Fietsvakantiewinkel

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Fietsvakantiewinkel

Steeds meer mensen pakken de fiets. Dit is omdat bewegen gezond is, het is een goedkope manier van transport, en het is leuk. Bij De fietsvakantiewinkel vind u allemaal leuke tips over het op vakantie gaan met de fiets. Binnenland, buitenland, of u nu gaat kamperen of van hotelletje naar hotelletje rijdt, deze site staat bol van de informatie over fietsroutes, benodigdheden enzovoort. Lees hier wat dit bedrijf voor u kan betekenen. En lees hier ook de ervaringen en beoordelingen van andere sportieve vakantiegangers die een review voor u hebben achtergelaten op onze vergelijkingsite ReviewsBird.nl

Over de Fietsvakantiewinkel
De online webshop fietsvakantiewinkel.nl bestaat alweer 20 jaar. Het team bestaat uit 6 werknemers die alles zelf doen: website onderhoud, verkoop, inkoop leverancierscontact, klantcontact en de marketing. Alle zes de werknemers houden van fietsen en zijn zelf met de fiets op vakantie geweest. Dit was uiteraard wel voor de e-bike. Door de komst van de e-bike zijn het aantal fietsers in ons land enorm toegenomen. Er is dan ook een grote groei in het aantal Nederlanders dat met de fiets op vakantie gaat, of wil gaan deze zomer.

Producten en diensten van de Fietsvakantiewinkel
De Fietsvakantiewinkel is de meest uitgebreide webshop als het gaat om spullen en informatie die je nodig hebt of gewoon handig zijn als je op fietsvakantie wilt gaan. Ze verkopen fietskaarten en fietsgidsen zodat je leuke routes op het fietspad kunt volgen. De fietsgids geeft informatie over de routes, en de kaartindelingen en afstanden, inclusief de hoogteverschillen in het landschap zodat de fietser precies kan zien waar en wanneer ze een heuveltje op moeite fietsen en hoever het is naar een leuk punt om wat uit te rusten. Er zijn fiets vakantie routes in Nederland maar ook in de rest van Europa. Behalve mooie fietsroutes naar Spanje, Frankrijk, Italië en Kroatië wordt er op de webshop ook een hoop inspiratie gegeven om er met de e-bike of gewone fiets op vakantie te gaan. Via de webshop wordt zo ongeveer alles te koop aangeboden wat je op een vakantie met de fiets nodig zou kunnen hebben. Een lichtgewicht tent bijvoorbeeld, slaapzakken, kampeeruitrusting, fietsbussen, fietskleding, GPS en andere elektronica op de Route-App, en gereedschap. De winkel kan op afspraak bezocht worden.

Complimenten, klachten en tips over de Fietsvakantiewinkel
Fietsen maakt gelukkig…zeggen ze. Wat mij betreft, ben ik meer gelukkig op een e-bike, heuveltje af, dan zwaarbepakt in de regen in Zuid-Frankrijk. Maar een goede voorbereiding is het halve werk. Voor iedereen die met de fiets op vakantie wil zijn webshops zoals deze van de Fietsvakantiewinkel een welkome aanvulling op wat er verkocht wordt bij de normale fietswinkel of in sportzaken. Heeft u wel eens een fiets vakantieroute gevolgd met de speciale routeApp? Wat vind u van de aanbevelingen van het materiaal, de routes en de moeilijkheidsgraad? Wij nodigen u uit om al uw ervaringen met deze webshop met ons te delen. Wat vind u van de klantenservice, Zijn al uw bestelde spulletjes op tijd binnengekomen? En hoe staat het met de kwaliteit? Laat het ons weten, en vergeet niet je hand uit te steken en over je schouder te kijken als je afslaat!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review