LOI reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

LOI

LOI is een afkorting van Leidse Onderwijs Instellingen en is, zoals de naam het eigenlijk al een beetje zegt, een Nederlandse commerciële onderwijsinstelling die zowel onderwijs op afstand als klassikaal onderwijs verzorgt. Het bedrijf is opgericht in Leiden en het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Leiderdorp. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over LOI lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

Over LOI

LOI werd in 1923 opgericht door I.J. Sloos in Leiden. Oorspronkelijk heette de onderwijsinstelling het "Instituut voor Economische Wetenschappen", waar cursisten een schriftelijke thuiscursus konden volgen voor de MO-akte boekhouden. Met de uitbreiding van het aanbod naar Staatshuishoudkunde en Statistiek werd de naam gewijzigd naar "Instituut voor Handelswetenschappen". In 1941 richtte dit instituut en het Nederlandsch College voor Algemene Studieleiding samen de Leidse Onderwijsinstellingen op. De Duitse bezetter liet de onderwijsactiviteiten in de Tweede Wereldoorlog echter stopzetten, waardoor pas na de Tweede Wereldoorlog daadwerkelijk met verdere uitbouw van de opleidingen begonnen kon worden.

Producten en diensten van LOI

Maar wat biedt LOI dan nou precies aan en hoe onderscheidt LOI zich dan van andere soortgelijke bedrijven? De Leidse Onderwijsinstelling biedt bij alle opleidingen een online leeromgeving, met daarin diverse e-learning faciliteiten zoals bijvoorbeeld online hoorcolleges, webinars en multimediaal studiemateriaal. Dit doen zij voor zowel klassikale als afstandsonderwijs opleidingen. Via de LOI studeren op dit moment ruim honderd duizend studenten aan ruim duizend erkende opleidingen in verschillende segmenten; master (een masteropleiding en diverse masterclasses), hogeschool (HBO opleidingen), middelbaar beroepsonderwijs (MBO opleidingen), cursussen (diverse beroepsgerichte cursussen o.a. de taalcursussen) en hobby en vrije tijd.

De deeltijdse bacheloropleidingen en Associate degrees van de Stichting LOI Hoger Onderwijs zijn erkend door het Ministerie van Onderwis, Cultuur en Wetenschap; dit gebeurt na accreditatie door de Nederlands-Vlaamse Accreditatie organisatie. De LOI biedt officieel erkende bachelorgetuigschriften en Ad-diploma's voor de door het ministerie erkende opleidingen en een master: de Master of Business Administration. Zo weet u dus zeker dat uw opleiding ook daadwerkelijk wat waard is. Heeft u nou klachten en/of opmerkingen over LOI? Dan kunt u het best even contact opnemen met het telefoonnummer dat vermeld staat op de website van de onderwijsinstelling.

Aanbevelingen, klachten en tips over LOI

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over LOI? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over LOI op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over LOI vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over LOI of laat uw eigen ervaring door middel van een review over LOI nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook