Prominent

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Prominent

Je koopt een bank of stoel niet alleen maar omdat deze mooi bij je interieur staat. Het belangrijkste van zo'n meubelstuk is dat je er goed op kunt zitten om lekker te ontspannen. Door ons drukke leven hebben we steeds minder van deze momenten om even tot rust te kunnen komen en veel fabrikanten en verkopers zijn zich daarvan bewust. Neem bijvoorbeeld Prominent, een bedrijf dat relaxstoelen en banken met extra comfortfuncties te bieden heeft. Klinkt natuurlijk heel rustgevend, maar hoe zit het met de service die je online of in een van de winkels van het concern als klant krijgt. We verwijzen met genoegen door naar de reviews van klanten die je op onze website kunt vinden. Zo krijg je een idee hoe anderen deze winkelketen en soortgelijke winkels waarderen. Ook lees je welke terugkerende klachten er over het bedrijf gemeld worden.

Over Prominent

Je kunt voor de producten die deze aanbieder verkoopt online shoppen maar ook binnenlopen bij een van de Prominent winkels in Hengelo, Best, Alkmaar of Nunspeet. In beide gevallen word je professioneel geholpen. In de winkels door de medewerkers, op de site vind je alle belangrijke informatie in de klantenservice rubriek. Daar wordt onder andere antwoord gegeven op de manier waarop je de artikelen kunt bestellen en betalen. Zo kun je onder meer gebruik maken van veilige methodes zoals iDEAL en creditcard of betalen met Pin op het moment dat jouw bestelling bezorgd wordt. Bij Prominent heb je bovendien twee jaar garantie op de producten die je aanschaft. Daar komt nog eens bij dat je 100 dagen omruilgarantie krijgt van het bedrijf.

De producten en diensten van Prominent

Bij Prominent kun je allerlei stoelen, banken en meubels bestellen die je het gevoel geven dat je echt lekker zit. Dat is althans de slogan en bewering van het bedrijf zelf. Klanten die al producten hebben gekocht bij deze leverancier vertellen je in hun Prominent reviews wat zij echt vinden van het zitcomfort van deze producten. Een van de artikelen die door veel klanten de laatste maanden besteld wordt is de Prominent relaxstoel, een veelzijdige stoel met extra nekcomfort en elektrisch verstelbare rugleuning. Ook heeft Prominent banken in de aanbieding die je zelf kunt samenstellen door de kleur, de stof en de extra functies te kiezen. In hoeverre andere klanten tevreden zijn met de door hen samengestelde bank vind je ook terug in hun recensies op onze website.

Reviews, commentaren en tips over Prominent

Laat als klant van deze aanbieder een review met jouw ervaring achter op onze website! Op die manier kun je ons helpen om potentiële andere klanten te informeren over de voor- en nadelen van deze online meubelwinkel. Hoe beoordeel jij de service en kwaliteit? Worden de producten correct en zonder schade bezorgd? Waar kun je als klant met klachten terecht? En hoe worden die opgelost? Het zijn vragen die veel consumenten hebben en jij kunt daar met jouw Prominent review geheel of gedeeltelijk antwoord op geven. Wacht daarom niet langer en plaats jouw beoordeling over dit bedrijf op onze website. Jouw bijdrage wordt je bij voorbaat al in dank afgenomen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review