123TuinPoster

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

123TuinPoster

Heb je wel eens een tuinposter besteld bij 123tuinposter.nl dan horen wij graag jouw ervaring. Het is natuurlijk een leuk cadeau voor jezelf of anderen, maar krijg je ook waar voor je geld en is de service wat je ervan had verwacht? Deel jouw ervaring met ons zodat je anderen kunt helpen bij het maken van een keuze.

123tuinposter.nl is het eerste bedrijf in Nederland die posters aanbied die stevig en duurzaam genoeg zijn om in de tuin op te hangen. De tuinposter is ideaal voor mensen die een saaie muur in een tuin op een eenvoudige manier willen opvrolijken.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf en willen graag weten of je zelf in de toekomst nogmaals zou overwegen om hier een poster te kopen. Deel jouw mening met ons zodat anderen makkelijker kunnen besluiten of ze gebruik willen maken van de diensten van dit bedrijf.

Over 123tuinposter.nl
123tuinposter.nl is een dochteronderneming van DTP STUDIO GROUP uit Harderwijk. Al 9 jaar lang maken ze tuinposters die de meeste weersomstandigheden kunnen doorstaan en een lange levensduur hebben. Naar eigen zeggen zijn ze het eerste bedrijf die deze service aanbied en mogen dan ook wel de uitvinders van de tuinposter genoemd worden.

De tuinposters van 123tuinposter.nl zijn ook bekend van TV. Zo hebben de posters regelmatig een plekje gekregen in tuinen van Eigen huis en tuin, Tuinruimers en Troskompas. Daarnaast verschenen ze regelmatig in de krant, zowel landelijk als regionaal.

123tuinposter.nl heeft in de afgelopen jaren de kwaliteit van de posters steeds verder weten te verbeteren. Omdat ze overtuigd zijn van de kwaliteit van hun product krijg je op de ophangsystemen 5 jaar garantie. Bovendien krijg je 3 jaar kleurgarantie op de poster zelf.

Producten en diensten van 123tuinposter.nl
Bij123tuinposter.nl kun je tuinposters kopen met 9 verschillende bevestigingssystemen. De posters zijn weersbestendig en je kunt ze indien nodig schoonmaken. Als je zelf een leuke foto hebt dan kun je die gebruiken om je eigen poster te ontwerpen. Maar als je het ontwerpen aan de echte fotografen wil overlaten dan kan dat natuurlijk ook.

Op de website vind je honderden leuke afbeeldingen die jouw tuin een flinke dosis kleur en sfeer kunnen geven. Kies voor een Frans lavendelveld, een Duits kasteel of een zonnige strandscène. De keuze is eindeloos en je doek is zelfs leverbaar tot 10 x 4 meter.

Bij je bestelling kun je kiezen voor 9 verschillende opties om je tuindoek op te hangen. De goedkoopste optie is om het zonbestendige tuindoek los te bestellen. Maar je kunt ook overwegen om een doek met ringen te bestellen waarmee je die aan een aluminium buizenframe kan hangen. Of wat dacht je van een echte lijst van steigerhout. De kwaliteit is uitmuntend waardoor je op alle varianten 5 jaar garantie krijgt.

Ervaringen, klachten en tips over 123tuinposter.nl
Vertel ons wat je vind van de tuinposters van 123tuinposter.nl. Ben je blij met de poster en het ophangsysteem dat je uitgekozen hebt? En kun je vertellen hoe de levering en service is gegaan. Help anderen met jouw ervaring.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

B
Boris 1 jaar geleden
8.5
Ik heb onlangs een aankoop gedaan bij 123TuinPoster en ik ben uiterst tevreden met mijn ervaring. Hun website heeft meer dan 5000 foto's waaruit je kunt kiezen om jouw eigen tuinposter op ma...

Alle reviews ( 1 )

Een prachtige manier om uw saaie muren te verfraaien: 123TuinPoster

Ik heb onlangs een aankoop gedaan bij 123TuinPoster en ik ben uiterst tevreden met mijn ervaring. Hun website heeft meer dan 5000 foto's waaruit je kunt kiezen om jouw eigen tuinposter op maat te bestellen. Het was gemakkelijk om door de galerij te navigeren en de maatopties waren ook handig beschikbaar gesteld. De communicatie van het bedrijf was uitstekend, ze hielden me op de hoogte van elke stap van het proces tot aan de verzending. Mijn poster werd snel geleverd in perfecte staat. Wat me vooral opviel is dat hun product van hoge kwaliteit is. De afbeelding was helder en scherp gedrukt, zelfs nog mooier dan ik had verwacht! De buitenposters zijn dik en duurzaam materiaal waardoor deze weersbestendig zijn. Kortom, als je jouw saaie muur of schutting wilt ophangen met een mooie tuinposter dan zou ik zeker dit bedrijf aanbevelen - hun productkwaliteit en klantenservice waren geweldig!

B
Boris 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!