Cleanprofs reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Cleanprofs

Ben je opzoek naar een reinigingsteam? Wellicht dat je dan al ooit van Cleanprofs hebt gehoord. Cleanprofs is namelijk een Nederlands bedrijf, gespecialiseerd op het gebied van reinigingsbeurten voor containers. Vandaag kent het bedrijf meerdere vestigingen verspreid over Nederland.

Voordat je Cleanprofs als reinigingsteam gaat gebruiken wil je wellicht eerst beter weten wat je kunt verwachten. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn namelijk een onafhankelijk reviewplatform, waar reviews en beoordelingen over allerlei bedrijven kunnen worden gevonden. Zo kan je bijvoorbeeld lezen over ervaringen van consumenten die al eerder hebben besteld bij Cleanprofs.

Over Cleanprofs

Is jouw bak klaar voor een opfris beurt? Dan is het mogelijk om diverse schoonmaak-abonnementen bij Cleanprofs aan te schaffen. Vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met zo’n 65+ man, waarmee ze wekelijks 110.000+ kliko’s schoonmaken. Het bedrijf BDR dat ook kliko’s schoongemaakt is na faillissement door Cleanprofs overgenomen.

Cleanprofs kent meerdere vestigingen over heel Nederland verspreid. Het bedrijf geeft om het milieu, vandaar dat ze geen chemische producten tijdens het schoonmaakproces gebruiken. Dit houdt dus in dat ze volledig computergestuurd zorgen dat ze toch de benodigde reiniging kwaliteit behouden.

Producten en diensten Cleanprofs

Cleanprofs biedt verschillende abonnementen aan, allemaal met het doel jouw kliko schoon te krijgen. Aangezien er vele soorten kliko’s bestaan moet je zelf aangeven wat voor kliko(‘s) jij hebt. Ze beschikken over pakketten van 12 reinigings beurten, maar ook 24. Jouw schoonmaak proces gebeurt in 3 stappen: 1) Kliko buiten zetten, 2) kliko wordt door de gemeente geleegd en 3) op diezelfde dag komen de mannen van Cleanprofs hem schoonmaken. Ze komen per container 12 keer per jaar langs, als dit een duo container is dan komen ze 24 keer per jaar langs.

Wil je een abonnement aanschaffen, dan verlopen betalingen via automatische incasso, contant betalen is niet mogelijk. Ben je niet tevreden en wil je daarom je abonnement opzeggen? Dan kan dat door de klantenservice te contacteren, via mail of telefonisch.

Contact

Heb je vragen over bijvoorbeeld de Cleanprofs wasweken? Nieuwe ideeën, of een andere reden om contact met ze op te nemen. Dan kan je dat op een van deze manieren doen: telefonisch via dit nummer: 088-0240456. Mailen kan via het online invulformulier dat op de website van Cleanprofs kan worden gevonden. Daarnaast kunnen ze op dit adres worden gevonden: Stationsplein 4 2275 AZ Voorburg. Ook valt de onderneming te vinden op social media als Facebook, Instagram en LinkedIn.

Reviews en beoordelingen Cleanprofs

Heb je al ooit je container laten schoonmaken door Cleanprofs? Laat hier dan achter hoe je dat ervaren hebt. Schrijf dan bijvoorbeeld over hoe de klantenservice verliep. Maar ook of ze op tijd kwamen en hoe goed de kwaliteit van de schoonmaakbeurt was. Wat beter kon en wat goed was. Wij vinden namelijk dat je jouw ervaringen moet kunnen delen, vandaar dat je deze in de vorm van een review bij ons kan achterlaten. Als je meer wilt leren over Cleanprofs en gelijksoortige bedrijven, kan je reviews en beoordelingen op ons platform vinden

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook