dekbedovertrekken en zo reviews en ervaringen van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

7
100.0% zou hier weer kopen

dekbedovertrekken en zo

Er is bijna niets spannender dan voor de eerste keer iets kopen bij een online webshop die je niet kent. Krijg je wel het beloofde product? Is het gemaakt van een degelijke kwaliteit? Komt jouw pakketje überhaupt wel aan? Dat zijn slechts een paar vragen die veel mensen hebben bij het bestellen bij een nieuwe webshop. Gelukkig kun je met behulp van reviews en beoordelingen enigszins een beetje verheldering krijgen. Dankzij de ervaringen van anderen kun jij zorgeloos iets online bestellen.

Over Dekbedovertrekkenenzo

Het zal je misschien verrassen dat Dekbedovertrekkenenzo eigenlijk onder één persoon valt: Monique Bos. Sinds 2014 werkt zij vanuit huis aan deze webshop. Zij had tien jaar lang haar eigen beddenwinkel samen met haar partner, maar moest die winkel sluiten door de crisis. Toch vond zij dit wel een leuke branche. Ze besloot daarom om een eigen webshop te starten gericht op dekbedovertrekken en alles wat daarbij hoort. Het is niet haar bedoeling om een concurrent te worden van grote bedrijven, want zij wilt de webshop in haar eentje kunnen blijven runnen. Ze heeft op dit moment dan ook geen personeel onder haar werken.

Producten en DIensten Dekbedovertrekkenenzo

Zoals de naam al doet vermoeden, kun je hier inderdaad dekbedovertrekken kopen. Tot nu toe zijn het allemaal ontwerpen die al vast staan, maar het is de bedoeling dat je binnenkort ook zelf een opdruk kunt ontwerpen. Je kunt de dekbedovertrekken filteren op prijs, merk, dessin, kleur, maat en materiaal. Voor kinderen en tieners zijn er ook dekbedovertrekken beschikbaar. Ook peuters kunnen hier terecht voor een nieuw dekbedovertrek. Uiteraard wordt er bij de kinderen onderscheid gemaakt tussen jongens en meisjes. Maar er staat ook het woordje 'enzo' in de naam, dus wat hebben zij nog meer te bieden? Je kunt hier ook terecht voor dekbedden, hoeslakens, kussens en spreien. Er is ook een speciale categorie voor items die in de sale zijn. Tevens is er ook een pagina waar je een blog kunt lezen. Deze geeft tips over alles wat met beddengoed te maken heeft, maar geeft ook een inkijkje in het leven achter de schermen. Daarnaast kun je nog een pagina bekijken met alle merken die beschikbaar zijn bij Dekbedovertrekkenenzo.

Ervaringen, complimenten en meningen

Dekbedovertrekkenenzo

Zoals we dus al eerder vermeld hadden zijn reviews ontzettend belangrijk. Vooral bij kleine winkels die eigenlijk niet tegen de grote spelers op de markt op kunnen zijn ervaringen van anderen belangrijk. We vragen dan ook om zelf ook een review achter te laten wanneer je ervaring hebt gehad met Dekbedovertrekkenenzo. Het maakt niet uit of het een goede of slechte ervaring is. Wanneer mensen zoeken naar beoordelingen willen zij graag een eerlijk beeld. Het zou een beetje teleurstellend zijn als je allemaal fantastische reviews ziet terwijl het in werkelijkheid behoorlijk tegenviel. Probeer bij deze beoordeling zo compleet mogelijk te zijn. Elk klein detail wat je kunt herinneren is welkom. Zelfs het merk of type dekbed(overtrek) wat je gekocht hebt mag vermeld worden. Des te completer jouw review is, des te meer je er een ander mee kunt helpen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

p
prof. Naomi van der Steen MPhil 1 jaar geleden
7
Onlangs heb ik mijn nieuwe dekbedovertrek gekocht bij 'Dekbedovertrekken en Zo'. Het was een prettige ervaring om via hun webshop te bestellen. De website is gemakkelijk te navigeren, waardo...

Alle reviews ( 1 )

Geweldige service & Kwalitatieve producten

Onlangs heb ik mijn nieuwe dekbedovertrek gekocht bij 'Dekbedovertrekken en Zo'. Het was een prettige ervaring om via hun webshop te bestellen. De website is gemakkelijk te navigeren, waardoor het vinden van het gewenste product snel ging. Wat ik ook erg fijn vond, was dat ze gratis verzending aanbieden en een snelle levering hebben. Mijn bestelling werd binnen twee dagen geleverd! Wat me opviel aan de service van Dekbedovertrekken en Zo waren de vele betaalmogelijkheden die ze bieden. Ik kon kiezen voor verschillende online betalingsopties, maar ook voor achteraf betalen als ik dat wilde. De kwaliteit van mijn nieuwe dekbedovertrek is uitstekend! Het voelt zacht aan en past perfect bij mijn slaapkamerinrichting. Kortom, 'Dekbedovertrekken en Zo' is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar beddengoed van hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen met uitstekende klantenservice.

p
prof. Naomi van der Steen MPhil 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
7
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!