AppLamp reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

AppLamp

Ben je pas geleden verhuisd naar een nieuwe woning, of ontbreekt er nog iets aan jouw kamer? Dan kan het zijn dat een leuke lamp die lege plek mooi kan opvullen, een bedrijf waar je allerlei soorten verlichting kunt vinden is AppLamp.

Voordat je verlichting bij AppLamp gaat kopen wil je natuurlijk wel zeker zijn dat het bedrijf aan jouw verwachtingen zal voldoen. Daarbij kan je denken aan vragen als: uit wat voor soort producten kan ik allemaal kiezen? Uit wat voor materialen bestaan ze? Hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit en garantie van hun verlichting? Waar kan ik terecht als ik ontevreden zou zijn met mijn aankoop? Voldoet AppLamp wel aan dit soort verlangens? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, kan je op onze reviewsite, AppLamp beoordelingen en reviews lezen. Op die manier kan je zelf een besluit nemen over de betrouwbaarheid van het bedrijf.

Wat is AppLamp

AppLamp is een concept van ShopLords BV, het werd opgericht door Michel Arler en Stijn De Ryck in 2012. Ze stellen dat ze samen wereldwijd naar innovatieve producten zoeken die je het leven makkelijker maken en dat tegen een concurrerende prijs. Verder geeft het de onderneming aan dat ze garant staan voor goed klantcontact, passend advies en we streven naar 100% klanttevredenheid. ShopLords BV is gevestigd in De Meern.

Producten en diensten AppLamp

Wil je het assortiment van AppLamp bekijken? Dan kan je daarvoor hun webshop bezoeken. Als je dat doet staan er bij aankomst verschillende producten voor je gereed. Zo kan je kiezen uit: aanbevolen voor jou, waar je producten kunt vinden die wellicht interessant zijn voor jou. Of bekijk via de homepagina de meest verkochte artikelen. Zoek je liever doelgerichter? Dan kan dat bovenaan, waar je kunt kiezen uit de categorieën: Wifi LED Lampen, LED Spots en Stralers, LED Strips, LED Stripaccessoires, Bediening & Toebehorenen, ZIGBEE verlichting en Meer LED. Als je op een item zou klikken kan je daarover meer informatie verkrijgen, zoals: specificaties, foto’s en prijs.

Heb je een keus kunnen maken? Dan kan je voor het bestellen gebruik maken van meerdere betaalmethodes, waaronder: iDEAL, Bancontact, Bankoverschrijving, PayPal, Mastercard, Visa, Maestro, Belfius, KBC en Klarna. Verzenden is gratis vanaf €49 en anders €4,89. Over verzenden, garantie en retour valt meer informatie te lezen op de site.

Contact

Wil je een bestelling plaatsen bij AppLamp, maar heb je een vraag of suggestie die je eerst wilt delen met het bedrijf? Of een andere reden om contact op te zoeken? Dan gaat dat op diverse wijze, zo kan je op de site via een contactformulier jouw bericht delen. Daarnaast kan je voor telefonisch contact bellen naar het nummer: +31 (0)30 737 05 22. Vind je het prettiger om jouw bericht te delen via de mail? Dan kan dat naar het adres: sales@applamp.nl. Het bedrijf een persoonlijk bezoekje brengen gaat ook, daarvoor moet je aan de Molensteijn 60, 3454 PT, De Meern, Nederland zijn.

Reviews en beoordelingen AppLamp

Heb je al eens eerder verlichting of toebehoren gekocht bij AppLamp? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan willen wij graag weten wat je daarvan vond! Deel je mening over AppLamp met ons in de vorm van een review en beoordeling. Als je dat doet maak je het namelijk makkelijker voor andere lezers om te bepalen of AppLamp de onderneming is waarna zij verlangen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan kan dat op onze reviewsite.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review