Hipresso reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Hipresso

Koffie is ongetwijfeld een van de populairste dranken ter wereld. Hij kan op verschillende manieren worden gedronken - als espresso, als romige cappucino of zelfs als ijskoffie. Om thuis de lekkerste koffie te zetten, heb je koffiebonen van goede kwaliteit nodig en misschien zelfs een nieuw koffiezetapparaat. Echter, kan het vinden van deze uitdagend zijn. Je hebt waarschijnlijk veel vragen en weet niet eens waar je moet beginnen met zoeken. Waarom begin je dan niet met reviews? Lees de ervaringen en adviezen van anderen om te vinden wat je zoekt!

Over Hipresso

Hipresso is een internationaal merk van koffiebonen, koffiemachines en aanverwante accessoires. De producten van het bedrijf worden zowel online als via dealers in heel Nederland verkocht.

Producten van Hipresso

Hipresso verkoopt koffiebonen, koffiemachines en aanverwante accessoires via hun webshop, maar ook via verschillende dealers over heel Nederland.

Koffiebonen

Hipresso's biedt vier soorten koffiebonen aan: Hipresso Gold, Hipresso White en Hipresso Green. Bovendien is er ook een proefpakket van alle drie de koffiesoorten beschikbaar voor wie ze allemaal wil proberen. Alle bonen worden gebrand in een eigen branderij in Italië.

Koffiemachine

De Hipresso DP2002 koffiemachine is volautomatisch en is geschikt voor de bereiding van verschillende soorten koffie zoals espresso, americano, cappucino, latte macchiato, flat white enz. Het 7-inch touchscreen is bedoeld om de machine op een eenvoudige manier te bedienen en biedt ook aanpassingsmogelijkheden voor elke drank.

Accessories

De webshop biedt ook reinigingsproducten aan om het melksysteem van de koffiemachine te reinigen of om de hele machine te ontkalken.

Verzending

Verzending naar Nederland, België en Duitsland kost EUR 12,95 voor bestellingen onder EUR 25.

Gratis verzending

wordt aangeboden voor bestellingen van EUR 25 en meer. Voor andere Europese landen wordt de verzending berekend tijdens het afrekenen en is afhankelijk van de locatie.

Bestellingen geplaatst voor 22:00 worden binnen 2 werkdagen geleverd, maar het is ook mogelijk om een specifieke leverdatum te kiezen. Klanten kunnen hun bestellingen online volgen via Track & Trace.

Retour

Hipresso accepteert retourzendingen binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Om een retour aan te vragen kunnen klanten contact opnemen met Hipresso via info@hipresso.eu.

Retourneren is enkel mogelijk voor producten die ongebruikt, verzegeld en in de originele verpakking zitten.

Bederfelijke producten (zoals koffie), op maat gemaakte artikelen en schoonmaakproducten komen niet in aanmerking voor retour.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen voor het bedrijf?
Je kunt op werkdagen tussen 10.00 tot 18.00 uur contact opnemen met Hipresso via telefoon of de chat service op de website van het bedrijf. Het bedrijf heeft ook een algemene e-mail adress waar je je vragen kunt mailen.

Telefoon:

+31 85 004 61 89

E-mail:

info@hipresso.eu

Recensies, Ervaringen en Beoordelingen over Hipresso

Heb je al een kopje Hipresso koffie geprobeerd? Vertel ons! Was je tevreden met de producten? Wat was je ervaring met de klantenservice? Je inzichten kunnen waardevol zijn voor degenen die nu twijfelen om wel of niet iets van Hipresso te bestellen. Bovendien kun je het bedrijf ook laten weten wat hun sterke punten zijn en wat ze nog moeten verbeteren. Schrijf vandaag nog een review!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook