Bulbby reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Bulbby

Natuurlijk is het hartstikke leuk om gepersonaliseerde producten voor je eigen kinderen te kopen of om als cadeau weg te geven aan kinderen van familie of kennissen. Maar net als met vele andere producten zijn er inmiddels zo veel online shops dat je niet zo makkelijk meer te weten komt waar je veilig kunt winkelen en waar je kwaliteit geboden krijgt. Daarom bieden wij je de reviews van klanten op onze website. Deze kunnen een handig hulpmiddel zijn om je te helpen een keuze te maken. Lees de opmerkingen en klachten die klanten hebben over webwinkels zoals Bulbby en je komt vanzelf te weten wat je overal te wachten staat.

Over Bulbby

Deze online shop is in 2004 opgericht door twee vrouwen die er achter kwamen dat er bijna geen online winkels te vinden waren waar je terecht kon om persoonlijke cadeaus voor kinderen te kopen. Het bedrijf groeide langzaam tot het in 2008 werd overgenomen en pas echt begon te groeien. Inmiddels is Bulbby een internationale onderneming en de online shop is dan ook beschikbaar in meerdere talen. Het Nederlandse hoofdkantoor van Bulbby staat in Soest en de medewerkers van de klantenservice daar kunnen je begeleiden als je problemen hebt om de aangeboden producten te bestellen. Ze kunnen je onder andere vertellen wat je moet doen om een Bulbby kortingscode te bemachtigen en hoe je die kunt gebruiken. Ook krijg je er meer info over de manieren waarop je kunt betalen, iDEAL en PayPal zijn slechts enkele voorbeelden hiervan.

De producten en diensten van Bulbby

Zoek je voor je dochter een nieuwe Bulbby rugzak met haar naam? Gaan jullie met het gezin op vakantie en heb je nog nieuwe koffers voor je kinderen nodig? Doe dan net als vele andere klanten en bestel voor elk van je kinderen een eigen gepersonaliseerde Bulbby koffer. Ook babykleding, geboortestickers en schooltassen kun je bij deze online shop bestellen en van een eigen naam laten voorzien. Hoe dat in zijn werk gaat? Gewoon de instructies op de site van deze webwinkel volgen zou voldoende moeten zijn. Of het echt zo makkelijk en kwalitatief goed is laten andere klanten je weten in hun Bulbby reviews op onze website. Verder bestaat het assortiment van deze webwinkel inmiddels ook uit producten voor volwassenen en voor in huis. Denk daarbij aan gegraveerde sieraden, boeken en bedtextiel.

Reviews en commentaren over Bulbby

Vind jij het belangrijk om als klant bij te dragen aan het objectieve beeld dat wij van ReviewsBird aan potentiële klanten willen laten zien? Laat dan ook jouw Bulbby review bij ons achter. Door jouw beoordeling wordt het voor ons makkelijker om te laten zien wat bestaande klanten te melden hebben over de kwaliteit van de producten en de vriendelijkheid van de klantenservice bijvoorbeeld. Heb jij tips hoe je de meeste korting bij Bulbby krijgt? Deel die dan vooral. Heb je klachten over de manier waarop je producten terug moest sturen? Ook die zijn van harte welkom. Hoe beter we nieuwe klanten informeren, hoe beter zij weten welke ervaring zij zullen hebben met deze online shop.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review