Bitdefender

Alle reviews

Bitdefender

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Bitdefender

Het is belangrijk dat je jouw computer beschermt tegen aanvallen van buitenaf. Of het nu malware, ransomware of een virus is, het kan allemaal grote gevolgen hebben voor jouw werkzaamheden en leven. Het eerste devies is uiteraard om zelf op te letten: open geen verdachte links, vermijd frauduleuze websites, gebruik eventueel een VPN. Daarnaast wordt ook geadviseerd om antivirussoftware te installeren op je computer. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Bitdefender.

Het aanbod van antivirussoftware is echter groot, en het is goed om de opties te overwegen alvorens je over gaat tot het installeren van een softwarepakket. Bekijk daarom eens welke reviews Bitdefender zoal krijgt. Zijn mensen tevreden over de software, of stappen ze graag over naar een concurrent? Bij ReviewsBird kun je vinden welke beoordelingen Bitdefender krijgt!

Over Bitdefender
Bitdefender is een cybersecurity dienst uit Boekarest, Romenië. Daarnaast heeft het bedrijf kantoren in onder meer de Verenigde Staten en Australië. Het bedrijf is opgericht in 2001 door Florin Talpeș, die nog altijd hoofdaandeelhouder en CEO van Bitdefender is. Het bedrijf is bekend vanwege haar antivirussoftware, maar het biedt meer producten aan. Zo biedt Bitdefender VPN services, cloudbeveiliging en Internet of Things (IoT) beveiliging. Meer over de producten zullen we later bespreken.

Bitdefender rankt in 2020 als nummer 9 van meest gebruikte antivirusprogramma’s ter wereld. Het heeft een marktaandeel van ruim 4%. Er zijn meer dan 1600 mensen werkzaam bij het bedrijf.

Producten en diensten van Bitdefender
Wanneer we kijken naar de producten die Bitdefender aanbiedt, kunnen we deze onderverdelen in virusscanners en uitgebreide internetsecurity. Het is aan jou om af te vragen welke beveiligingsoplossing het beste bij jouw situatie past.

Wanneer je voor de basisbeveiliging wilt gaat, kun je eens kijk naar Bitdefender Antivirus. Dit is antivirussoftware voor maximaal 3 apparaten. Iets uitgebreider is Bitdefender Internet Security, waarmee je onder meer gebruik kunt maken van de bitdefender firewall en je een Anti-Phishing beveiliging voor je e-mail. Nog iets uitgebreider is Bitdefender Total Security.Wanneer je het meest uitgebreide pakket wilt hebben, kun je kiezen voor Bitdefender Premium Security. Hiermee heb je toegang tot al het bovenstaande, en kun je daarnaast gebruik maken van de Bitdefender VPN-service. Je kunt tijdelijk Bitdefender gratis gebruiken om de software te testen.

Bitdefender downloaden voor de computer
Zodra je jouw keuze hebt gemaakt, kun je de Bitdefender download en installatie uitvoeren op je Windows of Mac computer, of op een mobiel apparaat zoals een iOS of Androidsmartphone. Wanneer je een account hebt, kun je bij Bitdefender inloggenvia Bitdefender Central. Hier kun je zaken rondom de beveiliging van je apparaten regelen.

Klachten, complimenten of tips voor Bitdefender
Maak jij al gebruik van een of meerdere diensten van Bitdefender? Dan horen we graag van je! Door een beoordeling te geven aan de ervaringen die jij met deze software hebt, help je anderen bij het kiezen van de antivirussoftware die het beste bij hen past. Hiermee worden we met zijn allen beter beveiligd en hebben digitale criminelen minder kans. Daar worden we natuurlijk allemaal beter van. Bedankt voor je tijd!