Constyle

Alle reviews

Constyle

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Constyle

Er zijn heel wat online kledingshops, maar welke winkel kun je jouw bestelling toe vertrouwen. Daarom zijn we benieuwd wat jouw ervaring is met de online webwinkel Constyle. Jouw ervaring kan er aan bijdragen dat anderen een wel overwogen keuze kunnen maken voor een online kledingwinkel.

Constyle is een online webwinkel waar je leuke merkkleding kan kopen van onder andere Mujjo, Johnny Fly Co en Fraenck. Maar ze zijn met name specialist op het gebied van Cup Of Joe Denim.

We zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met deze online kledingwinkel. Kun je ons vertellen hoe de service en nazorg van dit bedrijf is? Zou je anderen vervolgens aanraden om kleding aan te schaffen bij dit bedrijf? We horen het graag zodat we met jouw ervaring anderen kunnen helpen.

Over Constyle
Constyle is een online kledingwinkel die gevestigd is in Bussum. Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan kun je telefonisch of via email contact opnemen met de klantenservice. Ze zijn op werkdagen beschikbaar van 10:00 uur tot 17:00 uur. Maar tijdens feestdagen zijn ze gesloten.

Als je geïnteresseerd bent in jeans en met name de jeans van het modemerk Cup of Joe Denim, of COJ, dan ben je hier aan het juiste adres. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in de verkoop van dit betaalbare, maar modieuze jeansmerk. Ze krijgen de nieuwste modellen van dit merk altijd als eerste binnen en weten alles over de pasvorm. 

Als je vragen hebt over de modellen dan kun je via de klantenservice al je vragen stellen, het deskundige personeel zal je graag helpen. Constyle hecht er veel waarde aan dat de klanten vertrouwen hebben in het bedrijf. Om te zorgen dat alles goed en veilig verloopt maken ze daarom gebruik van het beveiligde netwerk van Mollie voor de betalingen. Je kunt hier betalen met de bekende betaalmethodes zoals iDeal en creditcard.

Producten en diensten van Constyle
Je kunt bij Constyle modieuze kleding kopen voor dames, heren en baby’s. Ze zijn specialist in het jeansmerk COJ, maar je kunt hier nog veel meer leuke merken aanschaffen. Je kunt alle kleding goed bekijken op de website en zo een idee krijgen van de modellen. Hierdoor is het heel eenvoudig om een leuke modieuze outfit aan te schaffen. 

Als je een artikel hebt uitgekozen betaal je in Nederland en Vlaanderen een klein bedrag aan verzendkosten. Mocht je een grote bestelling plaatsen dan zijn de verzendkosten meestal voor Constyle. Het bedrijf werkt voor de levering samen met PostNL en DPD. Samen proberen ze om je bestelling zo snel mogelijk thuis te bezorgen.

Vaste klanten kunnen gebruikmaken van het Constyle kredietsysteem. Bij elke aankoop krijg je spaarpunten die je uiteindelijk kan inwisselen voor een voucher. Als je jezelf aanmeldt voor de nieuwsbrief hoor je altijd als eerste over aanbiedingen en nieuwe collecties. 

Ervaringen, klachten en tips over Constyle
We horen graag wat jouw ervaring is met de online kledingwinkel Constyle. Zou je in de toekomst nogmaals een bestelling plaatsen bij dit bedrijf of zou je een andere winkel kiezen. Wij zijn er heel benieuwd naar.