Audioshop

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Audioshop

Houdt jij ervan om een muziekje op te zetten, of een gezellig feestje te organiseren? Dan heb je daarvoor wel goede geluidsapparatuur nodig, wanneer je die nog niet hebt en op zoek bent naar audioapparatuur ben je misschien wel eens eerder bij Audioshop terecht gekomen.

Voordat je audioapparatuur bij Audioshop gaat bestellen wil je uiteraard wel zeker zijn dat het bedrijf aan jouw verwachtingen zal voldoen. Daarbij kan je denken aan vragen als: wat voor soorten apparatuur kan ik allemaal vinden in het assortiment van Audioshop? Hoe zit het met de kwaliteit en garantie van de producten? Kan ik ook advies krijgen bij onzekerheden? Wat voor levertijden en kosten kan ik verwachten? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, is het mogelijk om op onze site, Audioshop beoordelingen en reviews te lezen van klanten die je al voor zijn gegaan.

Wat is Audioshop

Audioshop is een website waarop klanten allerlei soorten audio apparatuur kunnen vinden. Het bedrijf is onderdeel van Geodox V.O.F. en eigendom van Willem-Jan Verberne. De onderneming valt te bezoeken aan de De Huufkes 3. 5674 TLn Nuenen. Andere websites die ook bij Geodox V.O.F. horen zijn bijvoorbeeld: Geocachingshop.nl, Domoticahouse.nl en dynavox.shop. Audioshop heeft een webwinkel keurmerk.

Producten en diensten Audioshop.nl

Audioshop is een bedrijf waarbij je een divers aanbod aan audioproducten kunt vinden. Radio, Hifi, Home Cinema, Draagbare Audio, Retro, Feestapparatuur, Accessoires, Telefoons, Retro, Keuken en Audioshop Outlet Producten. Het bedrijf levert verschillende merken, zoals bijvoorbeeld: Arylic, Dual en Electrix. De producten zijn voorzien van foto’s, prijs, omschrijving en toepasselijke specificaties. Via de blog van het bedrijf is het mogelijk om verdere inspiratie en kennis op te doen over audio apparatuur. Audioshop heeft ook een outlet categorie, waar je demo of retour goederen kunt vinden voor lagere prijzen dan normaal.

Bestellen en bezorgen

Betalen kan bij Audioshop op verschillende manieren, waaronder: iDEAL, Bancontact, PayPal, Visa, Mastercard, Apple Pay, Cateblue, achteraf betalen met Billink of Klarna en directe overboeking. Levertijden zijn normaalgesproken tussen de 1 a 2 werkdagen. Er zit een standaard 2 jaar garantie op de producten, indien er tijdens die 2 jaar schade ontstaat zorgt het bedrijf voor vervanging of reparatie.

Contact

Wil je een bestelling plaatsen bij Audioshop, maar heb je een vraag die je eerst graag beantwoord ziet worden? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan heb je daarvoor een paar opties, zo kun je via de website van het bedrijf via een contactformulier direct jouw bericht delen. Neem je liever telefonisch contact op? Dan kan dat door te bellen naar het nummer: 085-0090135. Zelf langs gaan is ook mogelijk daarvoor moet je aan de Huufkes 3, 5674 TL, Nuenen, Nederland zijn.

Reviews en beoordelingen

Heb je al eens eerder apparatuur bij Audioshop besteld? Of een compleet andere ervaring opgedaan met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd hoe je dat vond gaan! Deel je mening over Audioshop met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier kunnen andere potentiële klanten bepalen of zij ook willen winkelen bij Audioshop. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan kan dat via onze site.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review