CigaBuy

Alle reviews

CigaBuy

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

CigaBuy

Roken schaadt de gezondheid. Op elke sigaretten verpakking is die mededeling ook zichtbaar te lezen. Gesuggereerd word dat de e-sigaretten veel gezonder zijn en dat deze meer comfort met zich meebrengen in gebruik. Waar online worden deze e-sigaretten ten verkoop aangeboden? Wordt er ook advies verstrekt aan beginners? Hoe gezond zijn ze daadwerkelijk? ReviewsBird.nl ging verzamelde voor u ervaringen van gebruikers. Check maar hier in de reviews de beoordelingen van personen omtrent de aankoop en het gebruik van de e-sigaretten.

Over Cigabuy.com
CigaBuy is een online vape shop, die als e-commercebedrijf, zich voornamelijk richt op het leveren van premium tankverstuivers, mods voor e-sigaretten, starterkits en e-juice. In de online winkel Cigabuy kunt u allerlei goedkope elektronische sigaretten vinden. Zij adverteren toegang te bieden tot toonaangevende vapemerken met een breed scala aan producten. Met merken als Smoktech, Geekvape, Vandyvape, Lost vape en Uwell. Door de instelling van de beste deals, kortingscodes voor sommige vape-producten wordt geprobeerd personen over te halen van start te gaan met het gebruik van de e-sigaretten. Het hoofdkantoor van Cigabuy.com is gevestigd in Hong Kong en de magazijnen zijn te vinden in de EU en China, vanwaar de leveringen wereldwijd plaats hebben.

Producten en diensten van Cigabuy.com
In de onlineshop van Cigabuy.com bent u terecht voor alles over de e-sigaret, starter-kits, batterijen, e-liquids en overige accessoires. Deze Online vape shop stelt dat zij een breed scala authentieke e-sigaretten en toebehoren van toonaangevende merken verkopen. Met een assortiment van meer dan 7500 producten. Voor de beginners zijn er starter kits bestaand uit POD Systems, Squonk Kits, eGo Starter Kits, Compact Starter Kits, Mod Style Starter Kits, Liquid Pod. Voor de iets meer ervaren gebruikers zijn er de Tank & RBAs met als onderdelen de Sub-ohm Tanks, Mesh Tanks, Rebuildables, MTL Tanks, Squonk BF Atomizers, RDA, RDTA en eGo Atomizers. De MODs zijn ook deel van het assortiment en bestaan uit de Box Mods, BF Squonk Mods, Temperature Control Mod, DNA Box Mod, Mechanical Mod en eGo Battery. Bij de accessoires wordt onder meer aangeboden de Coil Head, Replacement Pods, Wick & Wire, Drip Tips en chargers.

Complimenten, klachten en tips voor Cigabuy.com
De meeste artikelen bij Cigabuy.com kunnen binnen 1 dag worden verzonden. PayPal is als betaalmethode bekend bij aankoop. CigaBuy accepteert betaalmethode van Payssion, waarbij de betaling kan worden gedaan door het omleiden van de lokale betaling. Bij CigaBuy.com wordt uw privacy en online winkelveiligheid gegarandeerd. Alle bestellingen worden per luchtpost verzonden naar overal in de wereld. Retour kan binnen 45 kalenderdagen na levering. Ze zijn beveiligd met een VeriSign 256bits SSL-certificaat om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens versleuteld zijn. Voor eventuele klachten kan men terecht op sales@cigabuy.com

Heeft u al ervaring met Cigabuy.com? Hoe heeft u de producten ervaren? Wat vindt u van het assortiment van Cigabuy.com? Heeft u veilig kunnen winkelen en is uw privacy bewaard gebleven? Laat het ons weten op onze website. Graag lezen wij ook uw ervaring en beoordeling hier op de pagina.

Cigabuy, de online vape shop, dat wereldwijd e-sigaretten tot aan huis levert. Wilt u meer weten over dit bedrijf, zijn productaanbod en dienstverlening? Ga dan naar ReviewsBird.nl!