Fotofabriek

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Fotofabriek

Heb jij favoriete foto’s waarvan je graag iets tastbaars van zou maken? Dan kan het leuk zijn om daarvan fotoboeken of wanddecoratie te maken. Waar kan je dat eigenlijk doen? Fotofabriek is een bedrijf dat daarop wellicht een antwoord heeft.

Voordat je jouw foto’s laat afdrukken bij Fotofabriek, wil je wel zeker zijn dat het bedrijf aan jouw verlangens voldoet. Kwesties die daarbij een rol spelen, zijn bijvoorbeeld: wat voor verschillende fotoproducten vallen er te bestellen bij Fotofabriek? Is het eigenlijk wel makkelijk om foto’s online te bewerken via de website? Uit wat voor grotens en lijsten kan ik kiezen? Hoe zit het met de levertijden en kosten? Waar kan ik contact opnemen met de onderneming als ik een vraag heb? Om een antwoord op dit soort kwesties te krijgen, is het mogelijk om op onze website, Fotofabriek beoordelingen en reviews te lezen van klanten die je al voorgingen.

Wat is Fotofabriek

Fotofabriek is een bedrijf dat onderdeel is van Chris Russell BV. dat is een full-service reclamebureau en een digitale drukkerij. Het bedrijf verzorgt al meer dan 25 jaar reclame en drukwerk voor Nederlandse winkels, maar ook voor studenten die hun scriptie willen afdrukken. Fotofabriek is in 2008 opgericht, met de kennis van Chris Russell BV. heeft het bedrijf veel expertise en ervaring op het gebied van fotodrukkerij.

Producten en diensten

Fotofabriek is een bedrijf dat fotoproducten, drukt, bindt en verzend. Dit doet het bedrijf op gebied van verschillende categorieën, zoals: Fotoboeken, Cadeaus, Wanddecoraties, Kaarten, Feest, Foto's, Textiel, Kalenders, Agenda's en Alles. Via de website van Fotofabriek is het mogelijk zelf jouw eigen foto’s toe te voegen en te bewerken naar eigen wensen. Daarvoor kunnen klanten zelf het type product selecteren waarna zij verlangen, en vervolgens doorgaan met het ontwerpen zelf. Voor decoratie is er keus uit meerdere materialen, waaronder bijvoorbeeld: canvas, forex, hout, karton en meer.

Betalen & bezorgen

Na het ontwerpen van een eigen fotoproduct kun je doorgaan met betalen. De betaalmethoden zijn: iDEAL, Visa, Mastercard, Bancontact of VVV-giftcard. De levertijden verschillen per product, maar zullen normaalgesproken tussen de 1 a 5 werkdagen duren. Als je voor 12:00 besteld wordt jouw fotoproduct de volgende dag nog verstuurd. De producten van Fotofabriek draaien alleen om gepersonaliseerde / maatwerk producten, daarom hebben klanten geen herroepingsrecht.

Contact

Wil jij foto’s laten drukken bij Fotofabriek, maar heb je een vraag die je weerhoudt dit te doen? Of heb je een andere reden om contact op te willen nemen? Dan heb je daarvoor diverse opties, zo kun je op de website misschien al antwoord krijgen bij de veelgestelde vragen. Verder is het mogelijk berichten te sturen via de livechat. Direct jouw bericht delen kan ook via een contactformulier. Voor telefonisch contact kun je bellen naar NL: 050 314 44 01 of BE: 03 808 25 42. Zelf langsgaan voor printen of afhalen kan aan de Osloweg 75, 9723 BJ, Groningen, Nederland.

Reviews en beoordelingen

Heb je al eens eerder fotoproducten bij Fotofabriek besteld? Of een andere soort ervaring opgedaan met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd hoe je dat vond gaan! Deel je mening over Fotofabriek met ons in de vorm van een review en beoordeling. Zo kunnen andere potentiële klanten beter inschatten of het bedrijf wel te vertrouwen valt. Meer reviews en beoordelingen over soortgelijke ondernemingen lezen gaat ook, bezoek daarvoor onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review