NoRRod

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

NoRRod

Laptops

, computers en componenten zijn tegenwoordig probleemloos online te bestellen. Honderden zo niet duizenden online shops wereldwijd bieden dit soort producten tegen scherpe prijzen aan klanten aan. Maar is het online bestellen van de spullen echt zo probleemloos, of wordt een probleemloze bestelling bij een onbekende webwinkel al snel een miskoop? Om dat te voorkomen is het verstandig dat je eerst de commentaren en klachten van andere consumenten op onze website leest. Je krijgt daar informatie voorgeschoteld over onder meer Norrod, een online shop die vanuit Eindhoven een ruim assortiment desktops, tablets, moederborden en videokaarten op de markt brengt. Je kunt op onze site snel diverse online shops met elkaar te vergelijken om er achter te komen waar je het meeste waar voor je geld krijgt.

Over Norrod

Norrod

is als online shop die computers en laptops verkoopt onderdeel van KBV BV uit Eindhoven. Het bedrijf bedient vanuit deze locatie alle provincies in Nederland dus ongeacht of je de Norrod producten in Groningen of Zwolle geleverd wilt hebben kun je hier terecht. Wat zijn de Norrod openingstijden? Als online shop is Norrod 24 uur per dag geopend. Alle laptops, computers en SSD-drives die je hier bestelt worden als ze op voorraad zijn al de volgende werkdag bij je thuis gebracht. Heb je twijfels of Norrod betrouwbaar is als het op betalen aankomt? Het bedrijf biedt veilige betaalmethodes zoals iDEAL en creditcard, daar zou je je dus geen zorgen over hoeven maken. Je kunt uitgebreid de tijd nemen om de Norrod reviews van klanten op onze website te bekijken om te zien wat zij te zeggen hebben over het bezorgen en betalen van producten bij Norrod.

Welke producten verkoopt Norrod?

Wist je trouwens al dat Norrod ontstaan is in de kelder van een bedrijfspand in Groningen? Voordat het bedrijf werd overgenomen waren er zelfs vestigingen van Norrod in Emmen, Zwolle en Leeuwarden. Tegenwoordig kun je alleen nog online winkelen als je bij Norrod een computer of laptop wilt kopen. Verder biedt Norrod 2 in 1 laptops, toetsenborden, opladers en powerbanks. Zodra je de producten van deze aanbieder thuis ontvangt heb je veertien dagen de tijd ze te bekijken. Ben je niet tevreden of zijn ze beschadigd geleverd? Dan kun je ze zonder problemen aan Norrod retour sturen om je geld terug te krijgen of een andere bestelling te plaatsen.

Reviews en commentaren over Norrod

We nodigen je uit om jouw Norrod review op onze website achter te laten. Op die manier kunnen we samen met jou en andere klanten van het bedrijf precies laten zien wat nieuwe klanten te wachten staat. Is Norrod betrouwbaar? Hoe stuur je een laptop of computer aan Norrod retour? Hoe gaat Norrod met klachten om? Al deze vragen kunnen we met elkaar beantwoorden om het beste mogelijke beeld te laten zien van de plus- en minpunten die deze online shop te bieden heeft. Jouw beoordeling is een klein maar zeer belangrijk onderdeel van alle Norrod reviews en consumenten zijn je bij voorbaat al dankbaar dat je jouw ervaring met hen wilt delen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Jelte van Verdun 1 jaar geleden
9
Mijn ervaring met NoRRoD is uitstekend geweest. Ik was op zoek naar een nieuwe laptop en hun website bood een breed scala aan opties van verschillende merken en modellen. Hun interface was z...

Alle reviews ( 1 )

NoRRoD levert boven verwachting

Mijn ervaring met NoRRoD is uitstekend geweest. Ik was op zoek naar een nieuwe laptop en hun website bood een breed scala aan opties van verschillende merken en modellen. Hun interface was zeer gebruiksvriendelijk en het aankoopproces verliep soepel. Wat ik vooral waardeerde, was de heldere informatie over de specificaties van elk product. Dit maakte het voor mij gemakkelijk om te begrijpen wat ik kon verwachten van mijn aankoop. De levering was ook erg snel - mijn laptop kwam binnen slechts twee dagen na bestelling aan. Alles werkte perfect bij de eerste keer dat ik hem inschakelde, zonder problemen of glitches tijdens het instellen. Over het algemeen ben ik zeer onder de indruk van NoRRod's professionaliteit en kwaliteit in service en productinformatie. Ik zal zeker terugkomen bij hen voor toekomstige computer gerelateerde behoeften

J
Jelte van Verdun 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!