Only for Men

Alle reviews

Only for Men

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Adam Brandstore
Adam Brandstore

De meeste mannen hebben een hekel aan winkelen. Naar de stad gaan om kleding te kopen doen ze met tegenzin. Gelukkig kunnen de heren ook nu online ...

Logo e5 mode
e5 mode

Mag jouw garderobe wel uitgebreid worden met nieuwe trendy, comfy en stijlvolle kledingstukken? Via de webshop van E5 mode, vind je een ruim aanbod...

Logo Wellsana
Wellsana

Wellsana is een online zorgwinkel voor de iets ouderen onder ons. En ze verkopen er van alles. Van comfortabel schoeisel tot incontinentie mat...

Logo Kapperskorting.com
Kapperskorting.com

Een kapper is tegenwoordig essentieel en onmisbaar voor onze maatschappij. Kappers ontstaan al heel vroeg in de geschiedenis sinds het oude Egypte ...

Only for Men

Herenmode is vandaag de dag uitgebreid tot diverse stijlen, merken, lifestyle, etc. Wellicht dat je zelf ook opzoek bent naar een winkel waar je mode- en producten kunt vinden, Only For Men is zo’n winkel. Een Nederlandse winkel voor herenmode, die dateert uit 2002. 

Voordat je een bestelling plaatst bij Only For Men wil je natuurlijk wel weten of ze betrouwbaar zijn en dat ze aan je eisen voldoen. Je wilt bijvoorbeeld producten van hoge kwaliteit, duurzaamheid, bepaalde prijzen, weet je eigenlijk wel of Only For Men deze eisen waarmaakt? Om daar kennis rijker in te worden kun je op onze reviewsite, reviews en beoordelingen lezen van consumenten en hun ervaringen bij Only For Men.

Over Only For Men
De geschiedenis van Only For Men begon in 2002, toen Piet Feenstra en een compagnon een kleine outlet voor herenmode opende in Reusel. In 2004 ging Feenstra in zijn eentje verder, wanneer hij ook de winkel tot Only For Men hernoemde. Vandaag de dag heeft Only For Men diverse winkels over heel Nederland verspreid. 

Het bedrijf richt zich ook op sponsoring en goede doelen. Zo werken ze bijvoorbeeld samen met mannen voor mannen, in de strijd tegen prostaatkanker. De winkel bepaalde in 2017 nog het nieuws, met de aankondiging dat alleen mannen in winkels mochten komen. Een dag later onthulde ze dat dit een campagnestunt was. 

Producten en diensten Only For Men
Bij aankomst op de webshop van Only For Men bevinden diverse categorieën waar uit gekozen kan worden. Herenkleding, herenschoenen, accessoires, maar ook bijvoorbeeld merken. Deze categorieën zijn onderverdeeld in subcategorieën, waarin diverse producten kunnen worden gevonden. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf bepaalde filters in te stellen zodat je specifiek zoekt naar producten waar jij interesse in hebt. 

Only For Men werkt samen met DHL, ze streven ernaar om producten voor 15:00 besteld, morgen af te leveren. Wanneer dit niet lukt proberen ze tussen 2-5 werkdagen te leveren. Inspiratie en advies kan zowel op de website als in fysieke winkels gevonden worden. Daarnaast heeft het bedrijf ook een eigen blog, waarin artikelen over nieuwe trends, advies en meer gevonden kan worden.

Contact
Wil je contact opnemen met Only For Men om een bepaalde reden? Dan kan je bellen naar: +31 (0) 345 58 25 41 (webshop) en/of +31 (0) 345 62 14 00 (receptie). Stuur je liever een mail? Doe dat dan naar: klantenservice@onlyformen.nl (webshop), of info@onlyformen.nl (receptie). De klantenservice van Only For Men staat van Ma-Do. van 09:00-21:00 voor je klaar, op vrijdag is dat van 09:00-17:00. 

Reviews en beoordelingen Only For Men
Al eens te maken gehad met Only For Men? Laat ons dan weten wat je van ze vond! We vinden namelijk dat jij je ervaring over Only For Men kwijt moet kunnen, of deze nou positief of negatief was. Op deze manier kan je niet alleen je mening kwijt, maar help je ook andere potentiële consumenten, door ze een beter perspectief over Only For Men te geven. Wil je meer leren over bedrijven zoals Only For Men? Lees dan op onze website reviews van consumenten.