ShaveSavings

Alle reviews

ShaveSavings

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

ShaveSavings

 

 

Op zoek naar een webwinkel waarbij de verzorging van mannen centraal staat? De website ShaveSavings is geheel ingericht voor mannen. Oké, er is ook een klein gedeelte voor vrouwen op de website opgenomen, maar het meeste gaat toch echt om producten voor mannen met een echte mannenhuid. Ideaal voor als u eens extra aandacht aan uw huid wil schenken zonder dat u daarvoor naar de drogist hoeft te gaan en de vele producten in de schappen moet bekijken. Lekker vanuit uw eigen luie stoelnieuwe scheermesjes bestellen, nieuw scheerschuim en misschien zelfs een nieuw geurtje? Bij ShaveSavings vindt u het allemaal! Ook ideaal voor als u op zoek bent voor een kadootje voor uw man of vriend. Meer weten over deze webshop en wat zij aanbieden? Lees hier de beoordelingen van andere klanten die ervaring hebben met het bestellen bij de verschillende webshops! Zelf uw review bij ons achterlaten mag natuurlijk ook! 

Over ShaveSavings
De in 2005 opgerichte webshop ShaveSavings heeft al jarenlang het goedkoopste aanbod in scheermesjes van topmerken zoals Gillette en Schick/Wilkinson Sword. Nu de online shops als paddestoelen uit de grond komen en steeds meer mensen overgaan tot het online shoppen als gevolg van de corona pandemie heeft dit ook voor ShaveSavings geen windeieren gelegd. In het steeds uitbreidende assortiment worden steeds meer toilet producten voor mannen online aangeboden. Het bedrijf biedt een automatisch loyalty programma, waarbij trouwe klanten kunnen rekenen op leuke kortingen en speciale aanbiedingen. Het bedrijf heeft geen fysieke shop, maar levert hun producten over de hele wereld. Alle producten zijn van originele topmerken en worden tegen scherpe prijzen op de website geadverteerd.

Producten en Diensten van ShaveSavings
Bij ShaveSavings.com vind u alles wat u als man nodig heeft voor goede skincare en hygiëne. Naast een zeer uitgebreid assortiment aan verschillende scheermesjes en apparaten kunt u er ook terecht voor heerlijke scheerschuim, luxe after shave, speciale body lotion en mannen parfum. Er is ook een speciaal Gift Sets kader, waarin leuke cadeau-ideetjes worden aangedragen. Alhoewel deze site in eerste instantie bedoeld is voor mannen, zijn er ook veel vrouwelijke scheer en ontharingsproducten te koop. Zeer van deze tijd is de ‘on everybodycare’ rubriek, inspelende op de trend waarin vooral jongeren niet meer als mannelijk of vrouwelijk aangeduid willen worden, maar willen behoren tot de zogenaamde LGTBQ groep waarin lesbo’s homo’s, trans-, biseksuelen en mensen-die-er-nog-niet-helemaal-uit-zijn zijn opgenomen.  

Complimenten, Klachten en Tips over ShaveSavings.com
Iets op het internet bestellen is tegenwoordig heel normaal. Ook producten voor de dagelijkse verzorging zijn tegenwoordig in groten getale op het internet te vinden. Een geluk voor de mannen die een goed scheerschuim en een lekkere aftershave wel op prijs stellen, maar niet daarvoor een drogisterij in willen en ook niet langs de schappen met verzorgingsproducten in de supermarkt willen gluren. Nu lekker vanaf je eigen keukentafel of in je luie stoel scheermesjes bestellen en die laten thuisbezorgen; heerlijk toch? En, ook handig, bij de Gift Sets kan je leuke cadeau ideetjes opdoen! Heeft u wel eens iets gekocht bij ShaveSavings? Wat vind u van de bestelde producten, de levertijd en de prijs? En heeft u al gebruik kunnen maken van die speciale acties voor vaste klanten? Laat ons weten wat u van dit bedrijf vind! Uw review is belangrijk.