Sacha

Alle reviews

Sacha

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Adam Brandstore
Adam Brandstore

De meeste mannen hebben een hekel aan winkelen. Naar de stad gaan om kleding te kopen doen ze met tegenzin. Gelukkig kunnen de heren ook nu online ...

Logo e5 mode
e5 mode

Mag jouw garderobe wel uitgebreid worden met nieuwe trendy, comfy en stijlvolle kledingstukken? Via de webshop van E5 mode, vind je een ruim aanbod...

Logo Wellsana
Wellsana

Wellsana is een online zorgwinkel voor de iets ouderen onder ons. En ze verkopen er van alles. Van comfortabel schoeisel tot incontinentie mat...

Logo Kapperskorting.com
Kapperskorting.com

Een kapper is tegenwoordig essentieel en onmisbaar voor onze maatschappij. Kappers ontstaan al heel vroeg in de geschiedenis sinds het oude Egypte ...

Sacha

Mode is onderhevig aan diverse veranderingen, zo zien we elk jaar weer opnieuw nieuwe trends. Je wilt er zelf goed uitzien, misschien dat je zelf ook wel sommige van deze trends volgt. Een kledingmerk dat je wellicht tegen gekomen bent tijdens jouw zoektocht naar mode gerelateerde producten is Sacha. Het Nederlandse bedrijf is vandaag de dag uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met winkels verspreid over de Benelux. 

Alleen voordat je een bestelling plaats wil je wel zeker zijn dat Sacha aan je verwachtingen en eisen voldoet. Hoe ervaart menig consument bijvoorbeeld de klantenservice? Zijn de producten van een kwalitatief hoge standaard? Wat is de ervaring van andere consumenten die bij Sacha bestellen? Dit soort vragen bepalen uiteindelijk of jouw bestelproces goed verloopt en of je uiteindelijk blij bent met je aankoop. Vandaar dat je bij ons reviews over Sacha en andere sites kunt lezen.

Over Sacha
De geschiedenis van Sacha dateert terug naar het jaar 1909, wanneer Bart Termeer een kleinschalige schoenfabriek in maatschoenen opent. Zijn zo’n Jacques opent op zijn beurt in de jaren ‘30 zijn eigen schoenenfabriek. Begin jaren ‘70 nemen Bert en Paul, de volgende generatie het roer in eigen handen ze samen een boetiek onder de naam Sacha. 

Het Nederlandse bedrijf, onderdeel van de modegroep Termeer, is vandaag de dag uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met 50 winkels verspreid over de Benelux. Momenteel werken er zo’n 500 werknemers bij het bedrijf, waarvan de gemiddelde leeftijd zo’n 23 jaar is. 

Producten en diensten Sacha
Op de webshop van Sacha bevinden zich allerlei verschillende heren en vrouwen schoenen. Hierbij moet je denken aan: loafers, laarzen, sandalen, sneakers, pumps en nog meer. Naast schoenen verkopen ze ook diverse types aan tassen en accessoires. Bij elke bestelling wordt €0,99 verzendkosten in rekening gebracht, wanneer een artikel op voorraad is krijg je deze in 1-2 werkdagen, zo niet dan krijg je binnen 3-5 werkdagen je bestelling. 

Betalingen verlopen via: Creditcard (VISA, Mastercard), Afterpay, Paypal of iDEAL. Bij het gebruik van AfterPay brengt Sacha €1,25 in rekening. Momenteel beheert Ingenico deze betalingen. Wanneer er een kortingscode beschikbaar is kan je deze invoeren via de shoppingbag. Meer informatie over hoe sommige betalingen werken, kan op de website van Sacha gevonden worden.

Contact
Nog onduidelijkheden, vragen of ideeën voor Sacha, gebruik dan een van de volgende methodes om contact met ze op te nemen. Mailen gaat via: klantenservice@sacha.nl. Daarnaast is er ook een optie om te live chatten op de webshop. De klantenservice is bereikbaar van 09:00-17:00 op werkdagen. Wil je zelf meer informatie vinden over bijvoorbeeld retourneren, betalen, bestellen, of andere zaken, dan kan je bij de veelgestelde vragen informatie vinden. 

Reviews en beoordelingen Sacha
Heb je al eens iets bij Sacha besteld, laat ons dan weten hoe dat ervaren is! We willen namelijk dat jij je mening over bedrijven zoals Sacha kwijt kunt, of deze nou positief of negatief is. Hiermee help je ook andere consumenten door ze wellicht een beter beeld te geven over hoe Sacha nou daadwerkelijk wordt ervaren. Wil je meer leren over Sacha en andere gelijksoortige bedrijven? Dan kan je op ons review platform, beoordelingen en reviews vinden.