Wave by M line

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Wave by M line

Is het tijd voor een nieuw matras, maar ben je er nog niet helemaal uit waar je die vandaan zou moeten halen? Wave by M line verkoopt online matrassen waarop je 125 dagen mag proefslapen. Benieuwd hoe andere mensen dat ervaren hebben? Hier bij ReviewsBird kun je lezen wat andere klanten van Wave by M line vinden en hoe ze de webshop beoordeelt hebben. Zo kun je makkelijk zien of de webshop bij je past en of deze betrouwbaar is. Zo kun je zorgeloos een bestelling plaatsten en met een gerust hart (proef)slapen.

Over Wave by M line

Wave is een bedrijf dat in 2017 gelanceerd werd door M line. M line zelf is een merk van de Dutch Bedding Company, die sinds 2001 bestaat en zich richt op het aanbieden van slaapsystemen binnen Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Zwitserland en Oostenrijk.
Wave focust zich bij het maken van zijn matrassen op kwaliteit en duurzaamheid. De matrassen worden daarom in het onafhankelijke Ergo Support Testcentrum in Kiel getest. De matrassen van Wave by M line komen met 10 jaar garantie en je mag er maar liefst 125 dagen op proefslapen.

Proefslapen houdt in dat je hem 125 dagen mag uitproberen, en als je dan niet tevreden bent, mag je de matras weer terugsturen.

Assortiment van Wave by M line

Wave by M line verkoopt matrassen, boxsprings en hoofdkussens. Ze verkopen een gestandaardiseerd product, dus je kunt niet kiezen uit een breed assortiment.

Verzendopties

Wave by My line bezorgt in heel Nederland en de bezorging van je bestelling is gratis. De levertijd van je bestelling hangt af van de producten die je besteld hebt.

De matrassen van Wave by M line worden vacuüm verpakt en kunnen zo in een compacte doos bij je afgeleverd worden.

Retourneren

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na je bestelling annuleren of retourneren zonder hiervoor een reden op te moeten geven. Zorg dat je contact opneemt met de klantenservice zodat zij op de hoogte zijn van je retour.

Ook mag je bij Wave by M line 125 dagen proefslapen, en als je dan niet tevreden bent met je matras mag je hem nog terugsturen en wordt het aankoopbedrag teruggestort.

Contact Wave by M line

Wave by M line is op werkdagen van 09.00 -17.00 en op zaterdagen van 10.00 - 17.00 bereikbaar voor vragen, advies en klachten op:
Tel: 0413 - 228975
Mail: info@wavebijmline.nl

Wave by M line Reviews, ervaringen en beoordelingen

Heb je al een keer een matras van Wave by M line gekocht en wil je graag iets kwijt over je bestelling? Laat dan je mening over Wave by M line achter op ReviewsBird. Door jouw ervaringen te delen over Wave by M line help je toekomstige klanten. Zij kunnen dan bijvoorbeeld snel zien of de webshop betrouwbaar is en of een matras van Wave by M line bij hun past. Ook als je ervaring is tegengevallen horen we het graag. Alleen met eerlijke reviews kunnen wij een transparant beeld schetsen van Wave by M line.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review