iELM

Alle reviews

iELM

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

iELM

Online shoppen voor uw kinderkleding en babykleding binnen een paar minuten gedaan. Bespaar meerdere uren van de dag door maar een paar kliks te doen voor het bestellen van uw kinderkleding. De creatie van de unieke en kleurrijke kinderkleding wordt gedaan door een klein familiebedrijf van Zweedse afkomst genaamd iELM (Ida, Elin, Livia en Marcel). De inspiratie voor iELM komt van de vier kinderen van het gezin die het bedrijf hebben opgericht. Het bedrijf heeft als filosofie “laat kinderen kind zijn” en dat wordt weerspiegeld in hun kleding. Verder is het van belang dat er werkomstandigheden gecreëerd worden. Het ontwerp en de productie van de kleding vindt in de EU plaatst.

Over iELM
iELM is opgericht in het jaar 2013 door een Zweedse klein familiebedrijf dat kinderkleding en babykleding produceert. De unieke kleding bestemd voor elk seizoen wordt in de Europese Unie vervaardigd met behulp van hypermoderne apparatuur, dat zorgt voor in lichte werkplaatsen met veel frisse lucht. De eenvoudige kleding is uniek door de toepassing van kleine details. Opmerkelijk is dat iELM meer dan 400.000 klanten, meer dan 215.000 volgers op Facebook en de grootste uitbreidingsplannen  in heel Europa hebben. iELM kinderkleding is alleen te bezoeken online en via je mobiel.

Welke producten worden aangeboden?
De aangeboden kleding is unisex die geschikt zijn voor alle gelegenheden. U kunt bij iELM terecht voor producten zoals buitenkleding, broeken, jumpsuits, jurken, hoodies, tops, hoeden en badpakken. Er is ook een aparte sectie voor de uitverkoop waar er korting op bepaalde producten wordt aangeboden. De kleren worden gemaakt van duurzame stoffen die vaak gewassen kunnen worden en zacht en comfortabel aanvoelen. iELM producten differentiëren van anderen door de kleurrijke stoffen en sterke contrasten. Wil jij de kleding meer naar je eigen maken is dat ook een mogelijkheid. De kledingstukken kun je personaliseren met een gegeven naam, symbool of een creatieve tekst. Het gepersonaliseerde tekst of symbool zal opvallen door de zorgvuldige uitgekozen kleur voor elk stuk. Er wordt gewerkt met GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerde materialen dat personaliseren mogelijk maakt.

Hoe geschied de online bestelling?
Het maakt niet uit waar in de wereld je bent, je kunt bij iELM terecht. Verwacht uw product binnen 3-5 werkdagen voor de UPS Standard en 1-3 werkdagen voor de UPS Saver (Express). De betalingsmethoden zijn via Paypal, Visa, Mastercard, AMEX en Eurocard. Je kunt bij de bestelling een bevestigingsemail en een trackingcode verwachten. Besteed u een bedrag van 200 of meer dan hoeft u zich niet druk te maken over de verzendkosten, die wordt dan gratis verzonden.

Klachten, complimenten en tips voor iELM
Voldoet het product niet aan de verwachtingen of bevalt het niet? Dan kan het product binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd zonder opgaaf van redenen. Ruilen van producten is niet mogelijk.  Was de klantenservice niet goed? Was de leveringstijd langer dan verwacht? Zijn de prijzen van de producten te hoog? Hoe vond je de personalisatiedienst? Laat dan een review achter op ReviewsBird, deel uw ervaring met iELM en stel anderen op de hoogte.