NHA

Alle reviews

NHA

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

NHA

Educatie is een belangrijk persoonlijke ontwikkeling die een groot rol speelt in de ontwikkeling van de mens. Mensen zijn van oorsprong nieuwsgierig en willen elke dag wel wat nieuws leren. Onze brein is ook in staat om elke dag wat nieuws te leren in plaats van hetzelfde. Educatie was vooral populair in kloosters in de middeleeuwen.

Educatie was vooral bedoeld om lusten zoals ambitie, geld en seks te weerstaan. De leraren van deze tijd probeerden wel zoveel mogelijk vrijheid te geven en elke individu, om te kiezen wat zij wilden doen of waar zij goed in waren. 

Zoekt u toevallig een opleiding of een vorm van educatie die bij u past? Er zijn verschillende manieren om uzelf te educeren tegenwoordig. Daarom is het belangrijk om reviews te lezen, zo weet u zeker dat u de juiste educatie heeft gevonden.
 
Over NHA
NHA is een erkende onderwijsinstelling door het ministerie van onderwijs. Het bestaat al 85 jaar en meer dan 2.000.000 mensen volgden hier cursussen en opleidingen volgens het NHA. NHA is zowel voor particulier als voor grote scholen en onderwijsinstellingen.

Ook als u in het buitenland bent kunt gewoon studeren, want het NHA biedt lesmateriaal aan waar u ook bent. Zo zijn zij bijvoorbeeld ook actief in Suriname, waar zij overigens een vestiging hadden. Kijk hier voor nog meer reviews over andere bedrijven.    
 
Het NHA is gespecialiseerd in het aanbieden van een digitale leeromgeving. Zo leert u allerlei lessen online en komt u in gesprekken met docenten die via een streaming platform lesgeven aan de leerlingen.

Producten en diensten NHA
NHA biedt opleidingen aan in verschillende sectoren, als eerste kunt u kiezen uit een beroepsopleiding, een bedrijf beginnen, HAVO/VWO, talen of hobby. Onder deze hoofdcategorieën kunt u weer een specifieke tak kiezen.

Onder beroepsopleidingen vindt u bijvoorbeeld administratie, bouw & techniek, Beauty, commercieel, computer, ondernemen, ICT, Marketing en nog veel meer verschillende categorieën. Het gaat er vooral om in welke categorie u zich wilt specialiseren, want NHA heeft echt van alles. 

Met NHA volgt u op eigen tempo u droom carrière en beslist u zelf welke richting u opgaat. Na elke opleiding krijgt u een certificaat of getuigschrift en daarmee kunt u de volgende stap nemen om te zoeken naar een baan. Omdat de NHA een erkend onderwijsinstelling is vindt u met deze diploma makkelijker een baan in u eigen specialisatie.  

Complimenten, klachten of tips voor NHA
Heeft u recent een opleiding gevolgd? dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een opleiding afgerond? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van NHA willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van NHA.