Go4inkt

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Go4inkt

Als je een printer in huis hebt, dan zal die dag wel eens aanbreken dat je je inktpatroon of toner zal moeten vervangen. Dan zal de taak om een bedrijf te zoeken die deze producten redelijk verkoopt onvermijdelijk zijn. Misschien is het bedrijf Go4inkt wel door iemand in je omgeving aanbevolen. Ondanks een aanbeveling, is het zeker verstandig om een paar Go4inkt reviews te lezen om te weten wat anderen hun ervaringen zijn.

Over Go4inkt

Dit bedrijf is in het jaar 2004 ontstaan als gevolg van een zoektocht naar goedkope en betaalbare inkt en toners voor eigen gebruik. Al gauw is er hier een business van gemaakt en is in het jaar 2007 de webshop van Go4inkt gelanceerd. Tegenwoordig kun je als Go4inkt klant inloggen op de website en gebruik maken van hun producten en diensten.

Producten en diensten van Go4inkt

Go4inkt verkoopt (zoals de naam het al verklapt) inkt, toners, papier, batterijen en zelfs printers. Je kunt inktpatronen en toners aanschaffen voor printers van bekende merken zoals: Brother, HP, Canon, Samsung, Kyocera, Epson, Dell en nog veel meer. Er zijn ook printers te verkrijgen van deze merken. Bij dit bedrijf kun je verder nog terecht voor het kopen van labelprinters. Er is tevens een rubriek waar je al je data kaarten kunt kopen zoals je SD-kaarten, USB-sticks etc.

Leveringsbeleid Go4inkt

Dit bedrijf kan je bestelling laten bezorgen in Nederland, België en Duitsland. Voor alle drie landen geldt de regel dat je een vergoeding moet betalen als je bestelling minder is dan het minimaal te besteden bedrag om in aanmerking te komen voor gratis levering. Voor Nederland is de wachttijd een tot vier werkdagen en voor België en Duitsland is er een wachttijd van twee tot zeven werkdagen. Let wel dat is als de goederen in voorraad zijn. Zijn de goederen niet in voorraad, dan kun je nog vijf tot tien werkdagen erbij tellen.

Garantie & service Go4inkt

Go4inkt geeft een garantie van een jaar op al haar producten. Indien een jaar verstreken is, dan kun je toch contact maken met het bedrijf voor een mogelijke oplossing zoals: vervanging met een soortgelijk product, vervanging met een nieuwe van het bestelde product (mogelijke verschil wordt verrekend) of een retourbetaling. Dit bedrijf heeft een eigen reparatieafdeling en neemt oude inktpatronen retour die daar zijn aangeschaft. Ook van een printer dat kapot is gegaan. Daarnaast is er via de website-informatie beschikbaar voor de klanten in de vorm van tips en nieuws.

Betaalopties Go4inkt

Het bedrijf Go4inkt kun je betalen door gebruik te maken van de volgende opties: betaling per overschrijving, iDEAL en PayPal. En als je persoonlijk naar de winkel gaat kun je pinnen of contant betalen.

Kortingscode Go4inkt

Er is niet altijd sprake van een korting, maar je kunt 50% goedkoper uitkomen als je kiest voor de compatibele labels van het huismerk.

Contactgegevens Go4inkt

Je kunt Go4inkt contacteren door via de webpagina het contactformulier in te vullen met je vraag of opmerking. Voor algemene informatie kun je het forum met de veelgestelde vragen doornemen. Daarnaast kun je ze bellen of een bezoek brengen aan hun winkel. Vergeleken met andere bedrijven, heeft Go4inkt geen informatie op hun website over hun bereikbaarheid via socialmediakanalen.

Email: info@go4inkt.nl

Telefoon: +31 (0) 77 466 0932

Adres: Dorpsstraat 25, 5768 CD Meijel.

Reviews, beoordelingen en ervaringen voor Go4inkt

Het geven van een review of een beoordeling kan andere toekomstige gebruikers helpen om bijvoorbeeld de juiste producten te bestellen die ze nodig hebben. Trouwens bij reviews gaat het niet alleen om de producten, maar het kan ook gaan over de ervaring met de klantenservice van een bedrijf. Al producten besteld bij Go4inkt? Laat vandaag nog een review van hen achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

R
Renske 1 jaar geleden
9
Ik heb onlangs de website Go4inkt.nl bezocht om een ​​set cartridges te kopen voor mijn printer. Ik was aangenaam verrast door het geweldige aanbod van goedkope inkt- en tonercartridges die...

Alle reviews ( 1 )

Goedkope Inkt & Toners: Fantastisch Aanbod Van Verschillende Merken!

Ik heb onlangs de website Go4inkt.nl bezocht om een ​​set cartridges te kopen voor mijn printer. Ik was aangenaam verrast door het geweldige aanbod van goedkope inkt- en tonercartridges die beschikbaar waren voor printers van verschillende merken, waaronder Canon, Epson en HP. De bestelprocedure was snel en eenvoudig en ik had mijn bestelling binnen no-time bij mij thuis. De inktcartridges waren van goede kwaliteit en functioneerden perfect met mijn printer. Ik ben heel tevreden met de enorme besparing die ik heb gemaakt op deze cartridges in vergelijking met wat ik normaal zou betalen bij andere winkels. Daarnaast viel het me op dat ze ook printers verkopen, dus als je op zoek bent naar een nieuwe printer dan is dit zeker iets om te overwegen! Alles ging super soepel gedurende het hele proces -vanaf het moment dat ik hun website bezocht tot aan de levering. De klantenservice is erg behulpzaam en beantwoordde al mijn vragen vriendelijk. In conclusie kan ik zeggen dat Go4inkt absoluut een fantastische keuze is als je op zoek bent naar betaalbare cartridges of toners van hoge kwaliteit voor je printer!

R
Renske 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!