KitchenetteOnline

Alle reviews

KitchenetteOnline

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

KitchenetteOnline

Een mooie keuken inspireert het koken. Kokkerellen wordt dan geen dagelijkse sleur meer. Het renoveren van een keuken hoeft niet duur te zijn. Er zijn betaalbare, kwalitatief goede keukens online te krijgen. Bent u op zoek naar zo een betaalbare keuken of kitchenette? ReviewsBird.nl stelt klanten in staat hun ervaringen in aankoop van keukens en toebehoren, te delen met het groter publiek. Deze ervaringen leest u in de reviews. Ook de ervaringen en de beoordelingen van klanten, die al een bezoek hebben gebracht aan verschillende keukenzaken!

Over KitchenetteOnline
KitchenetteOnline, opgericht in 2009, is de importeur en distributeur van Duitse en Italiaanse keukens, keukenblokken en kitchenettes in Benelux. Hun producten worden geleverd in Nederland, België en Luxemburg. Zij zijn voornamelijk gespecialiseerd op het gebied van "Flat Pack" oftewel de platte verpakking keukens. De keukens worden in handzame verpakkingen ingepakt en opgestuurd, die u vervolgens zelf in elkaar kunt zetten. KitchenetteOnline zegt de mening te zijn toegedaan dat een keuken betaalbaar kan zijn voor eenieder en stelt alles in het werk om daadwerkelijk tegen zeer concurrerende prijzen hun elegante keukens aan de man te brengen. Hun showroom is gevestigd in Den Haag Van der Kunstraat 177 2521 BR Den Haag/ Nederland op de 1ste etage van MegaStores.

Producten en diensten van KitchenetteOnline
Bij KitchenetteOnline kan de klant terecht voor complete keukens, kitchenettes en keukenapparatuur, met de keuze uit kitchenettes per lengte, kitchenettes per kleur, RVS keukens, aanrechtbladen, kranen en keuken configuratoren. Het assortiment aan keukens en apparatuur wordt door Duitse fabrikanten machinaal en handmatig gemonteerd. De keukens komen rechtstreeks uit eigen opslag of direct van de fabriek. Deze keukenmeubels worden aangeboden tegen zeer concurrerende prijzen. Dit, doordat zij een sterke handelspositie hebben en in staat zijn flinke kortingen af te dwingen. Met hun leus “Maak koken betaalbaar!” willen zij aantonen dat de aanschaf van een keuken of kitchenette niet duur hoeft te zijn.

Complimenten, klachten en tips voor KitchenetteOnline
De keukens van KitchenetteOnline uit voorraad worden binnen 2 dagen bij u thuis bezorgd. Betalen kan via iDeal, Bancontact, PayPal, en Sisow. De bedenktijd, die KitchenetteOnline hanteert, is twee weken, waarbij de klant in staat wordt gesteld om hun aankoop geheel kosteloos terug te sturen. Op al de keukens, kasten en inbouw apparatuur geldt een garantie van twee kalender jaren. Eventuele klachten en bezwaren kunnen worden doorgegeven op het telefoonnummer 085 - 303 65 98 of via info@KitchenetteOnline.nl. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen bekwame tijd, volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij de ondernemer, nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd. Bij de ondernemer ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen, gerekend vanaf de datum van ontvangst, beantwoord. De consumenten mogen hun klachten ook melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.

Wat is uw mening over de betaalbaarheid van de producten van KitchenetteOnline? Zijn de prijzen betaalbaar? Wat vindt u van de klantenservice? U bent bij ReviewsBird vrij om uw ervaring te delen en uw beoordeling te geven. De reviews zijn voor eenieder toegankelijk.  

Meer weten over het keukenassortiment van KitchenetteOnline? Neem dan een kijkje in de reviews op de pagina ReviewsBird!