Tijdschrift.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Tijdschrift.nl

Op elk moment uw favoriete tijdschrift bij de hand, bijvoorbeeld in het OV of tijdens uw pauze van het thuiswerken? Bij Tijdschrift.nl kan het, het is namelijk een app in de Apple store en Google Play store met al uw favoriete tijdschriften, die u dus altijd en op elk moment kunt lezen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Tijdschrift.nl lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken, dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u aan toe bent.

Over Tijdschrift.nl

Tijfschrift.nl is een onderdeel van de DPG Media Magazines groep. DPG Media staat voor De Persgroep Media Group NV) is een Belgische mediagroep die acties is in België, Nederland en Denemarken. Het bedrijf is in handen van de Belgische familie Van Thillo. Er werken op dit moment zo'n zes duizend medewerkers. Meer dan tien duizend lezers maken maandelijks gebruik van Tijdschrijft.nl. Alle bekende magazines in Nederland zijn gebundeld in één app wat lezen voor de gebruikers nog eenvoudiger maakt. Door gebruikers werd het bedrijf in het jaar 2020 beoordeeld met 4,5 van de 5 sterren.

Producten en Diensten van Tijdschrift.nl

Maar wat maakt Tijdschrift.nl dan zo speciaal? Bij Tijdschrift.nl krijgt u voor €9,99 per maand onbeperkt toegang tot ruim 75 verschillende tijdschriften van diverse uitgevers. U kunt de app gebruiken op uw eigen telefoon, tablet of laptop. De app is te downloaden via de App store of via de Google Play store. In de Tijdschrift.nl app vind u bekende tijdschriften zoals Libelle, JAN, LINDA., Margriet, Flair, AutoWeek, Cosmopolitan, Grazia, Men's Health, Donald Duck en zelfs Quest en Panorama. Er is dus echt voor iedereen wat wils.

U hoeft niet eens online te zijn om de tijdschriften die u lezen te lezen. Er is namelijk ook een mogelijkheid om de tijdschriften te downloaden en ze later offline te lezen. U kunt de dienst eerst veertien dagen gratis proberen en daarna is de dienst maandelijks opzegbaar. Ook uw partner, kinderen of vrienden kunnen lezen wat ze leuk vinden, want u kunt met maar liefst vijf mensen tegelijkertijd lezen op één account. Iedereen kan dus op zijn eigen telefoon, tablet of laptop lezen. Zo kunt u bijvoorbeeld de Men's Health lezen terwijl uw vrouw LINDA. leest en uw kinderen de Donald Duck.

Aanbevelingen, klachten en tips over Tijdschrift.nl

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Tijdschrift.nl? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Tijdschrift.nl op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Tijdschrift.nl vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Tijdschrift.nl of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Tijdschrift.nl nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Madelief 1 jaar geleden
8.5
Als enthousiaste lezer was ik op zoek naar een manier om gemakkelijk en betaalbaar toegang te krijgen tot mijn favoriete tijdschriften. Gelukkig vond ik Tijdschrift.nl, de perfecte oplossing...

Alle reviews ( 1 )

Eenvoudig onbeperkte magazines lezen!

Als enthousiaste lezer was ik op zoek naar een manier om gemakkelijk en betaalbaar toegang te krijgen tot mijn favoriete tijdschriften. Gelukkig vond ik Tijdschrift.nl, de perfecte oplossing voor iedereen die graag verschillende tijdschriften leest zonder daarvoor veel geld uit te geven. Het aanbod van meer dan 75 populaire tijdschriften is indrukwekkend en er zijn voor elk wat wils. Of je nu van mode houdt of liever kookt, er is altijd iets interessants te vinden. Bovendien kun je alles lezen waar en wanneer jij maar wilt; op je telefoon, tablet of computer. Wat ik vooral geweldig vind aan deze app is het gebruiksgemak: na één keer inloggen heb ik direct toegang tot al mijn favoriete magazines met één simpele klik. En de snelle laadtijd zorgt ervoor dat het bladeren door de bladen soepel verloopt. Ik zou Tijdschrift.nl absoluut aanraden aan iedereen die graag regelmatig nieuwe magazines wil ontdekken tegen een beperkt bedrag per maand!

M
Madelief 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!