Cleanprofs

Alle reviews

Cleanprofs

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo MBRC The Ocean
MBRC The Ocean

Welkom op de pagina waar je reviews en de ervaring van anderen kan lezen over de online webwinkel van MBRC the ocean. Blijf lezen als je graag iets...

Logo tankpas.nl
tankpas.nl

Als ZZP-er of kleine ondernemer heb je vast wel eens gehoord van een tankpas. Deze pas kan heel handig zijn maar je wil hem wel via het juiste bedr...

Logo Lot of Happiness
Lot of Happiness

Een webwinkel met de naam Lot of Happiness, waar zou die nou over gaan? Dat kan natuurlijk van alles wezen: een seks- of datingsite, of misschien w...

Cleanprofs

Ben je opzoek naar een reinigingsteam? Wellicht dat je dan al ooit van Cleanprofs hebt gehoord. Cleanprofs is namelijk een Nederlands bedrijf, gespecialiseerd op het gebied van reinigingsbeurten voor containers. Vandaag kent het bedrijf meerdere vestigingen verspreid over Nederland. 

Voordat je Cleanprofs als reinigingsteam gaat gebruiken wil je wellicht eerst beter weten wat je kunt verwachten. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn namelijk een onafhankelijk reviewplatform, waar reviews en beoordelingen over allerlei bedrijven kunnen worden gevonden. Zo kan je bijvoorbeeld lezen over ervaringen van consumenten die al eerder hebben besteld bij Cleanprofs.

Over Cleanprofs 
Is jouw bak klaar voor een opfris beurt? Dan is het mogelijk om diverse schoonmaak-abonnementen bij Cleanprofs aan te schaffen. Vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met zo’n 65+ man, waarmee ze wekelijks 110.000+ kliko’s schoonmaken. Het bedrijf BDR dat ook kliko’s schoongemaakt is na faillissement door Cleanprofs overgenomen

Cleanprofs kent meerdere vestigingen over heel Nederland verspreid. Het bedrijf geeft om het milieu, vandaar dat ze geen chemische producten tijdens het schoonmaakproces gebruiken. Dit houdt dus in dat ze volledig computergestuurd zorgen dat ze toch de benodigde reiniging kwaliteit behouden. 

Producten en diensten Cleanprofs 
Cleanprofs biedt verschillende abonnementen aan, allemaal met het doel jouw kliko schoon te krijgen. Aangezien er vele soorten kliko’s bestaan moet je zelf aangeven wat voor kliko(‘s) jij hebt. Ze beschikken over pakketten van 12 reinigings beurten, maar ook 24. Jouw schoonmaak proces gebeurt in 3 stappen: 1) Kliko buiten zetten, 2) kliko wordt door de gemeente geleegd en 3) op diezelfde dag komen de mannen van Cleanprofs hem schoonmaken. Ze komen per container 12 keer per jaar langs, als dit een duo container is dan komen ze 24 keer per jaar langs. 

Wil je een abonnement aanschaffen, dan verlopen betalingen via automatische incasso, contant betalen is niet mogelijk. Ben je niet tevreden en wil je daarom je abonnement opzeggen? Dan kan dat door de klantenservice te contacteren, via mail of telefonisch. 

Contact
Heb je vragen over bijvoorbeeld de Cleanprofs wasweken? Nieuwe ideeën, of een andere reden om contact met ze op te nemen. Dan kan je dat op een van deze manieren doen: telefonisch via dit nummer: 088-0240456. Mailen kan via het online invulformulier dat op de website van Cleanprofs kan worden gevonden. Daarnaast kunnen ze op dit adres worden gevonden: Stationsplein 4 2275 AZ Voorburg. Ook valt de onderneming te vinden op social media als Facebook, Instagram en LinkedIn. 

Reviews en beoordelingen Cleanprofs
Heb je al ooit je container laten schoonmaken door Cleanprofs? Laat hier dan achter hoe je dat ervaren hebt. Schrijf dan bijvoorbeeld over hoe de klantenservice verliep. Maar ook of ze op tijd kwamen en hoe goed de kwaliteit van de schoonmaakbeurt was. Wat beter kon en wat goed was. Wij vinden namelijk dat je jouw ervaringen moet kunnen delen, vandaar dat je deze in de vorm van een review bij ons kan achterlaten. Als je meer wilt leren over Cleanprofs en gelijksoortige bedrijven, kan je reviews en beoordelingen op ons platform vinden