Yesgifts

Alle reviews

Yesgifts

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo LOI Kidzz
LOI Kidzz

Als je kinderen hebt, wil je die natuurlijk een zo groot mogelijk voordeel in het leven aanbieden, toch? Maar helaas is gewoon naar school gaan som...

Logo Squla
Squla

Niets maakt een ouder zo trots als een kind dat perfect presteert op school. Ouders en begeleiders slaan dagelijks de handen in elkaar om hun kinde...

Logo DuckTypen
DuckTypen

Het snel kunnen typen brengt voordelen met zich mee. Uw kind op heel vroege leeftijd leren blindtypen is een vaardigheid meegeven waar zij u als ou...

Logo CIVAS Opleidingen
CIVAS Opleidingen

Een goede opleiding is toch zo belangrijk. Je wordt er een meer volledig persoon van, het helpt je zelfvertrouwen, en geeft je carrière zeke...

Yesgifts

Tot welke aanbieder richt jij je als je voor jouw bedrijf of vereniging relatiegeschenken of promotiemateriaal zoekt? Wie zal er het beste naar je wensen en eisen luisteren en wie doet dat voor de beste prijs? Zijn alle online shops die dit soort producten verkopen betrouwbaar? Lees reviews van klanten op onze website om daar achter te komen. We bieden je reviews van verschillende bedrijven uit diverse branches en als je relatiegeschenken zoekt dan kun je de commentaren en klachten van klanten lezen die ervaring hebben met een online shop zoals Yesgifts nl. Op die manier krijg je een helder beeld over wat je te wachten staat bij deze en andere aanbieders.

Over Yesgifts

Wat maakt volgens andere klanten Yesgifts betrouwbaar? Is het het feit dat je als klant altijd een digitale proef van je relatiegeschenken ontvangt voordat ze bedrukt worden? Of draagt de mogelijkheid om telefonisch spoedbestellingen te plaatsen hier aan bij? Yesgifts wil het klanten zo makkelijk mogelijk maken en daarom zitten de medewerkers van de klantenservice tijdens kantooruren klaar om vragen te beantwoorden en bestelling telefonisch of schriftelijk aan te nemen. Het bedrijf dat gevestigd is in Zwolle kan onbedrukt promotiemateriaal al de volgende werkdag bij je leveren, maar relatiegeschenken die naar je eigen wens bedrukt worden kunnen tot 8 werkdagen duren voor je ze ontvangt. Voor de betaling van een bestelling kun je bij Yesgifts gebruik maken van een bank overschrijving.

Welk soort relatiegeschenken verkoopt Yesgifts?

De meest populaire producten die Yesgifts verkoopt zijn goedkope petjes, zonnekleppen met of zonder opdruk, waaiers en balpennen. Verder zijn er diverse soorten gereedschappen te bestellen die je kunt laten bedrukken met het logo van je eigen onderneming. Yesgifts levert onder meer duimstokken, rolmaten en kompassen die van logo's zijn voorzien. Ook voor kantoorklanten zijn er genoeg relatiegeschenken verkrijgbaar in de vorm van briefopeners, schrijfmappen, kalenders en klokken of horloges. Biedt deze online shop net als vele anderen ook korting op de producten die je bestelt? Door gebruik te maken van een Yesgifts kortingscode zou je zonder problemen kunnen besparen op je factuurbedrag. Of dit ook echt zo is? Lees de Yesgifts reviews op onze website om meer te weten te komen over hoe de Yesgifts kortingscode werkt.

Reviews en commentaren over Yesgifts

Deel jouw ervaring met deze online shop met anderen door jouw Yesgifts review op onze website te plaatsen. Samen kunnen we op die manier nieuwe klanten een hart onder de riem steken zodat ze vooraf al weten hoe betrouwbaar Yesgifts echt is. In jouw beoordeling kun je aantonen wat de plus- en minpunten van het bestellen van producten bij deze online shop zijn. Hoe zit het bijvoorbeeld met de opdrukken op de producten die je bestelde, zijn er kwalitatief goed of laat de kwaliteit te wensen over? Hoe makkelijk is het om bij Yesgifts klachten en commentaren achter te laten? Hoe gaan de medewerkers van het bedrijf met jouw wensen en vragen om? Zoals je ziet kun je met jouw Yesgifts review antwoord op veel verschillende vragen geven.