123TuinPoster

Alle reviews

123TuinPoster

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

123TuinPoster

 

Heb je wel eens een tuinposter besteld bij 123tuinposter.nl dan horen wij graag jouw ervaring. Het is natuurlijk een leuk cadeau voor jezelf of anderen, maar krijg je ook waar voor je geld en is de service wat je ervan had verwacht? Deel jouw ervaring met ons zodat je anderen kunt helpen bij het maken van een keuze.

123tuinposter.nl is het eerste bedrijf in Nederland die posters aanbied die stevig en duurzaam genoeg zijn om in de tuin op te hangen. De tuinposter is ideaal voor mensen die een saaie muur in een tuin op een eenvoudige manier willen opvrolijken.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf en willen graag weten of je zelf in de toekomst nogmaals zou overwegen om hier een poster te kopen. Deel jouw mening met ons zodat anderen makkelijker kunnen besluiten of ze gebruik willen maken van de diensten van dit bedrijf. 

Over 123tuinposter.nl
123tuinposter.nl is een dochteronderneming van DTP STUDIO GROUP uit Harderwijk. Al 9 jaar lang maken ze tuinposters die de meeste weersomstandigheden kunnen doorstaan en een lange levensduur hebben. Naar eigen zeggen zijn ze het eerste bedrijf die deze service aanbied en mogen dan ook wel de uitvinders van de tuinposter genoemd worden. 

De tuinposters van 123tuinposter.nl zijn ook bekend van TV. Zo hebben de posters regelmatig een plekje gekregen in tuinen van Eigen huis en tuin, Tuinruimers en Troskompas. Daarnaast verschenen ze regelmatig in de krant, zowel landelijk als regionaal.

123tuinposter.nl heeft in de afgelopen jaren de kwaliteit van de posters steeds verder weten te verbeteren. Omdat ze overtuigd zijn van de kwaliteit van hun product krijg je op de ophangsystemen 5 jaar garantie. Bovendien krijg je 3 jaar kleurgarantie op de poster zelf. 

Producten en diensten van 123tuinposter.nl
Bij123tuinposter.nl kun je tuinposters kopen met 9 verschillende bevestigingssystemen. De posters zijn weersbestendig en je kunt ze indien nodig schoonmaken. Als je zelf een leuke foto hebt dan kun je die gebruiken om je eigen poster te ontwerpen. Maar als je het ontwerpen aan de echte fotografen wil overlaten dan kan dat natuurlijk ook. 

Op de website vind je honderden leuke afbeeldingen die jouw tuin een flinke dosis kleur en sfeer kunnen geven. Kies voor een Frans lavendelveld, een Duits kasteel of een zonnige strandscène. De keuze is eindeloos en je doek is zelfs leverbaar tot 10 x 4 meter.

Bij je bestelling kun je kiezen voor 9 verschillende opties om je tuindoek op te hangen. De goedkoopste optie is om het zonbestendige tuindoek los te bestellen. Maar je kunt ook overwegen om een doek met ringen te bestellen waarmee je die aan een aluminium buizenframe kan hangen. Of wat dacht je van een echte lijst van steigerhout. De kwaliteit is uitmuntend waardoor je op alle varianten 5 jaar garantie krijgt. 

Ervaringen, klachten en tips over 123tuinposter.nl
Vertel ons wat je vind van de tuinposters van 123tuinposter.nl. Ben je blij met de poster en het ophangsysteem dat je uitgekozen hebt? En kun je vertellen hoe de levering en service is gegaan. Help anderen met jouw ervaring.