Savedo

Alle reviews

Savedo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Savedo

Als je geld wil beleggen dan is de vraag altijd waar en hoe? Via Savedo kun je aanbiedingen vinden van verschillende partners. We zijn benieuwd wat je ervaring hiermee is. Heb je wel eens een beleggingsproduct gekocht via Savedo bij een van de partners dan willen we heel graag weten wat je ervan vindt.

Savedo is een financiële dienstverlener waar je aanbiedingen kunt vinden voor beleggingsproducten. Je kunt deze producten online afsluiten bij de partners van Savedo. Het bedrijf wil online beleggen en bankieren overzichtelijk en eenvoudig maken.

We zijn benieuwd wat je ervaring is met het afsluiten van een beleggingsproduct of deposito via Savedo. Kun je ons bijvoorbeeld vertellen of de informatie duidelijk is en of de diensten waren zoals je verwacht had. Met jouw informatie kun je anderen helpen om een weloverwogen beslissing te nemen.

Over Savedo
Savedo is een merk van Deposit Solutions GmbH. Dit bedrijf werd in 2011 opgericht door Tim Sievers. Bij het bedrijf werken ongeveer 300 mensen. Savedo zelf wordt bestuurd door Andreas Wietholter en heeft vestigingen in Berlijn en Maastricht. Het team van Savedo bestaat uit mensen uit de financiële, technologische en marketingsector. 

Savedo heeft als doel dat er een nieuwe standaard komt voor bankieren, namelijk Open Bankieren. Ze willen ervoor zorgen dat de barrières tussen de klant en de bank worden afgebroken. Om dit te bewerkstelligen werken ze samen met vele partners en banken. Het bedrijf verdient zijn geld met de commissies voor het bemiddelen tussen de klant en een bank. 

De dienst van Savedo is het verzorgen van de klantenservice en documentatie in het Nederlands. Daarnaast is de marktplaats waar je producten kunt uitkiezen in het Nederlands. Na het afsluiten van een deposito of beleggingsproduct verloopt alle communicatie in het Nederlands. 

Producten en diensten van Savedo
Bij Savedo kun je spaardeposito'sen beleggingsproducten zoeken en afsluiten. Savedo levert deze producten niet zelf maar bemiddelt tussen klanten en kredietinstellingen. Op de website verzamelen ze voordelige kredietaanbiedingen

Op de website van Savedo kun je helder en overzichtelijk zien wat voor producten banken aanbieden. Als het gaat om een beleggingsrekening dan kun je direct zien wat de kosten hiervoor zijn per jaar en wat de transactiekosten zijn. Daarnaast staat er bijvoorbeeld ook bij vermeld of je via een app kunt beleggen, er bellegings-ondersteuning is, en of je tips krijgt. 

Savedo bied daarnaast ondersteuning bij het reduceren van belasting om te voorkomen dat men te veel belasting betaald over de rente-inkomsten. Of dat men dubbel belasting betaald. Mocht Savedo of een van de partners in financiële problemen komen dan gaat het EU-depositogarantiestelsel van kracht. Dit garantiestelsel verzekerd klanten altijd van een teruggave tot 100.000 Euro.

Ervaringen, klachten en tips over Savedo
We zijn benieuwd wat jouw ervaring is met het afsluiten van een spaardeposito of beleggingsproduct bij Savedo. Het is vaak spannend om je geld te beleggen of vast te zetten, je wil er zeker van zijn dat je geld goed terecht komt. Daarom is het fijn om te horen wat jouw ervaring is met dit bedrijf.