Garden of Life

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Garden of Life

Met onze gezondheid moeten we zeker geen grappen maken. Ben je iemand die graag van tijd tot tijd wat supplementen gebruikt als aanvulling van je dagelijkse voeding? In dat geval zou je wel willen kiezen voor een winkel dat een product aanbiedt dat zo biologisch mogelijk is. Daar is de online shop van Garden of life een van. Lees enkele Garden of life reviews om te weten wat andere gebruikers van hun producten vinden.

Over Garden of Life

Garden of life is een online shop dat zijn focus legt op het bieden van biologische supplementen gemaakt van echt voedsel. Dit proberen ze op een zo organische mogelijke manier te doen door synthetische chemicaliën weg te laten. De stichter van dit bedrijf heeft Garden of life opgezet na een poosje ziek te zijn geweest. Hij heeft zelf kunnen ervaren hoe goed biologische en organische voeding kan zijn voor je lichaam.

Missie:

Het is de missie van het bedrijf om klanten te helpen met het bereiken van een goede gezondheid door gebruik te maken van voedingsmiddelen en supplementen die voldoen aan de drie uitgangspunten van het bedrijf namelijk: de kracht van voedsel, traceerbaarheid en schoon is gezond.

Producten en diensten van Garden of Life

Op Gardenoflife.nl kun je terecht voor microbiomen, vitamines, collageen, eiwitten, mineralen en kruiden. Je kunt deze producten kopen voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast kun je specifieke producten kopen die een bepaalde aandoening kan voorkomen of die te maken hebben met een bepaalde gezondheidsbehoefte zoals: darmgezondheid, prenataal, mentale gezondheid, spieren en botten, slaap en ontspanning etc. Op de website van dit bedrijf kun je ook nog aanvullende informatie vinden zoals recepten, artikelen over gezonde voeding etc.

Leverings- en retourbeleid Gardenolife NL

De standaard levering van dit bedrijf duurt ongeveer 7 tot 11 werkdagen en is vanaf een bepaald bedrag aan bestellingen gratis. Bestel je minder dat het minimaal bedrag dan moet je een vergoeding betalen voor de levering. Je kunt ook kiezen voor de Express levering, waarbij je de goederen binnen 2 tot 3 werkdagen ontvangt. Hier is de levering ook gratis vanaf een bepaald bestingswaarde.

Betaalopties Gardenolife.nl

Er zijn enkele betaalopties die deze online webshop biedt zoals: Apple Pay, Maestro, iDEAL, PayPal, American Express en Visa.

Kortingscode Gardenolife.nl

De webshop heeft een actie gaande waarbij je in aanmerking kunt komen voor 30% korting op bundels. Je kunt bij de bundels combineren in smaken zoals bijvoorbeeld twee potjes eiwitpoeder in de smaken vanille en chocolade. Je kunt ook bundels aanschaffen dat voordelig kunnen uitkomen voor het gezin zoals devitamin code’, organische multivitamine voor mannen en vrouwen.

Contactgegevens Garden of Life

Je kunt op verschillende manieren contact maken met de Garden of life door bijvoorbeeld via hun website te chatten met de klantendienst of door naar ze te bellen. Daarnaast kun je ze volgen op social media (Facebook en Instagram) of je kunt ook een e-mail versturen naar het bedrijf. De klantendienst van dit bedrijf kan ook bezocht worden op het onderstaand adres.

Email: gardenoflife@thehutgroup.com
Telefoon: +442033676079
Adres: The Stables, Gadbrook Park, Rudheath, Northwich CW9 7RA, Verenigd Koninkrijk.

Reviews, beoordelingen en ervaringen voor Garden of Life

Het lezen van ervaringen helpt andere gebruikers soms met het maken van een keus. Gebruik je producten van Garden of life? Vertel graag wat je ervaring is met de producten van dit bedrijf. Vind je dat de producten goed werken? Of merk je geen verschil? Vond de levering op tijd plaats? Welke producten bestel je graag bij dit bedrijf? Neem enkele minuten de tijd om even snel een review te geven van Garden of life.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook