Brabants Dagblad

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Brabants Dagblad

Woon je in Brabant en wil je graag meer nieuws lezen over je provincie? Het Brabants Dagblad is een krant met zes editie: Den Bosch, Meierij, Oss, Uden/Veghel, Tilburg en De Langstraat.
Woon jij in een van deze regio’s en wil je weten of deze krant misschien iets voor jou is? Hier bij ReviewsBird kun je lezen hoe andere klanten Brabants Dagblad ervaren hebben, zo kun jij je goed informeren over deze krant en kun je zorgeloos een abonnement afsluiten.

Over Brabants Dagblad

Het Brabants Dagblad is een Nederlandse regionale krant en focust zich voornamelijk op nieuws uit de provincies Noord-Brabant en de Gelderse Bommelerwaard. De krant heeft zes editie: Den Bosch, Meierij, Oss, Uden/Veghel, Tilburg en De Langstraat.

De krant ontstond oorspronkelijk in 1771 als eerste Noord-Brabantse krant. De krant is door de jaren heen vaak van naam veranderd, maar sinds 1959 staat deze bekend als Het Brabants Dagblad.

De krant is op papier beschikbaar, maar heeft ook een digitale versie.

Abonnementen Brabants Dagblad

Het Brabants Dagblad biedt verschillende abonnementen aan. De eerste paar weken kost de krant minder omdat je dan in een kortingsperiode zit. De lengte van de kortingsperiode is afhankelijk van welk abonnement je kiest.

In de kortingsperiode kosten de abonnementen:

Na de kortingsperiode gelden de reguliere tarieven van de krant en is de krant ook maandelijks opzegbaar.

Je kunt de krant natuurlijk ook los in de winkel kopen.

​​

Betalen en opzeggen

De betalingen van een abonnement van het Brabants Dagblad gaan via automatische incasso. De eerste automatische incasso vindt ongeveer 8 dagen na het afsluiten van je abonnement plaats en zal daarna elke 4 weken volgen. Je kunt na de kortingsperiode de krant maandelijks opzeggen.

Klantenservice Brabants Dagblad

Voor vragen, klachten en advies is de klantenservice bereikbaar via de chat op hun website.
Je kunt ze ook bellen op: 088 - 0561 535.
Je kunt de klantenservice kun je het Brabants Dagblad niet direct mailen, maar als je een contactformulier invult op de website zullen ze binnen 2-5 terugmailen.


Als je problemen hebt met de bezorging van je krant, of als je een bijvoorbeeld een adreswijziging moet doorgeven kun je dat online doen via je account.
Je kunt de bezorgservice ook bellen op: 088 0561 530

Reviews, ervaringen en beoordelingen Brabants Dagblad

Heb je al een keer een abonnement afgesloten bij Brabants Dagblad? Dan zijn we benieuwd naar wat jouw ervaringen met deze krant zijn. We willen je daarom vragen om jouw mening over Brabants Dagblad te delen met ons op ReviewsBird. Door jouw beoordeling kunnen andere toekomstige lezers snel zien of de krant ook bij hun wensen past.

Zijn je ervaringen met Brabants Dagblad tegengevallen? Ook dan horen we graag van je. Alleen met positieve en negatieve reviews kunnen we een zo helder mogelijk beeld schetsen van deze krant voor toekomstige klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook