Nieuwerelatie

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Nieuwerelatie

Ben je een tijd geleden gescheiden en op zoek naar een nieuw avontuur? Een relatie kan je weer opweg helpen om die vonk in jouw leven terug te vinden. Het is niet altijd even makkelijk om een partner te vinden na het eindigen van een relatie. Nieuwerelatie is een datingsite voor mensen in Nederland en België om dit mogelijk te maken.

Voordat je een account gaat aanmaken op Nieuwerelatie wil je natuurlijk wel een aantal dingen over het bedrijf weten. Daarbij kan je denken aan: wat voor mogelijkheden biedt het platform mij allemaal? Hoe zit het met de kosten? Zijn er nog extra functies die de site biedt? Wie kan ik verwachten te vinden op het platform van Nieuwerelatie? Kan ik ook daten in mijn eigen regio? Hoe succesvol is het eigenlijk om relaties te zoeken via het bedrijf? Als ik problemen heb met de site, waar kan ik die dan aangeven? Om antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op onze website, reviews en beoordelingen over Nieuwerelatie en vergelijkbare bedrijven lezen.

Wat is Nieuwerelatie

Nieuwerelatie is een datingsite gericht op Nederland en België, je kan je er aanmelden vanaf 18 jaar of ouder. De meeste leden die actief zijn op het platform zijn echter 40 jaar of ouder. Het doel achter de site is om het eenvoudiger te maken vrijgezellen te vinden voor mensen die daar moeite mee hebben. Het bedrijf is onderdeel van Didio Internet BV: een servicebedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van internetdiensten. Didio Internet BV komt uit Utrecht.

Producten en diensten Nieuwerelatie

Als je een bezoekje aan het dating platform van Nieuwerelatie zou brengen kan je gelijk beginnen met het inschrijvingsproces. Bij Nieuwerelatie vinden ze het apart om je in te schrijven voor iets zonder dat je weet wat je inschrijving allemaal te bieden heeft. Daarom is de inschrijving volledig gratis en vrijblijvend. Inschrijven doe je door een gewenste doelgroep te selecteren met een toepasselijke provincie. Vervolgens geef je een email adres, wachtwoord en locatie op. Als je klaar bent met het inschrijven kan je via het chatcafé andere leden ontmoeten. Om daadwerkelijk met iemand te chatten stuur je eerst een chatverzoek.

Een normale inschrijving is gratis, echter kan je dan niet gebruik maken van alle functies. Als je liever een betaald lidmaatschap neemt kan dat voor 1 maand, 3 maanden of 6 maanden. Waarbij de goedkoopste optie €3,75 per maand is en de duurste optie €7,49 per maand, al kunnen die prijzen natuurlijk veranderen in de toekomst.

Contact

Wil je graag een account maken op Nieuwerelatie, maar heb je eerst een vraag of opmerking die wilt delen? Of een andere reden om graag contact op te willen nemen? Dan heb je daarvoor diverse mogelijkheden. Zo kan je bij de servicedesk via een contactformulier jouw vraag, klacht of opmerking delen. Als je liever een bericht deelt via de post kan dat naar: Reyer Anslostraat 79, 3522 DH, Utrecht. Doe je graag zelf nog meer onderzoek naar Nieuwerelatie? Dan kan je daarvoor KvK: 30275518 en CBP: 1439679 gebruiken.

Reviews en beoordelingen Nieuwerelatie

Heb je al eens eerder een leuke single leren kennen via Nieuwerelatie? Of een andere ervaring gehad met de datingsite? Dan willen wij graag weten wat je daar van vond! Deel je mening over de site met ons in de vorm van een review en beoordeling. Zo maak je het eenvoudiger voor andere geïnteresseerde om te bepalen of Nieuwerelatie de datingsite is waar zij zich willen inschrijven. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Bezoek dan onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review