SmartStudentDeals.nl

Alle reviews

SmartStudentDeals.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

SmartStudentDeals.nl

Het huren van je studenteninboedel kan bij SmartStudentDeals.nl. Het studentenleven is al prijzig genoeg met collegegeld, de aanschaf van boeken en feestjes. Geniet van je studententijd en studeer zonder zorgen met behulp van SmartStudentDeals.nl. Voor een laagmaandbedrag is het mogelijk nieuw apparatuur te huren bij SmartStudentDeals.nl. Je hoeft dan niet te sparen voor een nieuwe aankoop. De focus wordt gelegd alleen op studenten. Woon je in een studentenhuis dan kunnen de kosten onderling verdeelt worden voor het leasen van de apparaten. 

Over SmartStudentDeals.nl
SmartStudentDeals.nl is een studenten webshop en verhuurt verschillende elektronicaproducten en witgoed aan studentenhuizen en individuele studenten. Zelfs internationale studenten kunnen bij SmartStudentDeals.nl terecht. Hier wordt er sinds 2013 elektronica en witgoed verhuurd aan studenten die samenwonen met medestudenten en dus gedeelde voorzieningen hebben. Er wordt samen gewerkt met Wecycle. De afgedankte elektrische apparaten worden afgegeven en optimaal recyclet tot nieuwe grondstoffen. Schadelijke stoffen komen hierdoor niet in het milieu terecht. Hierdoor kunnen weer nieuwe producten gemaakt worden, zo ontstaat de circulaire economie

Welke apparaten worden ten huur gesteld?
Op de studenten webshop kan je terecht voor het huren van wasmachines, wasdrogers, koelvriescombinaties, fornuizen en vaatwassers. Er zijn verder ook smartdeals beschikbaar. De producten die worden aangeboden zijn van A-merk (zoals Bosch). De garantie voor de producten geldt voor de gehele leaseperiode.

Het huur proces
De bestelde apparaat wordt afgeleverd en aangesloten op de overeengekomen leveringsafspraak. Er wordt uiteraard ook uitgelegd hoe je het apparaat best kan bedienen. Is er een apparaat gehuurd bij een ander bedrijf dan neemt SmartStudentDeals.nl de service over. Bij de huidige verhuurorganisatie wordt het contract opgezegd door u en met de kopie van de opzegging als bewijs wordt er een apparaat uit de assortiment van SmartStudentDeals.nl aan u aangeboden.  

Voor een studentenhuis een apparatuur huren zijn de kopies van het legitimatiebewijs en de studentenpasjes van de hoofdhuurder zowel van één van de medestudenten van de woning nodig. Heb je geen huisgenoot en wil je voor jezelf huren zijn de kopie-legitimatiebewijs, studentenpas, kopie bankpas en de gegevens van een tweede contactpersoon nodig. De oversluitactie geldt niet voor partijen gerelateerd aan Elbuco B.V.

Veel contracten hebben een maand opzegtermijn. De huurovereenkomst die je aangaat met SmartStudentDeals.nl kan vanaf 1 tot en met 5 jaar. Aan het einde van de huurperiode kan er besloten worden om het te verlengen, de oude apparatuur in te ruilen voor een nieuwer model of de huurovereenkomst te beëindigen en het apparaat wordt opgehaald. Als er besloten is de huurovereenkomst te beëindigen moet dit uiterlijk een maand voor het einde van de overeenkomst schriftelijk worden doorgegeven. Na de overeengekomen looptijd heb je een opzegtermijn van een maand. 

Ervaringen, beoordeling en tips voor SmartStudentDeals.nl
Heb je al eerder een apparaat gehuurd bij SmartStudentDeals.nl? Hoe vond je de aangeboden installatie diensten? Hoe vond je de apparaten? Functioneerden ze goed? Wat valt er te zeggen over de klantenservice? De klachten worden binnen 14 dagen na ontvangst beantwoord. Laat dan een review achter op ReviewsBird, deel uw ervaring met SmartStudentDeals.nl en met de toekomstige medestudenten.