Dorivit reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Dorivit

Een gezonde levensstijl kan ons helpen op diverse gebieden, denk bijvoorbeeld aan: mind, body en algemeen welzijn. Of je nou gezonder probeert te eten of huid cremepjes gebruikt, dan zal je toch hulpmiddelen en producten nodig hebben die je hierbij helpen. Bij Dorivit vind je een assortiment gespecialiseerd op rondom een gezonde levensstijl.

Alleen zijn de producten van Dorivit nou wel écht zo goed voor een gezonde levensstijl? Hoe zit het met de kwaliteit van deze producten? Wat kun je verwachten van hun klantenservice? Kortom, zal Dorivit aan je eisen en verwachtingen voldoen? Om daar een beter beeld over te krijgen kan je op onze beoordelingen site, reviews en beoordelingen lezen.

Over Dorivit

Dorivit is een Nederlandse website waar je terecht kunt voor Health & Body producten. Zij geloven ‘’dat iedereen zich fit kan voelen en een stap kan nemen naar een gezondere levensstijl, die bijdraagt aan meer geluksmomenten.’’ Daarbij is het hun doel om hierin bij te dragen: dit zie je terug in hun assortiment dat gebaseerd wordt op behoeftes van hun klanten. Enkele woorden die hun product filosofie beschrijven: Innovatief, sociaal betrokken, ondernemend, toegankelijk en gemotiveerd. Dorivit staat officieel bekend als Dorivit B.V.

Assortiment & diensten

Zoals verondersteld draait het bij Dorivit allemaal om Health & Beauty, uiteraard zie je dit dan ook terug in hun assortiment. Zo verkopen ze bijvoorbeeld Princess Hair Haarmasker, specifiek bedoeld om de haren te helpen. Of de Goji Cream die bedoeld is om o.a. de huid zacht en schoon te houden. Ook hebben ze een andere categorie aan producten genaamd ‘intimiteit’, waar je speciale gels kunt vinden.

Iets gevonden wat je wilt kopen, dan kan je een van de volgende contactgegevens gebruiken tijdens het bestelproces: iDEAL, Maestro, PayPal, Mastercard, Bancontact, Giropay, Klarna en nog meer. Voor extra vragen kan je de klantenservice bereiken via de volgende gegevens (van Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur): Tel: 085 273 1755. E-mail naar: Klantenservice@dorivit.nl. Retourneren is mogelijk, natuurlijk moet je je wel aan het retourbeleid van Dorivit houden.

Blog & Advies

Dorivit heeft een eigen blog waar ze artikelen op plaatsen over diverse onderwerpen, die wederom veelal te maken hebben met health & body. Maar ze bespreken ook andere onderwerpen bijvoorbeeld een havermout cups met kwark en aardbeien recept, of ‘het geheime effect van Goji bessen’, tips voor lang dik haar, gezichtsyoga en nog veel meer. De artikelen woorden versierd met foto’s en informatie, ook wordt er een datum bij toegevoegd van wanneer het gepubliceerd is. Ook hebben ze een categorie op hun website voor advies, hier vind je advies voor haar, afslanken, innerlijke schoonheid, etc.

Reviews en beoordelingen Dorivit

Al ooit een van de gezondheidsproducten van Dorivit besteld en gebruikt? Dan zijn we erg benieuwd naar jouw persoonlijke ervaring. Laat hierbij wens een review achter, daar help je immers ook andere consumenten mee. Deze kunnen namelijk met behulp van je reviews potentieel een beter beeld vormen over Dorivit en hoe ze in de werkelijkheid worden ervaren. Wil je zelf meer leren over Dorivit, of andere gelijksoortige ondernemingen? Neem dan een kijkje op onze website naar de reviews en beoordelingen.


Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook