Harper's Bazaar

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Harper's Bazaar

Hoe eenvoudig kun je een abonnement op een maand- of weekblad online afsluiten? Als jij graag op de hoogte blijft van mode en beauty dan is Harper's Bazaar magazine een maandblad dat je zeker aan zal spreken. Wil je weten wat abonnees van dit tijdschrift te melden hebben over de kwaliteit van het blad? Lees dan de reviews van klanten op onze website. Deze klanten beantwoorden een aantal belangrijke vragen die onder meer gaan over de mogelijkheden om een abonnement af te sluiten of om het weer op te zeggen. Eventuele klachten en feedback over de service die je krijgt als je met de klantenservice contact opneemt wordt ook besproken.

Over Harper's Bazaar

Dit tijdschrift wordt uitgegeven door het mediaconcern Hearst Netherlands, dat in Amsterdam gevestigd is. Op de site van dit tijdschrift vind je de informatie die je nodig hebt om een Harper's Bazaar abonnement af te kunnen sluiten. Er is een rubriek met veelgestelde vragen te vinden en je kunt de medewerkers van het bedrijf telefonisch en per e-mail bereiken. Wil je weten hoe andere klanten de klantenservice beoordelen? Lees dan hun Harper's Bazaar reviews op onze website. Op die manier kom je echt alles te weten over dit modeblad waar al veel bekende sterren in gestaan hebben. Wist je bijvoorbeeld al dat Beyonce, Nicki Minaj en Sharon Stone op de cover van Harper's Bazaar hebben gestaan?

De producten en diensten van Harper's Bazaar

Klinkt natuurlijk leuk al die beroemdheden waar je over kunt lezen maar wat kan de site voor je betekenen als je een Harper's Bazaar abonnement wilt afsluiten? Je hebt meerdere abonnementsvormen om uit te kiezen. Bovendien kun je kiezen voor een lidmaatschap met korting of een mooi cadeau. Als abonnee krijg je extra voordeel, dat je niet hebt als je losse nummers koopt. Zo krijg je toegang tot de digitale edities van het Harper's Bazaar magazine en ontvang je jouw nieuwe exemplaar al voordat het in de winkel wordt uitgebracht.

Een Harper's Bazaar abonnement cadeau geven

Je hebt op de site van dit tijdschrift zelfs de mogelijkheid om een abonnement aan een goede vriendin cadeau te doen. Je hoeft in dat geval ook niet bang te zijn dat zij dan aan het lidmaatschap vast zit, het cadeauabonnement stopt namelijk vanzelf weer. Wist je trouwens ook al dat Miluska van 't Lam sinds 2018 hoofdredacteur Harper's Bazaar Nederland is?

Reviews en commentaren over Harper's Bazaar

Heb jij ervaring met een abonnement van Harper's Bazaar? Dan willen wij graag weten hoe tevreden je daarover bent. Krijg je elke editie zonder problemen en op tijd bezorgd? Hoe gaat de klantenservice met je klachten, vragen of opmerkingen om? Door jouw Harper's Bazaar review op onze website te publiceren kun je potentiële nieuwe abonnees wijzen op de gemakken en problemen waar zij eventueel op kunnen stuiten als zij online een abonnement op dit blad nemen. Met behulp van jouw beoordeling kunnen wij beter laten zien hoe tevreden klanten zijn en wat het algehele beeld is van de werkwijze van deze uitgeverij.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

P
Perkins 1 jaar geleden
8.5
Als modefanaat heb ik onlangs besloten om een abonnement aan te schaffen bij Harper's Bazaar en ik ben blij met mijn keuze! Dit is werkelijk het meest iconische modeblad ter wereld. Ik was d...

Alle reviews ( 1 )

Onmisbare luxe: mijn ervaring met Harper's Bazaar

Als modefanaat heb ik onlangs besloten om een abonnement aan te schaffen bij Harper's Bazaar en ik ben blij met mijn keuze! Dit is werkelijk het meest iconische modeblad ter wereld. Ik was dolblij toen ik ontdekte dat het inbegrepen gratis digitale lezen mij de mogelijkheid gaf om onderweg artikelen te lezen op mijn telefoon of tablet. Wat mij vooral aantrok aan Harper's Bazaar zijn de diepgaande artikelen over modetrends, lifestyle en cultuur. Dit tijdschrift brengt niet alleen stijlvolle kledingopties naar voren, maar biedt ook boeiende inhoud waarmee je iets kan. Het verbreedt je horizon als lezer op vele andere gebieden dan slechts mode. Ik vond dit product echt waardevol voor elke modeliefhebber omdat er veel exclusieve inhoud zoals interviews en reportages wordt gepubliceerd. De uitvoering was geweldig vergezeld van veel prachtige foto's! De prijs-kwaliteitverhouding is onverslaanbaar met alle extra abonneevoordelen die naast het digitale tijdschrift worden aangeboden. En last but not least: de levering verliep helemaal soepel! Al met al zou ik iedereen absoluut adviseren om zich te abonneren op Harper's Bazaar voor hoogwaardige inzichten binnen en buiten de modewereld.

P
Perkins 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!