Colorland

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Colorland

Wanddecoratie kan een leuke twist geven aan de decoratie in ons huis, wellicht dat je zelf ook foto’s, kunst of andere soorten decoratie aan de muur hebt hangen. Tevens kan wanddecoratie ook een mooie betekenis hebben, foto’s met vrienden en familie wil je zelf ook misschien aan de muur hangen. Tijdens je zoektocht naar een aanbieder van fotoproducten ben je wellicht al eens bij Colorland gestrand. Colorland is namelijk een bedrijf gespecialiseerd op het gebied van foto gerelateerde producten.

Voordat je de beslissing maakt om een bestelling bij Colorland te plaatsen wil je waarschijnlijk wel weten of dit het waard is. Wat kan je allemaal bij ze verwachten, zullen ze eigenlijk wel aan je wensen en eisen voldoen? Wat voor ervaringen doen consumenten bij ze op? Dit soort vragen spelen een belangrijke rol tijdens je bestelproces. Vandaar dat je op ons platform reviews en beoordelingen kunt vinden, geschreven door consumenten voor consumenten.

Over Colorland
Colorland is een bedrijf gericht op het aanbieden en maken van foto producten. Vandaag de dag is het bedrijf wereldwijd actief, al was dat niet altijd zo. De onderneming richtte zich enkele jaren geleden voornamelijk op de markten in Duitsland en Polen, nu dus niet meer. Producten worden nu in diverse landen verkocht, enkele voorbeelden zijn: de Verenigde Staten, Nederland, Polen, Duitsland en bijvoorbeeld binnenkort ook Brazilië.

Het bedrijf heeft de hoogste kwaliteit naar eigen zeggen hoog in het vaandel staan. Zo beweren ze de ‘’hoogste kwaliteit’’ te garanderen, dit is mogelijk d.m.v. het implementeren van printing en binding technieken. Het is dan ook de missie van Colorland om de hoogste kwaliteit, tegen een redelijke prijs aan te bieden.

Producten en diensten Colorland
Op de website van de organisatie bevinden diverse categorieën aan producten. Het thema dat overeenkomt, is dat je zelf je eigen foto’s in hun online editor kunt invoegen, op deze manier kan je zelf een eigen fotoproduct samenstellen. Enkele voorbeelden van producten zijn foto albums, foto boeken, foto prints, maar ook huisdecoratie zoals een foto magneet of canvas. Tijdens het zoeken naar een van deze producten krijg je de optie om je zoektocht nog meer te specificeren, zo kan je het type materiaal aanpassen of bijvoorbeeld de gelegenheid.

Heb je iets leuks gevonden en wil je een bestelling bij ze plaatsten? Dan kan je een van de volgende betaalmethodes daarvoor gebruiken: JCB, Maestro, Mastercard, Visa, PayPal, Discover Card en Diners Club International. De productie begint de dag nadat de betaling is ontvangen. Als je in het weekend een order plaatst, wordt deze als het goed is op maandag pas ontvangen, waardoor productie op dinsdag start.

Contact
Heb je toch nog vragen, klachten of nieuwe ideeën voor Colorland? Neem dan een van deze contact manieren in acht. Telefonisch contact op nemen via het volgende nummer: (+44) 2034095560. Een e-mail sturen kan naar: info.uk@colorland.com. Als je op grote schaal wilt bestellen kan je op een specifieke manier contact opnemen, via het invulformulier aangegeven op de website.

Reviews en beoordelingen Colorland

Al ooit een foto laten personaliseren bij Colorland? Laat hier dan achter hoe je dat hebt ervaren in de vorm van een review. Je zou bijvoorbeeld kunnen schrijven over hoe de bestelling verliep. Ook kan je schrijven over hoe lang het duurde voordat je jouw product in huis had. Of laat weten hoe de klantenservice was, wat voor kwaliteit men kan verwachten. Wij vinden namelijk dat je mening over Colorland belangrijk is, vandaar dat je niet alleen reviews bij ons kunt lezen, maar ook zelf kunt schrijven! Op deze manier krijgen andere potentiële klanten ook een beter beeld over wat ze nou daadwerkelijk echt kunnen verwachten. Om meer te leren over Colorland en andere bedrijven kan je reviews op onze website vinden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook