Sixt

Alle reviews

Sixt

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Sixt

Ergens heen reizen is toch zo leuk! Maar tenzij je overal te voet heen wil, of met het openbaar vervoer, zul je een auto moeten huren. Gelukkig kun je bij diensten zoals Sixt auto’s en bestelwagens huren bij één van hun vestigingen verspreid over de hele wereld. Ook in Nederland kun je hen vinden, dus als je een tijdje zonder auto zit, of gewoon een auto of bestelwagen nodig hebt, kun je hun diensten inschakelen. Natuurlijk wil je zeker weten dat je bij een dergelijke dienst niet te veel zal moeten betalen voor middelmatige service of een slechte auto, dus je kunt hier op ReviewsBird de ervaringen van voormalige en huidige klanten van Sixt bekijken. Wat denken andere mensen van dit bedrijf en de service? Lees meteen verder en leer van hun beoordelingen!

Over Sixt
Sixt.nl is de Nederlandstalige tak van het Duitse bedrijf Sixt AG, én van de grootste autoverhuur- en leasingbedrijven in Europa. Ze zijn actief in meer dan honderd landen. Dit bedrijf werd opgericht door Martin Sixt in 1912, en is momenteel nog steeds in handen van de Sixt familie. In 1998 werd de eerste Nederlandse vestiging opgericht en in 2004 de eerste Belgische locatie. Je kunt Sixt volgen op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, SnapChat, LinkedIn en YouTube. Ze zijn bereikbaar per telefoon en via een contactformulier op de website, gebaseerd op wat je precies nodig hebt.

Producten en diensten van Sixt
Bij Sixt kun je terecht voor autoverhuur in een heleboel landen, zowel voor korte als lange termijn. Het is ook mogelijk om bestelwagens te huren. Via de website kun je een stad selecteren, net als een ophaaldatum en inleverdatum, en dan krijg een aantal wagens voorgesteld met een dagtarief. Je kunt deze dan huren voor een bepaald tarief, waarbij er ook een bepaald kilometeraantal wordt toegeschreven. Eens je een geschikte wagen hebt gevonden, kun je bescherming en extra’s aanvragen, en tot slot je bestuurdersgegevens indienen. Autoverzekeringen zijn meestal inbegrepen. Let op dat je minimaal 21 jaar oud moet zijn om een auto te huren in Nederland, en je moet minstens twee jaar in het bezit zijn van je rijbewijs. Voor luxere autogroepen is de leeftijd 25 jaar.

Sixt heeft ook een app, waarmee je digitale toegang krijgt tot meer dan 280 duizend voertuigen doorheen 110 landen.  Hiernaast kun je ook autodelen via Sixt, waarmee je via de app auto’s kan reserveren voor een bepaalde periode. Je betaalt per minuut, en je reist per rit gratis 200 kilometers. Dit is momenteel alleen beschikbaar in steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Tot slot is er nog Sixt Ride, waarmee je een taxi kan bestellen met de app, een auto of limousine boeken op de website.

Klachten, complimenten en tips voor Sixt
Zelf al eens met een auto van Sixt gereden en je wil daar een complimentje over geven? Dan kun je dat hier op ReviewsBird.nl doen! Of als je een klacht hebt, dat is ook mogelijk. Schrijf een review over Sixt en laat andere mensen weten wat jouw ervaringen en beoordeling van dit bedrijf zijn. Of je nu tevreden bent of niet, het is belangrijk voor potentiële klanten van de diensten van Sixt dat ze van jou kunnen leren, dus laat zeker iets weten!