Epine

Alle reviews

Epine

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Epine

Tegenwoordig is uw huis of winkelpand beveiligenmet camera’s geen luxe meer. Het is simpelweg een verantwoordelijke daad om de veiligheid van u, uw gezin en uw medewerkers te waarborgen. Op de markt zijn er diverse camera’s in de aanbieding. Maar de vraag is nu welke camera systeem het best geschikt is voor het beveiligen van uw woning of winkelpand. Op ReviewsBird.nl vindt u het totaal overzicht aan ervaringen en beoordelingen van personen die hun aankoop aan camera’s eerder hebben gedaan bij het ene of het andere beveiligingsbedrijf of van plan waren te doen. Wilt u ook meer gerichte advies over camera’s en camerasystemen? Kijk, maar hier op de pagina van ReviewsBird.nl. Doorloop vrijblijvend de reviews zodat u, gewapend met eerlijke informatie, een weloverwogen besluit kunt nemen.

Over Epine
Epine.nl is opgericht op 27 september 2010 met als doel advies te verschaffen, het begeleiden en produceren op het gebied van organisatie, communicatie, informatietechnologie, telecom en franchising. Epine zegt te geloven in kennis, service en specialisme. Vanuit hun hoofdkantoor in Papendrecht worden de 5 webshops in de Benelux gerund. Beschikkend over de gerichte kennis van hun producten kunnen zij hun klanten direct goed adviseren in camera en beveiligingssystemen, geschikt voor hun bedrijfspand en/of woning. Naar mening van Epine.nl staat alles in het teken van de goede dienstverlening, vanaf het moment dat de klant zijn aankopen doet, tot het moment van de installatie van hun aangekochte product.

Producten en diensten van Epine
Epine.nl adverteert een ruim aanbod aan professionele en semi-professionele camerasystemen, bedraad of draadloos. De klant kan er terecht voor de juiste set voor elke omgeving. Geschikt voor het beveiligenvan een kantoor-, winkelpand of woonhuis. Hun assortiment bestaat onder meer uit IP-camera’s, alarmsystemen, spy camera’s en bijbehorende accessoires. De IP-camera’s zijn beveiligingscamera’s die worden aangesloten via het internet. Deze camera’s kunnen worden geïnstalleerd voor het beveiligen van een woning of (bedrijfs)pand. Spy camera's zijn meestal weggewerkt in "alledaagse" verpakkingen, zoals in een bril, klok of stropdas. Producten van de merken: IMOU, HomeGuard, Zmodo, ANNKE, Dahua, EZVIZ, Reolink, Vegas Electronics.

Complimenten, klachten en tips voor Epine
Epine.nl gaat voor persoonlijk advies in hun camera en beveiligingssystemen, waarbij zij via hun live chat mogelijkheid, alle klanten van gericht advies voorzien. Verzending van hun producten is gratis. Niet tevreden met het aangekochte product? Deze mag dan binnen 14 dagen worden terug gestuurd. Betalen kan via iDeal, PayPal, Klarna, creditcard, Rembours, MisterCash, Digitale Conceptgiro. In de winkel kan betaling contant of met pinpas geschieden. Indien u klachten heeft kunt u bellen op het nummer 31 (0) 78 641 64 10 of via e-mail op klantenservice@epine.nl.

Wat is uw ervaring als klant met Epine.nl? Wat vindt u van het productassortiment van Epine.nl? Vindt de installatie professioneel plaats? Is het advies dat wordt verstrekt duidelijk genoeg? Laat het ons weten op onze website. Uw mening telt ook!  

Nog niet bekend met het assortiment van Epine.nl? Wilt u meer weten over hen? Bezoek dan onze website ReviewsBird.nl, waar u middels reviews meer te weten komt over de ervaringen die klanten hebben met Epine.nl.