Coursera

Alle reviews

Coursera

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Coursera

Coursera is een Amerikaans bedrijf dat opleidingen aanbiedt. Het bedrijf werkt samen met meer dan 140 universiteiten en onderwijsorganisaties in verschillende landen. De courses van het bedrijf zijn volledig online te volgen waarna u een certificaat ontvangt. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Coursera lezen of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u nou precies aan toe bent. 

Over Coursera
Het Amerikaanse bedrijf biedt meer dan 1954 opleidingen aan volgens het principe van Massive Open Online Course, ofwel MOOC. Het bedrijf werd opgericht in 2012 door Andrew Ng en Daphne Koller, twee professren aan de Amerikaanse Stanford Universiteit. Sinds 2014 wordt het bedrijf geleid door Rick Levin. Het bedrijf werkt samen met meer dan 140 universiteiten en onderwijsorganisaties in verschillende landen over de hele wereld. Nederlandse partners van Coursera zijn bijvoorbeeld de Universiteit van Utrecht, de Erasmus Universiteit Rotterdam, de Technische Universiteit Eindhoven, de Universiteit Leiden en de Universiteit van Amsterdam. 

Producten en diensten van Coursera
De courses en andere leermogelijkheden van Coursera zijn ontwikkeld door universiteiten en bedrijven en zijn daarom erg leerzaam. Veel van deze courses (MOOC's) zijn gratis, maar met extra kosten krijgt u onder andere een internationaal erkend certificaat bij het afronden van de course, toegang tot extra opdrachten en feedback van docenten, de zogeheten "instructors". Maar hoe duur zijn die extra kosten dan? Dat verschilt per course, meestal ligt het tussen de 35 en 85 euro. Stel dat u een cursus of opleiding wilt volgen bij een universiteit of bedrijf dan bent u vaak alsnog veel duurder uit. 

Maar welke richtingen kunt u nou op met Coursera? Voor de programmeurs onder ons zijn natuurlijk de courses die een verband hebben met programmeren erg interessant, maar u kunt nog veel meer richtingen op op het platform, denk bijvoorbeeld maar aan de gezondheidszorg en sociale wetenschappen. Voor bijna iedereen is er wel een geschikte course te vinden op Coursera. In Nederland, België en de rest van de wereld zijn Computer Science en Data Science erg populaire richtingen op Coursera. Health en Business zijn andere zeer populaire richtingen. Bij deze vier genoemde populaire richtingen kunt u een diversiteit aan courses vinden en volgen en ook andere leermogelijkheden. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Coursera
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Coursera? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Coursera op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Coursera vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Coursera of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Coursera dan nu achter.