Riksja Travel

Alle reviews

Riksja Travel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Riksja Travel

Wil u op reis gaan maar u heeft specifieke reiswensen en voorwaarden waaraan voldaan moeten worden? Gelukkig bestaan er gespecialiseerde reisbureaus die reizen op maat maken om u daarbij te helpen. De reismarkt is een zeer verzadigde markt en om u te helpen de juiste keuze te maken, kan u op onze website diverse aanbieders van vakantie reizen vinden. Op deze pagina kan u reviews, beoordelingen en complimenten van andere consumenten vinden over Riksja Travel en kan u uw eigen aanbeveling, klacht of tip nalaten door middel van een review.

Over Riksja Travel 
Riksja Travel is een reisagentschap dat individuele rondreizen op maat organiseert. Het reisbureau bestaat al meer dan 20 jaar en is gevestigd in Leiden, Zuid-Holland. Het bedrijf biedt reizen aan naar 50 bestemmingen, waaronder Jordanië, Costa Rica, Mexico, Griekenland, Lapland, Ijsland en nog veel meer. Op elke bestemming wordt samengewerkt met bestemming experts. De missie van Riksja Travel  is om een positieve impact op de wereld te maken. Daarom hebben ze drie doelen van de Sustainable Development Goals (SDG) geïmplementeerd in hun beleidsvoering en reizen, namelijk de volgende: geen armoede, gelijkheid verminderen en klimaat actie. Daarnaast heeft Riksja Travel ook nog een eigen stichting opgericht: Soulventure. Deze stichting focust zich op sociale impact en ondersteund ofwel lokale programma’s te ondersteunen of richt er zelf op.

Producten en diensten van Riksja Travel
Bij Riksja Travel kan u zowel terecht voor reizen op maat als kant-en-klare pakketreizen. Hun specialiteit is echter reizen op maat waarbij u de keuze hebt om een reis samen te stellen aan de hand van de door hun voorgestelde bouwstenen of puur op uw reiswensen. Hoe werkt dit dan een reis op maat? U kan uw eigen droomreis boeken door louter 4 stappen te volgen. Eerst moet u beslissen waar u naartoe wil. Dit kan u doen door een kijkje te nemen op hun bestemmingspagina en daar een land te kiezen uit het overzicht. Daarna moet u beslissen of u bouwstenen, voorgesteld door Riksja Travel’s bestemming experten, gaat selecteren of uw voorkeur uitgaat naar een reis op maat. Daarna gaat Riksja Travel aan de slag, werken zij een een reisvoorstel uit en ontvangt u dit persoonlijke voorstel via mail. Is het reisvoorstel helemaal naar wens? Dan kan u onmiddellijk boeken en gaat Riksja Travel aan de slag om alles te reserveren en in orde te brengen voor u. 

Een andere specialisatie van Riksja Travel zijn hun familiereizen of Riksja Family genaamd. Ook hier heeft u de keuze tussen 3 formules: een kant-en-klare rondreis, een reis opgemaakt uit de bouwstenen of een reis op maat. Bij Riksja Family heeft u keuze uit 30 wereldwijde bestemmingen. Wat hun familiereizen typeert, is dat het reistempo ontspannen is en dat de reis afgestemd is op de verlangens van uw gezin. Het bedrijf geeft ook een overzicht weer van geschikte bestemmingen per volgende leeftijdscategorieën: met kinderen van 0-4 jaar, met kinderen van 5-12 jaar en met tieners. 

Wil u op de hoogte blijven van alle reisnieuwtjes? Dan kan u zich op de website inschrijven op hun nieuwsbrief. Heeft u een vraag, klacht of tip? Riksja Travel is bereikbaar tijdens de kantooruren via info@riksjatravel.nl of 071 891 04 05. 

Reviews, beoordelingen en complimenten over Riksja Travel
ReviewsBird wil de consument voorzien van een transparant beeld over verschillende bedrijven. Daarom nodigen wij u uit om uw ervaring hier te delen. Wat vond u van de voor u op maat gemaakte rondreis? Werd er rekening gehouden met al uw persoonlijke wensen? Hoe was uw ervaring met hun klantenservice? Werd u snel en correct bijgestaan? Had u een probleem ter plekke? Zo ja, hoe werd daar mee omgegaan? Vertel ons en andere consumenten over uw positieve of negatieve ervaring. Wij horen het graag!  

Wat voor soort reisagentschap is Riksja Travel? Lees onze klantenbeoordelingen over de individuele rondreizen, de familiereizen en klantenservice van Riksja Travel hier op ReviewsBird.nl.