KnuffelKado

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

KnuffelKado

Heb jij vrienden of kennissen die pasgeleden een babytje hebben gekregen? Dan wil je hun vast een speciaal geschenk geven, een knuffel kan goed bij zo’n gelegenheid passen. Wanneer je al eens eerder op zoek bent geweest naar knuffels, bestaat de kans dat je al eens bij KnuffelKado terecht bent gekomen.

Voordat je knuffels bij KnuffelKado gaat bestellen wil je wel zeker zijn dat het bedrijf aan jouw verlangens zal voldoen. Denk daarbij aan vragen als: uit wat voor soorten materiaal bestaan de KnuffelKado? Wat voor verschillende typen knuffels kan ik bij het bedrijf vinden? Zijn de knuffels eigenlijk wel veilig? Valt de onderneming wel te vertrouwen? Waar kan ik contact opnemen met het bedrijf? Wat voor levertijden en kosten kan ik verwachten? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, is het mogelijk KnuffelKado reviews en beoordelingen te lezen op onze reviewsite. Op die manier kun je zelf bepalen of je knuffels wilt kopen bij het bedrijf.

Wat is KnuffelKado

KnuffelKado is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van knuffels via het internet. Het bedrijf is initieel begonnen als Flowers4U. Inmiddels hebben ze de focus volledig op knuffels gelegd. Deze zijn geschikt voor een geboorte, ziekte, of wellicht zelfs een geliefde volgens het bedrijf. De onderneming biedt de mogelijkheid om aan je bestelling wat extra’s toe te voegen, zoals: bloemen, boeketten, wijn en ballonnen. Je kunt zelf een bezorgdatum en adres toevoegen, en zo een persoonlijk cadeau over heel Nederland laten bezorgen.

Producten en diensten

KnuffelKado is een onderneming waar je allerlei soorten knuffels kunt vinden, die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. De producten vallen te vinden in drie verschillende categorieën, namelijk: small soft toys, big soft toys en birth gifts. De eerste stap is om een knuffel uit te zoeken, indien gewenst kunnen klanten daarna wat extra’s toevoegen. Daarna kun je een giftcard toevoegen. Vervolgens geef je jouw persoonlijke gegevens - of dat van degene waar je jouw cadeau wilt laten bezorgen - op. De laatste stap is het afrekenen. De producten van KnuffelKado, zijn allen voorzien van foto’s, prijs en informatie over de grootte van de knuffel.

Betalen en bezorgen

Betalen kan bij KnuffelKado op verschillende manieren, waaronder: iDEAL, Mastercard, Bancontact, American Express, Visa en PayPal. De bezorgtijd wordt bepaald door de datum die klanten zelf kunnen opgeven tijdens het afrekenen. In principe geldt dat als je voor 17:00 besteld, je jouw bestelling de volgende dag nog in huis zult hebben.

Contact

Vragen, opmerkingen of klachten die je met KnuffelKado wilt delen? Of een andere reden om contact op te zoeken met het bedrijf? Dan gaat dat op een aantal manieren, zo kun je op de website van het bedrijf via een contactformulier jouw bericht met KnuffelKado delen. Telefonisch contact gaat ook, bel daarvoor naar het nummer: 071-4085173 (Maandag t/m Vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur en van 13.30 tot 17.00 uur). Stuur je liever een bericht via de mail? Dan kan dat naar: info@knuffelkado.nl. De hoofdvestiging van het bedrijf is aan de Burg. Meyboomstraat 23, 2231 LA, Rijnsburg.

Reviews en beoordelingen

Heb je al eens eerder een knuffel bij KnuffelKado besteld? Of een andere soort ervaring opgedaan met de onderneming? Dan zijn wij benieuwd hoe je dat vond gaan! Deel je mening over KnuffelKado met ons in de vorm van een review en beoordeling. Zo maak je het eenvoudiger voor andere lezers een realistischer beeld over KnuffelKado te kunnen schetsen. Meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven lezen gaat ook, bezoek daarvoor onze reviewsite.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

v
van den Velden 1 jaar geleden
9.5
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij KnuffelKado en mijn ervaring was fantastisch. Niet alleen zijn de knuffels super zacht en schattig, maar het online bestellen was zo eenvoudig en...

Alle reviews ( 1 )

Knuffelkado Review : Geweldige knuffels voor een liefdevolle boodschap

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij KnuffelKado en mijn ervaring was fantastisch. Niet alleen zijn de knuffels super zacht en schattig, maar het online bestellen was zo eenvoudig en snel. Wat me echt opviel, was hoe gemakkelijk het was om mijn bestelling te volgen met de Track & Trace service die werd aangeboden. Ik hoefde me geen zorgen te maken over waar mijn pakketje zich bevond omdat ik elke stap van de levering kon volgen. Als je op zoek bent naar een persoonlijk cadeau dat recht uit het hart komt, dan raad ik KnuffelKado ten zeerste aan. Hun selectie is geweldig en hun klantenservice is top notch.

v
van den Velden 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!