Robus Athletics

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Robus Athletics

Kunnen sporten waar en wanneer je wil, een droom voor alle (beginnende) atleten. Door alle opties die men aanbiedt om thuis te sporten zijn enorm. Hoe weet je wat je precies nodig hebt om thuis te kunnen trainen? Wat item kan je gebruiken om verschillende delen van je lichaam te trainen? En wat is er handig voor zowel beginnende als ervaren sporters? Dat zijn zeker verschillende vragen die door je hoofd kunnen spelen wanneer je op zoek bent naar je ideale hometrainer. Wat je kan helpen hier een antwoord op te vinden is door reviews te lezen van anderen.

Over Robus Athletics

Robus Athletics is een online website die een item verkoopt die je overal mee naartoe kan nemen om te sporten. Hierdoor is het dus makkelijk om ermee thuis te sporten, of samen met vrienden. Het is gefocust om resultaten te creëren op drie verschillende pijlers, namelijk kracht, conditie en mobiliteit. Ze hebben een gemeenschap die over meer dan 40 landen zit, met mensen die ook geïnteresseerd zijn in gezondheid en fitness. De levering van het product kan wereldwijd gebeuren.

Producten en diensten Robus Athletics

Robus Athletics beschikt over een item dat je overal mee naartoe kan nemen, namelijk Robus de GymBar. Het is een klein item dat in je zak past en je dus makkelijk kan verplaatsen. Hiernaast kan je ook een zak toevoegen of extra banden. De Robus is gefocust op drie zaken, ten eerste fitness en kracht, ten tweede bootcamp en HIIT en ten derde mobiliteit herstel.

Fitness en kracht
Robus kan tot 152 kilogram weerstand aan. Dit is dus goed voor zowel beginners als gevorderden. Verschillende oefeningen kunnen hierbij uitgevoerd worden.

Bootcamp en HIIT
Met Robus kan je uitdagende oefeningen doen voor een langere tijd, maar is ook gemaakt voor het opbouwen van conditie. Dit is zo gemaakt dat het goed is voor je gewrichten.

Mobiliteit en herstel
Naast het trainen en het opbouwen van conditie, is dit item ook goed voor het herstellen en verbeteren van uw mobiliteit. Je kan hiermee zachte stretchoefeningen mee uitvoeren.

Trainingsvideo’s

Robus Athletics biedt honderden video’s aan om te helpen trainen met de Robus. Dit is zowel voor beginners als gevorderden. Hierbij heb je drie verschillende trainingsmethoden.

De eerste bestaat uit drie workouts die gebaseerd zijn om je doel te behalen. De sessies worden uitdagender naarmate je je verder zit in deze trainingen. Deze trainingsmethode duurt minimum 1 maand om je behaalde resultaat te behalen.

De tweede zijn aparte trainingen. Hier zijn er veel variaties waarbij je kan kiezen welke workout je wil uitvoeren. De sessies hangen af van je goal en wat je doel is. Dit is een goede aanvulling voor bij de eerste optie.

De derde zijn uitgebreide selecties van verschillende oefeningen. Je kan je eigen trainingsschema hierbij samenstellen. Het bevat oefeningen voor elk lichaamsdeel.

Je krijgt 30 dagen gratis toegang tot alle trainingen.

Complimenten, klachten en tips voor Robus Athletics

Je mening is van belang. Als je al ervaring hebt met het bestellen en het item Robus, laat het dan zeker weten. Zo kunnen beginners en gevorderden de juiste keuze maken. Laat jouw review en beoordeling achter om anderen te helpen bij hun beslissing. Zo zorg je ervoor dat iedereen veilig online gebruik kan maken van websites.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review