Tijdschrift.nl

Alle reviews

Tijdschrift.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Tijdschrift.nl

Op elk moment uw favoriete tijdschrift bij de hand, bijvoorbeeld in het OV of tijdens uw pauze van het thuiswerken? Bij Tijdschrift.nl kan het, het is namelijk een app in de Apple store en Google Play store met al uw favoriete tijdschriften, die u dus altijd en op elk moment kunt lezen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Tijdschrift.nl lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken, dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u aan toe bent. 

Over Tijdschrift.nl
Tijfschrift.nl is een onderdeel van de DPG Media Magazines groep. DPG Media staat voor De Persgroep Media Group NV) is een Belgische mediagroep die acties is in België, Nederland en Denemarken. Het bedrijf is in handen van de Belgische familie Van Thillo. Er werken op dit moment zo'n zes duizend medewerkers. Meer dan tien duizend lezers maken maandelijks gebruik van Tijdschrijft.nl. Alle bekende magazines in Nederland zijn gebundeld in één app wat lezen voor de gebruikers nog eenvoudiger maakt. Door gebruikers werd het bedrijf in het jaar 2020 beoordeeld met 4,5 van de 5 sterren. 

Producten en Diensten van Tijdschrift.nl
Maar wat maakt Tijdschrift.nl dan zo speciaal? Bij Tijdschrift.nl krijgt u voor €9,99 per maand onbeperkt toegang tot ruim 75 verschillende tijdschriften van diverse uitgevers. U kunt de app gebruiken op uw eigen telefoon, tablet of laptop. De app is te downloaden via de App store of via de Google Play store. In de Tijdschrift.nl app vind u bekende tijdschriften zoals Libelle, JAN, LINDA., Margriet, Flair, AutoWeek, Cosmopolitan, Grazia, Men's Health, Donald Duck en zelfs Quest en Panorama. Er is dus echt voor iedereen wat wils. 

U hoeft niet eens online te zijn om de tijdschriften die u lezen te lezen. Er is namelijk ook een mogelijkheid om de tijdschriften te downloaden en ze later offline te lezen. U kunt de dienst eerst veertien dagen gratis proberen en daarna is de dienst maandelijks opzegbaar. Ook uw partner, kinderen of vrienden kunnen lezen wat ze leuk vinden, want u kunt met maar liefst vijf mensen tegelijkertijd lezen op één account. Iedereen kan dus op zijn eigen telefoon, tablet of laptop lezen. Zo kunt u bijvoorbeeld de Men's Health lezen terwijl uw vrouw LINDA. leest en uw kinderen de Donald Duck. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Tijdschrift.nl
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Tijdschrift.nl? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Tijdschrift.nl op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Tijdschrift.nl vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Tijdschrift.nl of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Tijdschrift.nl nu achter.