Taxi2Airport

Alle reviews

Taxi2Airport

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Quick Parking
Quick Parking

Laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal wel eens toe aan vakantie. We kijken er eeuwen naar uit en als het zover is kunnen we eindelijk even al onz...

Logo Winparts
Winparts

Auto’s vormen vandaag de dag een van de belangrijkste vervoersmiddel voor de mensheid. Ondanks dat auto’s fijn kunnen zijn, gaat er toc...

Logo The Valet Guys
The Valet Guys

Als je op reis gaat en moet vliegen vanaf Schiphol dan weet je dat parkeren op de luchthaven niet goedkoop is. Wat doe je dan? Ga je met het openba...

Logo ParkCare
ParkCare

Als je reizigers die gebruik maken van een vliegveld vraagt wat hun grootste irritatie is dan wordt vaak het betaald parkeren vaak als eerst genoem...

Taxi2Airport

Als je op vliegreis gaat kan het soms wel eens ingewikkeld zijn om naar of vanaf een luchthaven jouw bestemming te bereiken. Een bedrijf wat dit soort luchthaventransfers wellicht eenvoudiger kan maken is Taxi2Airport. 

Voordat je diensten gaat gebruiken bij Taxi2Airport wil je echter wel weten of het bedrijf aan jouw verwachtingen zal voldoen. Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan zaken als: uit wat voor opties kan ik allemaal kiezen? Hoe zit het met de prijzen? Hoe weet ik of Taxi2Airport eigenlijk wel te vertrouwen valt? Hoe zit het met de kwaliteit van de diensten? Is het wel makkelijk om te regelen? Voldoet Taxi2Airport wel aan dit soort verwachtingen? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op ons reviewplatform, Taxi2Airport beoordelingen en reviews lezen van klanten die je al voorgingen. Op die manier kan je een besluit trekken over de kwaliteit van Taxi2Airport. 

Wat is Taxi2Airport

Taxi2Airport is een website die onderdeel is van Transferz. Dat bedrijf werd opgericht in 2020 en heeft inmiddels wereldwijd meer dan 50 werknemers. Transferz is een Amsterdamse onderneming gefocust op B2B technology. Ze zijn voornamelijk actief op het gebied van vervoer over het land. Dat geldt voornamelijk voor het transport van en naar vliegvelden. Het bedrijf werkt samen met enkele vertrouwde ondernemingen als Expedia en Booking.com om hun klanten een betrouwbare deur naar deur ervaring te garanderen. 

Producten en diensten Taxi2Airport

Als je binnenkort op reis gaat en graag de taxiservice van Taxi2Airport wilt gebruiken kan je hun website bezoeken. Eenmaal op de site aangekomen kan je gelijk beginnen met het boeken van jouw taxi. Daarbij vul je een aantal gegevens in, waaronder: het vliegveld, je destinatie, datum, tijd, het personen aantal, bagage en of je ook een retour taxi wilt inschakelen. Het boeken van een luchthaventransfer gaat bij Taxi2Airport in 3 stappen. De eerste is het voorafplannen, die wordt opgevolgd door het selecteren van jouw gewenste voertuig, de laatste stap is om te betalen. 

Wil je de diensten van Taxi2Airport inschakelen? Dan kan je betalen om een aantal manieren, zo kan je gebruik maken van: American Express, Discover, iDEAL, Maestro, Mastercard, PayPal en Visa. Voor extra informatie kan je altijd de website bezoeken om te lezen over de werking en extra veelgestelde vragen. 

Contact

Ben je van plan een taxi te boeken bij Taxi2Airport, maar heb je een vraag die je weerhoud dit te doen? Of wil je contact opnemen om een andere reden? Dan heb je daarvoor diverse opties. Zo kan je telefonisch contact opnemen door te bellen naar het nummer: +31 883 188 331. Verder kan je ook de site bezoeken om direct door verwezen te worden naar Whatsapp of Messenger waar je met een medewerker kunt praten. Daarnaast is het ook mogelijk om op de website via een contactformulier jouw bericht te delen. 

Reviews en beoordelingen Taxi2Airport

Heb je toen je op reis ging al eens eerder de diensten van Taxi2Airport gebruikt? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd hoe dat bevallen is! Deel je mening over de onderneming met ons in de vorm van een review en beoordeling. Daardoor maak je het eenvoudiger voor andere geïnteresseerde om te bepalen of Taxi2Airport wel of niet aan hun verwachtingen zal voldoen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan kan je ons reviewplatform bezoeken.