Coolmix

Alle reviews

Coolmix

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Coolmix

Wil je geen gloednieuwe telefoon aanschaffen maar een refurbished exemplaar. Dan is Coolmix een optie. We zijn benieuwd naar jouw ervaring met deze webwinkel. Het is toch een beetje spannend om online producten te kopen maar jouw ervaring kan anderen helpen om beter bekend te raken met de opties, en met Coolmix in het bijzonder.

Coolmix is een online webwinkel waar je als klant keuze hebt uit compleet gereviseerde refurbished telefoons en Macbooks. De producten worden allemaal uitgebreid gereviseerd, geüpdate en zonder gebruikersschade opgeleverd. 

Laat ons weten wat je van de service van deze webwinkel wint en of ze inderdaad producten leveren die geen gebruikersschade vertonen. Jouw mening is waardevol zodat anderen een objectief beeld kunnen vormen en een goed besluit kunnen nemen. 

Over Coolmix 
Het in Vianen gevestigde bedrijf Coolmix is naar eigen zeggen marktleider in het refurbished segment. Ze zeggen het grootste assortiment aan topkwaliteit refurbished telefoons te hebben. Alle telefoons zijn van A-merken zoals Samsung en Apple.

Bij Coolmix vinden ze het belangrijk dat klanten waar krijgen voor hun geld. Daarom krijg je op alle producten 2 jaar garantie. Bovendien kun je van maandag tot en met vrijdag met al je vragen terecht bij de klantenservice in Vianen. 

Om de kwaliteit te garanderen kun je bij Coolmix alleen producten kopen waar geen gebruikersschade op zit. Al deze producten worden door de professionele experts van Coolmix gereviseerd. Indien nodig krijgen de telefoons een update. Alle artikelen worden geleverd met originele accessoires van het merk van de telefoon. Hierdoor blijft je apparaat en batterij zo lang mogelijk in topconditie. 

Producten en diensten van Coolmix 
Bestel bij Coolmix eenvoudig je refurbished telefoon, iPad of MacBook online. Je kunt zowel Samsung als iPhone telefoons bestellen die tot wel 70% goedkoper kunnen zijn dan een nieuwe mobiele telefoon. Een refurbished telefoon is een tweedehands telefoon die zo goed als nieuw is en door specialisten volledig opnieuw ingesteld wordt. 

Bij het vinden van een telefoon, tablet of MacBook kun je soms kiezen voor een telefoon die ‘Zo goed als nieuw’ is, of ‘Licht gebruikt’ is. In het laatste geval ligt de prijs nog iets lager. Je hebt daarnaast ook nog de keuze om meer of minder geheugen aan te schaffen. Zo is er altijd de telefoon die bij jou past. 

Mocht je een refurbished telefoon hebben aangeschaft bij Coolmix, maar je ziet dat de prijs bij de concurrent toch lager was dan krijg je het verschil terug. 

Deel van de service van Coolmix is dat je jouw nieuwe telefoon meestal de volgende dag al in huis hebt. Deze snelle levering is bovendien gratis. En mocht je even krap bij kas zitten dan kun je ervoor kiezen om je telefoon achteraf pas te betalen. Let op, hier zitten wel extra kosten aan verbonden. 

Ervaringen, klachten en tips over Coolmix 
Vertel ons wat je van Coolmix vindt zodat anderen zekerder zijn bij de keuze voor een winkel voor refursbished telefoons. Het is niet altijd even makkelijk om op internet te bepalen wie het beste is maar jij kunt de keuze wel makkelijker maken door jouw review bij ons achter te laten.