiken? En zou je anderen adviseren om het gebruiken? Vertel graag wat je ervaring is en help anderen met het maken van een keus voor een goede video maker. Je kunt uiteraard ook een Animoto review en beoordeling bekijken als je nog niet bekend bent met het product. Zo kun je een goede keuze maken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review