5.6

Savedo
4 reviews uit 1 bron

Overzicht

4.6
Prijs/Kwaliteitverhouding
5.6
Klantenservice en Klachtenafhandeling
5.2
Levering en Retournering
10
Reputatie

Savedo

Savedo is een financiële dienstverlener die aanbiedingen voor beleggingsproducten verzamelt en online aanbiedt bij verschillende partners. Het bedrijf, opgericht in 2011 door Tim Sievers en onder leiding van Andreas Wietholter, streeft naar het vereenvoudigen van online beleggen en bankieren. Met ongeveer 300 werknemers en vestigingen in Berlijn en Maastricht, richt Savedo zich op het bevorderen van Open Banking en het wegnemen van barrières tussen klanten en banken door samen te werken met tal van partners en banken. Het bedrijf verdient commissies voor het bemiddelen tussen klanten en banken en biedt klantenservice en documentatie in het Nederlands. Savedo biedt spaardeposito's en beleggingsproducten aan, helpt bij belastingvermindering en biedt garantie tot €100.000 via het EU-depositogarantiestelsel in geval van financiële problemen.

Wat zeggen de reviews?

Savedo biedt klanten waar voor hun geld met lage rentetarieven, maar sommige klanten klagen over trage klantenservice en onverwachte kosten. De klantenservice lost technische problemen efficiënt op, maar heeft moeite met opzeggingen en betalingsopdrachten. Hoewel het opzegproces traag is, wordt Savedo over het algemeen geprezen voor betrouwbaarheid en transparantie, waardoor klanten zich veilig voelen bij hun investeringen.

Prijs/Kwaliteitverhouding

4.6
Thumbs-Up 0
Thumbs-Down 1
 • "Lage rente"
De lage rente is aantrekkelijk voor klanten die op zoek zijn naar een voordelige lening, maar sommige klanten hebben geklaagd over trage klantenservice en onverwachte extra kosten. Over het algemeen biedt de lening echter waar voor je geld met de lage rentetarieven, maar het is belangrijk om bewust te zijn van mogelijke verborgen kosten en de kwaliteit van de klantenservice.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

5.6
Thumbs-Up 3
Thumbs-Down 7
 • "Omslachtig opzegproces"
 • "Traag en omslachtig proces voor afhandeling deposito's"
 • "Extreem langdurige verwerkingstijd van betalingsopdrachten"
 • "Trage verwerking van belastingteruggave"
 • "Onbetrouwbare communicatie over betalingstermijnen"
 • "Gebrek aan opvolging en responsiviteit"
 • "Onjuiste informatie over verwachte betaaldatum"
 • "Uitstekende klantenservice"
 • "Efficiënte oplossing van technische fout"
 • "Snelle oplossing van het probleem"
De klantenservice wordt geprezen voor hun efficiënte oplossingen van technische problemen en snelle reactietijd, maar kampt met omslachtige en trage processen voor het afhandelen van opzeggingen, deposito's en betalingsopdrachten. De communicatie over betalingstermijnen laat te wensen over, met onjuiste informatie en gebrek aan opvolging.

Levering en Retournering

5.2
Thumbs-Up 0
Thumbs-Down 3
 • "Omslachtig opzegproces"
 • "Traag en omslachtig proces voor afhandeling deposito's"
 • "Extreem langdurige verwerkingstijd van betalingsopdrachten"
Het opzegproces en de afhandeling van deposito's zijn omslachtig en traag, met extreem lange verwerkingstijden voor betalingsopdrachten. Dit kan voor klanten frustrerend zijn en leiden tot onnodige wachttijden en vertragingen bij leveringen en retourzendingen.

Reputatie

10
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
 • "Betrouwbaarheid van Savedo"
Savedo wordt over het algemeen zeer positief beoordeeld wat betreft hun betrouwbaarheid. Klanten zijn onder de indruk van de transparantie van het platform en voelen zich veilig bij het investeren via Savedo. Echter zijn er ook enkele klachten over de klantenservice, met name over de responstijd en behulpzaamheid. Over het algemeen genomen wordt Savedo gewaardeerd om hun betrouwbare reputatie en veilige investeringsmogelijkheden.