NoRRod

Alle reviews

NoRRod

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Coolsound
Coolsound

Huishoudelijke apparaten en gadgets maken ons het leven een stuk eenvoudiger. Er gaat bijvoorbeeld niets boven een lekkere bak koffie uit je eigen ...

Logo Telefoonwereld
Telefoonwereld

Waar zouden we zijn zonder de smart telefoon? Bij de telefoonwereld draait alles om dit handige, soms vervloekte apparaat. Het is moeilijk voor te ...

NoRRod

Laptops, computers en componenten zijn tegenwoordig probleemloos online te bestellen. Honderden zo niet duizenden online shops wereldwijd bieden dit soort producten tegen scherpe prijzen aan klanten aan. Maar is het online bestellen van de spullen echt zo probleemloos, of wordt een probleemloze bestelling bij een onbekende webwinkel al snel een miskoop? Om dat te voorkomen is het verstandig dat je eerst de commentaren en klachten van andere consumenten op onze website leest. Je krijgt daar informatie voorgeschoteld over onder meer Norrod, een online shop die vanuit Eindhoven een ruim assortiment desktops, tablets, moederborden en videokaarten op de markt brengt. Je kunt op onze site snel diverse online shops met elkaar te vergelijken om er achter te komen waar je het meeste waar voor je geld krijgt.

Over Norrod

Norrod is als online shop die computers en laptops verkoopt onderdeel van KBV BV uit Eindhoven. Het bedrijf bedient vanuit deze locatie alle provincies in Nederland dus ongeacht of je de Norrod producten in Groningen of Zwolle geleverd wilt hebben kun je hier terecht. Wat zijn de Norrod openingstijden? Als online shop is Norrod 24 uur per dag geopend. Alle laptops, computers en SSD-drives die je hier bestelt worden als ze op voorraad zijn al de volgende werkdag bij je thuis gebracht. Heb je twijfels of Norrod betrouwbaar is als het op betalen aankomt? Het bedrijf biedt veilige betaalmethodes zoals iDEAL en creditcard, daar zou je je dus geen zorgen over hoeven maken. Je kunt uitgebreid de tijd nemen om de Norrod reviews van klanten op onze website te bekijken om te zien wat zij te zeggen hebben over het bezorgen en betalen van producten bij Norrod.

Welke producten verkoopt Norrod?

Wist je trouwens al dat Norrod ontstaan is in de kelder van een bedrijfspand in Groningen? Voordat het bedrijf werd overgenomen waren er zelfs vestigingen van Norrod in Emmen, Zwolle en Leeuwarden. Tegenwoordig kun je alleen nog online winkelen als je bij Norrod een computer of laptop wilt kopen. Verder biedt Norrod 2 in 1 laptops, toetsenborden, opladers en powerbanks. Zodra je de producten van deze aanbieder thuis ontvangt heb je veertien dagen de tijd ze te bekijken. Ben je niet tevreden of zijn ze beschadigd geleverd? Dan kun je ze zonder problemen aan Norrod retour sturen om je geld terug te krijgen of een andere bestelling te plaatsen.

Reviews en commentaren over Norrod

We nodigen je uit om jouw Norrod review op onze website achter te laten. Op die manier kunnen we samen met jou en andere klanten van het bedrijf precies laten zien wat nieuwe klanten te wachten staat. Is Norrod betrouwbaar? Hoe stuur je een laptop of computer aan Norrod retour? Hoe gaat Norrod met klachten om? Al deze vragen kunnen we met elkaar beantwoorden om het beste mogelijke beeld te laten zien van de plus- en minpunten die deze online shop te bieden heeft. Jouw beoordeling is een klein maar zeer belangrijk onderdeel van alle Norrod reviews en consumenten zijn je bij voorbaat al dankbaar dat je jouw ervaring met hen wilt delen.