Expresso

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Expresso

Heb jij een unieke mode stijl? Dan zal het niet altijd even makkelijk zijn om producten te vinden die op deze stijl aansluiten. Als je op zoek bent naar een bedrijf dat je daarbij wellicht kan helpen, heb je misschien al eens eerder van Expresso gehoord.

Voordat je kleding bij Expresso gaat bestellen wil je echter wel een aantal dingen over het bedrijf weten. Daarbij kan je denk aan zaken als: van wat voor soort materialen maakt Expresso gebruik? Misschien heb je duurzaamheid wel hoog in het vaandel staan, en zou je het dus op prijs stellen als Expresso daar verantwoordelijk mee om gaat, is dat wel het geval? Hoe zit het eigenlijk met de prijs van hun producten? Wat voor verzendkosten en levertijden kan ik bij de onderneming verwachten? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je bij ons, Expresso reviews en beoordelingen lezen van klanten die je al voorgingen. Zo kan je zelf bepalen of Expresso op jouw wensen aansluit.

Wat is Expresso

Expresso, zoals ze het zelf stellen is een Nederlands modebedrijf met een duidelijk uitgesproken vrouwelijke signatuur. Het bedrijf is ook opgericht door een vrouw, en het totale team van Expresso bestaat ongeveer uit 70% vrouw. Expresso stelt dat ze met hun collecties klanten willen helpen om haar sterkste punten te accentueren en haar zwakkere punten geraffineerd te verbloemen. Bij het bedrijf staan elegantie, comfort, originaliteit en individualiteit voorop.

Producten en diensten Expresso

Expresso levert elkaar jaar vier collecties bestaande uit verschillende thema’s, deze bestaan uit toepasselijke style-items, basics en andere accessoires. Om de collecties van Expresso te bekijken kan je hun website bezoeken. Eenmaal daar beland staat de laatste collectie voor je klaar. Ook kan je uit de sale categorie kiezen, waar je misschien leuke afgeprijsde artikelen kunt vinden. Verder kan je via de homepagina bestsellers vinden. Zoek je liever doelgerichter? Dan gaat dat bovenaan, waar je kunt kiezen uit verschillende categorieën, zoals: Collectie, New Arrivals, Sale, Looks,Vacatures, Winkels en Magazine. Daar kan je bijvoorbeeld producten als: jurken, broeken, rokken, tops, vesten, jassen en meer vinden. Als je op een product klikt kan je daarvan toepasselijke productinformatie lezen. Via de maattabel kan je bepalen welke maat het best geschikt is voor jou.

Duurzaamheid

Expresso houdt zich druk bezig met duurzaamheid, ze zien het immers niet alleen als hun taak om vrouwen nog mooier te maken, maar ook om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Dat begint bij een voorzichtige selectie van de meest duurzame materialen. Verder wordt er gewerkt aan een zo milieuvriendelijk mogelijk productieproces. De producten die op zo’n manier geproduceerd zijn worden onderscheidt van de rest met een groene ‘e’. Daarnaast geeft Expresso je ook tips om zelf duurzaam met je aankopen om te gaan. Zo wijst het bedrijf er bijvoorbeeld op hoe je het best kleding kunt wassen en drogen op een duurzame manier.

Bestellen

Expresso levert bestellingen binnen 1-3 werkdagen. Via de webshop is het makkelijk om online te bestellen. Betaalmethodes die Expresso accepteert zijn: iDEAL, MasterCard, Visa en Afterpay. Ben je ontevreden over je aankoop en wil je jouw product retourneren of ruilen? Dan is dat mogelijk, zolang je binnen 30 dagen na ontvangst van jouw bestelling hierover contact opneemt. Daarbij dient het artikel te allen tijde ongebruikt te zijn en verpakt in de originele verpakking met aangehecht prijskaartje of sticker. Niet gelezen waar je naar opzoek was? Dan kan je op de website van Expresso nog meer informatie verkrijgen over deze onderwerpen.

Contact

Wil je graag kleding bestellen bij Expresso, maar heb je een vraag die je weerhoudt dit te doen? Of een andere reden om graag contact op te willen nemen met het bedrijf? Dan heb je daarvoor diverse opties, zo kan je op de site via een contactformulier jouw bericht delen. Daarnaast kan je bij ‘veelgestelde vragen’ misschien al een antwoord op jouw vraag vinden. Neem je liever contact op via de mail? Dan gaat dat naar het adres: vragen@expresso.nl (bereikbaar van maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.00 uur). Telefonisch contact opnemen is ook mogelijk, bel daarvoor naar het nummer: 085 -016 20 46.

Reviews en beoordelingen Expresso

Heb je al eens eerder modeartikelen bij Expresso gekocht? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan willen wij graag weten hoe dat ging! Deel je mening over Expresso met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier maak je het makkelijker voor andere potentiële klanten een realistischer beeld over de onderneming te vormen. Ben je geïnteresseerd in het lezen van meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare ondernemingen? Bezoek dan ons reviewplatform.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review