Yesgifts

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Yesgifts

Tot welke aanbieder richt jij je als je voor jouw bedrijf of vereniging relatiegeschenken of promotiemateriaal zoekt? Wie zal er het beste naar je wensen en eisen luisteren en wie doet dat voor de beste prijs? Zijn alle online shops die dit soort producten verkopen betrouwbaar? Lees reviews van klanten op onze website om daar achter te komen. We bieden je reviews van verschillende bedrijven uit diverse branches en als je relatiegeschenken zoekt dan kun je de commentaren en klachten van klanten lezen die ervaring hebben met een online shop zoals Yesgifts nl. Op die manier krijg je een helder beeld over wat je te wachten staat bij deze en andere aanbieders.

Over Yesgifts

Wat maakt volgens andere klanten Yesgifts betrouwbaar? Is het het feit dat je als klant altijd een digitale proef van je relatiegeschenken ontvangt voordat ze bedrukt worden? Of draagt de mogelijkheid om telefonisch spoedbestellingen te plaatsen hier aan bij? Yesgifts wil het klanten zo makkelijk mogelijk maken en daarom zitten de medewerkers van de klantenservice tijdens kantooruren klaar om vragen te beantwoorden en bestelling telefonisch of schriftelijk aan te nemen. Het bedrijf dat gevestigd is in Zwolle kan onbedrukt promotiemateriaal al de volgende werkdag bij je leveren, maar relatiegeschenken die naar je eigen wens bedrukt worden kunnen tot 8 werkdagen duren voor je ze ontvangt. Voor de betaling van een bestelling kun je bij Yesgifts gebruik maken van een bank overschrijving.

Welk soort relatiegeschenken verkoopt Yesgifts?

De meest populaire producten die Yesgifts verkoopt zijn goedkope petjes, zonnekleppen met of zonder opdruk, waaiers en balpennen. Verder zijn er diverse soorten gereedschappen te bestellen die je kunt laten bedrukken met het logo van je eigen onderneming. Yesgifts levert onder meer duimstokken, rolmaten en kompassen die van logo's zijn voorzien. Ook voor kantoorklanten zijn er genoeg relatiegeschenken verkrijgbaar in de vorm van briefopeners, schrijfmappen, kalenders en klokken of horloges. Biedt deze online shop net als vele anderen ook korting op de producten die je bestelt? Door gebruik te maken van een Yesgifts kortingscode zou je zonder problemen kunnen besparen op je factuurbedrag. Of dit ook echt zo is? Lees de Yesgifts reviews op onze website om meer te weten te komen over hoe de Yesgifts kortingscode werkt.

Reviews en commentaren over Yesgifts

Deel jouw ervaring met deze online shop met anderen door jouw Yesgifts review op onze website te plaatsen. Samen kunnen we op die manier nieuwe klanten een hart onder de riem steken zodat ze vooraf al weten hoe betrouwbaar Yesgifts echt is. In jouw beoordeling kun je aantonen wat de plus- en minpunten van het bestellen van producten bij deze online shop zijn. Hoe zit het bijvoorbeeld met de opdrukken op de producten die je bestelde, zijn er kwalitatief goed of laat de kwaliteit te wensen over? Hoe makkelijk is het om bij Yesgifts klachten en commentaren achter te laten? Hoe gaan de medewerkers van het bedrijf met jouw wensen en vragen om? Zoals je ziet kun je met jouw Yesgifts review antwoord op veel verschillende vragen geven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Mike 1 jaar geleden
8.5
Ik wil graag een positieve recensie schrijven over Yesgifts.nl. Ik heb onlangs deze groothandel online bezocht om relatiegeschenken en promotieartikelen voor mijn bedrijf te kopen en ben opr...

Alle reviews ( 1 )

Eenvoudig Bestellen & Vriendelijke Klantenservice: Mijn Recensie over Yesgifts

Ik wil graag een positieve recensie schrijven over Yesgifts.nl. Ik heb onlangs deze groothandel online bezocht om relatiegeschenken en promotieartikelen voor mijn bedrijf te kopen en ben oprecht blij met de ervaring die ik heb gehad. In de eerste plaats was het zeer gemakkelijk om door hun website te navigeren en snel producten te vinden die aan mijn behoeften voldeden. Het assortiment dat zij aanbieden, is erg breed en divers, waardoor er voor elk soort bedrijf wel iets passends beschikbaar zal zijn. Bovendien had ik geen problemen met het bestellen van gepersonaliseerde artikelen: of het nu ging om borduren, graveren of bedrukken – alles werd soepel afgehandeld en geleverd binnen de beloofde termijn. Maar wat me vooral opviel was de vriendelijke klantenservice. Ik moest hen bellen bij een vraag over mijn bestelling, en in tegenstelling tot veel andere callcenters werd ik niet lang in de wacht gezet of van persoon naar persoon doorverbonden - integendeel! Ik kreeg iemand aan de lijn die direct antwoord kon geven op al mijn vragen Alles bij elkaar genomen kan ik Yesgifts.nl alleen maar ten zeerste aanbevelen als u op zoek bent naar betrouwbare leverancier van relatiegeschenken of promotionele items.

M
Mike 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!