Update.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Update.nl

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van de laatste elektronica deals? Als je antwoord ja is op die vraag, ben je wellicht eens eerder bij Update.nl terecht gekomen.

Voordat je apparatuur bij Update.nl gaat aanschaffen, wil je vast graag weten of het bedrijf aan jouw verwachtingen zal voldoen. Denk daarbij aan kwesties als: wat valt allemaal te vinden in het assortiment van Update.nl? Welke soort merken verkoopt het bedrijf? Kan ik ook refurbished items bij Update.nl vinden? Hoe zit het met de klantenservice? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, is het mogelijk om op onze site, Update.nl beoordeling en reviews te lezen. Op basis daarvan kan je zelf bepalen of je wilt winkelen bij Update.nl.

Wat is Update.nl

Update.nl is een Nederlandse website waar je allerlei soorten elektronica kunt vinden van bekende merken, zoals bijvoorbeeld: Asus, Gigabyte, Razer, Samsung en meer. De onderneming is van mening dat producten bestellen via het internet nog voor veel mensen een onzeker gevoel oplevert. Daarom leveren ze hun producten rechtstreeks uit eigen assortiment, verder is het mogelijk om telefonisch advies op te doen bij onduidelijkheden. Naast telefonisch contact opnemen, is het ook mogelijk meer informatie op te doen via de blog van het bedrijf.

Producten en diensten Update.nl

Update.nl is een bedrijf waar je een divers aanbod aan ICT-producten kunt vinden. Als je de website bezoekt kan je deze bekijken bij de categorieën: Accessoires, Beeld & Geluid, Computer & Tablet, Hard- & Software, Kabels & Adapters, Netwerk, Opslag en Domotica. Verder is het ook mogelijk direct te sorteren op basis van merken via de homepagina. De producten zijn voorzien van foto’s, beschrijving en specificaties, zoals: beveiliging, design, energieverbruik etc. Update.nl heeft een ICT-waarborg certificaat, wat garant staat voor een aantal zekerheden. Zo gaat het bedrijf op een verantwoordelijke manier om met de privacy van hun bezoekers.

Bestellen & Bezorgen

De pakketjes van klanten die voor 20:00 bestellen, worden de volgende dag nog verzonden. Op de levering zit een bedenktijd van 30 dagen. Het bedrijf hanteert standaard verzendkosten van €3.95. Betalen gaat online veilig en eenvoudig via jouw eigen bank door middel van iDEAL. De bestellingen worden bezorgd door PostNL.

Contact

Als je vragen hebt, is het mogelijk om contact op te nemen met Update.nl. Daarvoor kan je gebruik maken van verschillende manieren. Het bedrijf is op werkdagen telefonisch bereikbaar vanaf 09:00, via het nummer: 0592-375238. Mailen is ook mogelijk, gebruik daarvoor het adres: info@update.nl. Vind je het prettig om bericht te sturen via de post? Dan gaat dat naar: Handelsweg 30-32, 9482 WE, Tynaarlo.

Reviews en beoordelingen Update.nl

Heb je al eens eerder elektronica bij Update.nl gekocht? Of een andere soort ervaring meegemaakt met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd hoe je dat vond gaan! Deel je mening over Update.nl met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier maak je het eenvoudiger voor andere lezers om de betrouwbaarheid van Update.nl te kunnen inschatten. Zelf meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven lezen is ook mogelijk, bezoek daarvoor onze site.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review