Savedo reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 7
Service 2
Prijs 6
Bezorging 6

Totaal

5.3
50.0% zou hier weer kopen

Savedo

Als je geld wil beleggen dan is de vraag altijd waar en hoe? Via Savedo kun je aanbiedingen vinden van verschillende partners. We zijn benieuwd wat je ervaring hiermee is. Heb je wel eens een beleggingsproduct gekocht via Savedo bij een van de partners dan willen we heel graag weten wat je ervan vindt.

Savedo is een financiële dienstverlener waar je aanbiedingen kunt vinden voor beleggingsproducten. Je kunt deze producten online afsluiten bij de partners van Savedo. Het bedrijf wil online beleggen en bankieren overzichtelijk en eenvoudig maken.

We zijn benieuwd wat je ervaring is met het afsluiten van een beleggingsproduct of deposito via Savedo. Kun je ons bijvoorbeeld vertellen of de informatie duidelijk is en of de diensten waren zoals je verwacht had. Met jouw informatie kun je anderen helpen om een weloverwogen beslissing te nemen.

Over Savedo
Savedo is een merk van Deposit Solutions GmbH. Dit bedrijf werd in 2011 opgericht door Tim Sievers. Bij het bedrijf werken ongeveer 300 mensen. Savedo zelf wordt bestuurd door Andreas Wietholter en heeft vestigingen in Berlijn en Maastricht. Het team van Savedo bestaat uit mensen uit de financiële, technologische en marketingsector.

Savedo heeft als doel dat er een nieuwe standaard komt voor bankieren, namelijk Open Bankieren. Ze willen ervoor zorgen dat de barrières tussen de klant en de bank worden afgebroken. Om dit te bewerkstelligen werken ze samen met vele partners en banken. Het bedrijf verdient zijn geld met de commissies voor het bemiddelen tussen de klant en een bank.

De dienst van Savedo is het verzorgen van de klantenservice en documentatie in het Nederlands. Daarnaast is de marktplaats waar je producten kunt uitkiezen in het Nederlands. Na het afsluiten van een deposito of beleggingsproduct verloopt alle communicatie in het Nederlands.

Producten en diensten van Savedo
Bij Savedo kun je spaardeposito's en beleggingsproducten zoeken en afsluiten. Savedo levert deze producten niet zelf maar bemiddelt tussen klanten en kredietinstellingen. Op de website verzamelen ze voordelige kredietaanbiedingen.

Op de website van Savedo kun je helder en overzichtelijk zien wat voor producten banken aanbieden. Als het gaat om een beleggingsrekening dan kun je direct zien wat de kosten hiervoor zijn per jaar en wat de transactiekosten zijn. Daarnaast staat er bijvoorbeeld ook bij vermeld of je via een app kunt beleggen, er bellegings-ondersteuning is, en of je tips krijgt.

Savedo bied daarnaast ondersteuning bij het reduceren van belasting om te voorkomen dat men te veel belasting betaald over de rente-inkomsten. Of dat men dubbel belasting betaald. Mocht Savedo of een van de partners in financiële problemen komen dan gaat het EU-depositogarantiestelsel van kracht. Dit garantiestelsel verzekerd klanten altijd van een teruggave tot 100.000 Euro.

E

rvaringen, klachten en tips over Savedo
We zijn benieuwd wat jouw ervaring is met het afsluiten van een spaardeposito of beleggingsproduct bij Savedo. Het is vaak spannend om je geld te beleggen of vast te zetten, je wil er zeker van zijn dat je geld goed terecht komt. Daarom is het fijn om te horen wat jouw ervaring is met dit bedrijf.

Wil je een kijkje nemen bij andere winkels waar je kan investeren? Bezoek onze pagina met Bigbank reviews om te lezen hoe klanten denken over de service van dit bedrijf. Het lezen van meningen, ervaringen, beoordelingen en klachten van bedrijven is belangrijk zodat je de beste plek kan uitkiezen om te investeren. Op onze website staan allerlei bedrijven gerelateerd aan investeren waar mensen hun review voor hebben achtergelaten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

O
Olaf 1 jaar geleden
6
Sinds maart 2022 is de dienstverlening van Savedo flink afgeslankt en verloopt de afwikkeling van deposito's zeer traag en omslachtig. Betalingsopdrachten moeten schriftelijk en niet meer vi...
R
Reijco Van de Pol 1 jaar geleden
4.5
Savedo is overgenomen en betalingen van nog lopende deposito's verloopt zoals dat 50 jaar geleden ging. Dus schriftelijk en dan opsturen en men stuurt het door naar het buitenland en dan is...

Alle reviews ( 2 )

Depositos

Sinds maart 2022 is de dienstverlening van Savedo flink afgeslankt en verloopt de afwikkeling van deposito's zeer traag en omslachtig. Betalingsopdrachten moeten schriftelijk en niet meer via de website en dit resulteert in een extreem trage afhandeling , waarbij het weken duurt voordat het geld van een vrijgekomen deposito op je rekening staat.

O
Olaf 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
2
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
6
Zou hier weer kopen?

Savedo is overgenomen en betalingen van nog lopende deposito's verloopt zoals dat 50 jaar geleden ging. Dus schriftelijk en dan opsturen en men stuurt het door naar het buitenland en dan is het geld er eindelijk . Woonplaatsverklaring is nodig en dat duurt vele weken en dan wordt er bronbelasting ingehouden en dan moet je een verklaring hebben om dat bedrag van de belastingdienst terug te krijgen.
En dat voor 1 % rente. Kortom: begin erniet aan.

R
Reijco Van de Pol 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
2
Prijs
4
Bezorging
6
Totaal
4.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review